Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Panowie sebastianowie dają popis swojej waleczności w uczciwej walce 3 na 1

Czego nie robi się dla 400zł, komórki i trzech miesięcy darmowej wyżerki

Źródło lublin112.pl/brutalny-rozboj-w-krasniku-w-oku-kamery-trzech-mezczyzn-t...

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patryc 2025-07-22, 14:13 56
Powinny istnieć centra eutanazji pozamacicznej dla takiego ludzkiego robactwa. Ewentualnie moglibyśmy przywrócić walki gladiatorów. I nie, że oni nimi będą, tylko postawi się takich trzech obok jednego kolesia, ale prawdziwego wojownika, mistrza topora albo innego miecza. Odważni tacy, działają w trójkę, no to by można było obejrzeć, jak sobie poradzą. PPV, wszystko pod majestatem Ministerstwa Kultury albo Sportu. XD
Zgłoś
dirty_pig 2025-07-22, 14:22 3
moje miasto takie piekne
Zgłoś
turor 2025-07-22, 14:42 17
Patryc napisał/a:

Powinny istnieć centra eutanazji pozamacicznej dla takiego ludzkiego robactwa. Ewentualnie moglibyśmy przywrócić walki gladiatorów. I nie, że oni nimi będą, tylko postawi się takich trzech obok jednego kolesia, ale prawdziwego wojownika, mistrza topora albo innego miecza. Odważni tacy, działają w trójkę, no to by można było obejrzeć, jak sobie poradzą. PPV, wszystko pod majestatem Ministerstwa Kultury albo Sportu. XD

Wystarczy możliwość użycia pały przez policjanta, ciężkie więzienie z kiepskim jedzeniem i bez lekarza i do tego ciężka harówa za grosze.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-22, 14:49 15
Jak ja nie znoszę takich lujów odważnych w kupie... 😡
Zgłoś
Patryc 2025-07-22, 15:17 5
turor napisał/a:

Wystarczy możliwość użycia pały przez policjanta, ciężkie więzienie z kiepskim jedzeniem i bez lekarza i do tego ciężka harówa za grosze.

Ale z tego nie mielibyśmy, jako obywatele żadnego pożytku, a tak by można było coś do kotleta w streamingu obejrzeć.
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-07-22, 15:33 2
Widać na zdjęciu jaki z sebixa jest karypelek... dlatego mocny tylko w grupie.
Zgłoś
mihauek 2025-07-22, 15:39 2
XD przecież to jakieś chuchra na gila z nosa.
Zgłoś
djoshin 2025-07-22, 15:41 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
robo72 2025-07-22, 16:35 2
klapeczki już są, przygotowany na urlop
Zgłoś
SQUOR 2025-07-22, 16:57 1
Kraśnik, miasto patusow
Zgłoś
teleimpact 2025-07-22, 17:02 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wypierdalajjdjd 2025-07-22, 17:08 5
to raczej rzadkość
Patusy w tym kraju wymierają kiedys byli wszędzie potem to wyemigrowało głównie do Anglii na zmywak
Zgłoś
Sandalek 2025-07-22, 17:27 12
Pewnie wlasnie wracali z obrony granic
Zgłoś
Adrian3760 2025-07-22, 17:41 1
na 5 kryształu starczyło co im wiecej do szczescia potrzebne?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem