Rzecz się dzieje w szkole.
Pani:
-Wyciągnijcie karteczki, napiszecie kartkóweczkę.
Jaś:
-Jak zrobisz tą kartkówkę to ci tak przyp🤬olę, że się przez tydzień nie zatrzymasz.
Przestraszona nauczycielka uciekła do dyrektora i opowiada całą sytuację.
Zainteresowany dyrektor:
-Jaś? Taki rudy z 2B?
-Tak-odpowiada pani.
-Tak, tak...Ten to potrafi przyp🤬olić.
podpis użytkownika
K................y
2013-10-19, 15:27
Rudy i znęcanie się nad nauczycielami? Chciałbym wiedzieć, z którego równoległego świata to wziąłeś.
G................7
2013-10-19, 15:29
Wy tu śmichy chichy a to jest szara rzeczywistość polskich szkół. Szczególnie jeżeli chodzi o gimnazja. Uczeń może przyp🤬olić nauczycielowi a i tak mu mogą najwyżej kuratora dać i naganę.
@up
Bo nauczycieli zj🤬ych przyjmują. Znam takiego gościa, ledwo co, bo z siłowni na którą chodziłem dawno temu i przez krótki czas. Gość wielki, napakowany, groźnie wygląda, były skin, wydziarany, ale bardzo inteligentny i z wykształceniem pedagogicznym. Do szkoły go nie przyjęli, bo dziary i łysy. No k🤬a, ale przecież ktoś taki idealnie by się nadawał żeby okiełznać rozwydrzonych gimbusów. Tacy ludzie powinni pracować w gimnazjach, a nie paniusie, które płaczą po każdej lekcji bo nie potrafią sobie z bandą małp poradzić.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
B................t
2013-10-19, 16:22
@up sklej wary
S................m
2013-10-19, 16:31
I tutaj bong ma wiele racji... bo jaki bedzie szacunek do paniusi to wszyscy wiemy, a jaki do lysego to wiadomo. Przykład? będac w gimnazjum bylo sobie dwoch nauczycieli, pani od niemieckiego i pan katecheta... paniusia wypacykowana, pachnaca i kompletnie nie dajaca rady okielznac mojego kumpla ktory na lekcji chodzil za nia pytajac czy mogą sie umowic na kawe...ten sam kumpel na lekcji katechetysiedzial grzecznie, a dlaczego? bo pan Łaba byl lysym karczkiem z kumpelskim podejsciem i naprawde inteligentnie i ciekawie prowadzil lekcje... potrafil zapanowac nad tlumem i juz samym wygladem budzil respekt.
fake to rudy zawsze dostaje wp🤬l...
A kto powiedział, że dyrektor też nie był rudy?
Nauczycielka mówi do ucznia, który trzyma nogi na stole:
-Jak Ty siedzisz? Natychmiast usiądź jak inni bo pójdziemy do dyrektora!
Na to uczeń: "wyp🤬alaj, a dyrektorowi jebią syry."
-Co ty sobie gnoju wyobrażasz, marsz do dyrektora!
W gabinecie nauczycielka do dyrektora:
-Uczeń na zwrócenie uwagi powiedział żebym wyp🤬alała a panu śmierdzą syry.
-Natychmiast daj numer do ojca! - mówi dyrektor. Po chwili dyro wykręca numer a w słuchawce: "Gabinet ministra gospodarki, słucham?" dyrektor blednie i odkłada telefon.
Nauczycielka:
-I co teraz?
-Jak to co teraz? Ja idę umyć nogi a Pani niech wyp🤬ala.
s................s
2013-10-19, 22:47
Zauważylem, że jaka by nie była opisana sytuacja na sadolu to bongman mial podobną.
BongMan, nie wiem jak ty ale ja nie chciałbym aby moje dziecko uczone było przez byłego skina.
podpis użytkownika
Berghest napisał/a:
@up sklej wary
Sromowe twojej dziewczyny?
@up
Mnie się wydaje, że taki były skin, jeśli jest inteligentny, może nauczyć lepiej i przekazać więcej wartości niż paniusia, która w dupie była i gówno widziała, a życie zna tylko z teorii.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
Bongo, ty widziałeś kiedyś skina i to jeszcze byłego?
Trochę teraz pojechałeś abstrakcją.
podpis użytkownika
co wy k.. wiecie o dzisiejszym nauczaniu? kolega na praktyce nauczycielskiej (żaden pedał, musiał bo był na uczelni która w nazwie miała słowo pedagogiczne, czy coś) tylko leciutko stuknął łbem gnoja o tablicę (ani krwi, ani guza, nic) od razu na karku dyrekcja , kuratorium prokurator itd. bo przeciez biedny gówniarz ma ciężkie dzieciństwo i jest zestresowany i trzeba załamywac nad nim ręce i wszystko mu wolno, broń boże skarcić. jesteś taki cwany bongman,to pogadaj z jakims uczycielem który mocniej wsiadł na jakąs gnidę, jak dla kogo to się kończy.