Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świat się zmienia, ludzie się mieszają między krajami, ojczyzna jest tam, gdzie spokój i rodzina. I nie bedzie juz tak, że Polska dla Polaków!
gdyby z Meksyku do Stanów szło meksykańskie żarcie, dupiaste latynoski, lowridery i ogrodnicy bez obowiązkowego pakietu narkotyków, karteli, przestępczości zorganizowanej i strzelanin niemieliby powodów do narzekań
co do imigracji do uk, ktoś stawiał płoty, trza było wpław sie na wyspy przedzierać i brać granicę szturmem?
Jak napisałam, ze poszłabym za nią walczyć okazałam się głupkiem
"Sztuką jest nie zginąć bohaterską śmiercią, ale zmusić tego drugiego, żeby umarł za swoją ojczyznę"
ktoś tam jeszcze wspominał o gospodarce
podstawa to godna płąca - był fajny mem z living wages bodaj stonetossa
no i w zbrojeniowke wartoby zainwestowac runek zbytu jest moznaby miejsxa pracy ogarnac i budzet podreperowac
Braun, qrwa, twierdzi, że Auschwitz to fake.
Upaińcy twierdzą, że Rzeź Wołyńska to fejk.
Znamienne jest to, że Braunowi za jego twierdzenie grozi wyrok.
A im nie.
Ciekawe, prawda?
Jak ktoś pisze brednie, że tak rodził się brunatny faszyzm w Niemczech lat 30, 40, że tak się III Rzesza kształtowała to już wiem, że pół książki o tym nie przeczytał i powiela bzdury serwowane w TVNach dla lewackich przygłupów i starych bab co tylko w garach siedzą.To porównanie jest większą piramidalna bzdura niż powiedzenie, że Bolid F1 i traktor to samochody bo mają po 4 koła. No ale przecież tu oceniają pracę mechaników czy kierowców wyścigowych ludzie bez prawa jazdy i samochodu to co ja narzekam hehe
A napisz jeszcze ze Hitler był lewakiem to dopiero skoczy bol dupy. Niestety połowa z nich nie ma pojęcia co to jest faszyzm lub dlaczego Hitler wygral wybory.
Upaińcy twierdzą, że Rzeź Wołyńska to fejk.
Znamienne jest to, że Braunowi za jego twierdzenie grozi wyrok.
A im nie.
Ciekawe, prawda?
Gdybyśmy to my stworzyli to piekło prędzej bym może zrozumiala motywy tego wysrywu...
Mogę zrozumieć (choć nie akceptuję absolutnie!) motywy Ukrów.
Mam nadzieję, że w końcu ktoś pójdzie po rozum do głowy i usunie tego szkodnika RAZ NA ZAWSZE z życia publicznego!
Taki siccario na motorku mi się marzy....🤔
[ Dodano 2025-07-17, 10:53 ]
Tobie się generalnie ciężko czyta i przyswaja cokolwiek zawierające jakąkolwiek logikę. Pojmij w końcu, że to wszystko co się dzieje ma na celu ochronę również TWOJEJ OSOBY. Czarni i brudni nie chcą się asymilować, są tępi, więc idą na skróty, a skróty to gw🤬ty, morderstwa, kradzieże. Na ten moment obcokrajowcy z normalnych krajów bardzo sobie chwalą wizyty w Polsce, jak tu jest bezpiecznie i czysto w porównaniu z krajami ich pochodzenia. Niech tak zostanie.
Mhm, w ogóle nie umiem czytać.
Boże, to teraz w naszym kraju będą występować patusy pod znakiem obrony PL przed cudzoziemcami i będą robili, co im się żywnie podoba?
Nie sądziłam, że napotkam scenariusz rodem z początków III Rzeszy i to w Polsce...
Nie zesraj sie.
Gdybyśmy to my stworzyli to piekło prędzej bym może zrozumiala motywy tego wysrywu...
Ż__ki starają się sprawiać wrażenie, jakby to tylko oni padli ofiarą szwabów.
Podczas gdy sami zachowywali się identycznie jak niemcy, działając w ramach sowietów.
Starają się sprawić i umocnić propagandowo wrażenie, że byli WYŁĄCZNIE niewinnymi ofiarami, co mocno odbiega od stanu faktycznego. (vide
film "Opór" '08, przedstawiający rażąco zafałszowaną historię koszernej, rzekomo antyniemieckiej, "partyzantki")
Dlatego rozumiem Brauna.
Ż__ki starają się sprawiać wrażenie, jakby to tylko oni padli ofiarą szwabów.
Podczas gdy sami zachowywali się identycznie jak niemcy, działając w ramach sowietów.
Starają się sprawić i umocnić propagandowo wrażenie, że byli WYŁĄCZNIE niewinnymi ofiarami, co mocno odbiega od stanu faktycznego. (vide
film "Opór" '08, przedstawiający rażąco zafałszowaną historię koszernej, rzekomo antyniemieckiej, "partyzantki")
Dlatego rozumiem Brauna.
Niech atakuje podejście Ż__ów! Można to robić w różny sposob... ale on swoimi słowami uwłacza ludziom wielu narodowości, którzy to przeżyli, a tym bardziej zginęli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie