Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wczorajsze zamieszki pod hostelem dla pracowników strefy ekonomicznej, gdzie przebywa obecnie kilkudziesięciu obcokrajowców. Najpierw policjanci z Wałbrzycha dostali zgłoszenie o mężczyźnie nagrywającym dzieci na placu zabaw. Okazało się, że nic takiego nie miało miejsca. Kilkadziesiąt minut później patrol ponownie pojawił się na miejscu, tym razem w związku z pobiciem cudzoziemca. Przed budynkiem, w którym mieszkają obcokrajowcy, zgromadziło się kilkadziesiąt osób. Odpalone zostały race, na posesję poleciały płonące przedmioty.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DarcoPenetratore 2025-07-17, 13:05 2
zxc1234 napisał/a:

Podejrzanym o zabójstwo jest 29-letni Kolumbijczyk, lokalnego zakładu mięsnego, zatrzymany wraz z grupą innych mężczyzn po bójce.
nowe koło Świecia
Wylądował w Madrycie 4 lutego. Tam przyleciał na wizę turystyczną. Potem legalnie udał się w ramach UE do Polski – przyjechał do Torunia. Tam od kilku lat mieszka jego mama, tam od kilku lat jego mama pracuje.
toruń, tym razem legalny co do mamy przyjechał

połączyłeś 2 różnych kolumbijczyków. Ten co przyleciał z madrytu zgw🤬cił i zabił półkę. Ten z zakładów mięsnych bronił się przed miejscowym patusami którzy nie przewidzieli że może mieć nóż. A skąd u nas Kolumbijczycy? Po hejcie na Ukraińców ci zaczęli uciekać z polski na zachód a nasi przedsiębiorcy i których nie miał kto pracować zatrudnili pinad 12000 kolumbijczyków. I teraz zamiast względnie spokojnych słowian czeka nas inwazja dużo mniej spokojnych nacjii. Dzięki ci braunie ruska onuco i reszcie konfiarzy jego.
Zgłoś
MukaPuka 2025-07-17, 13:25 3
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Może i wydaje się to troglodyczne i debilne co robią Ci Polscy "chuligani" ale w gruncie rzeczy długofalowo może mieć pozytywny skutek. Inteligentni pracujący ludzie z obcych krajów dostaną inteligentne informacje od takich samych Polaków że Polski się nie trzeba bać można tu żyć, pracować i byc szczęśliwym. A te kurestwo socjalne z nad sachary dostanie pocztą pantoflową info od patusow z zamkniętych ośrodków, że tu jest lipa i nie jest tak przyjaźnie jak w Niemczech. Może i źle to wygląda ale piętno na inżynierach może odcisnąć. Finalnie na plus

no nie do końca bo informacje o super socjalu w Europie to często robota wrogich wywiadów np Ruskie onuce, często też dogadują się z krajami takimi jak Turcja, żeby pomagali przerzucać doktorów i inżynierów przez wielką wodę. Turcja przecież od lat szantażuje UE "dajcie co chcemy bo przepuścimy całe to towarzystwo".
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-07-17, 13:41
MukaPuka napisał/a:

no nie do końca bo informacje o super socjalu w Europie to często robota wrogich wywiadów np Ruskie onuce, często też dogadują się z krajami takimi jak Turcja, żeby pomagali przerzucać doktorów i inżynierów przez wielką wodę. Turcja przecież od lat szantażuje UE "dajcie co chcemy bo przepuścimy całe to towarzystwo".

I jak mamy na to zaradzć ? I dlaczego mamy być mili ?
Zgłoś
cedrikk 2025-07-17, 14:58
MukaPuka napisał/a:

Prawda prawda. Pamiętam jakie cyrki były na granicy greckiej.
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-07-18, 15:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-18, 16:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zxc1234 2025-07-18, 18:13
Zgłoś
gambit997 2025-07-19, 0:28 1
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Może i wydaje się to troglodyczne i debilne co robią Ci Polscy "chuligani" ale w gruncie rzeczy długofalowo może mieć pozytywny skutek. Inteligentni pracujący ludzie z obcych krajów dostaną inteligentne informacje od takich samych Polaków że Polski się nie trzeba bać można tu żyć, pracować i byc szczęśliwym. A te kurestwo socjalne z nad sachary dostanie pocztą pantoflową info od patusow z zamkniętych ośrodków, że tu jest lipa i nie jest tak przyjaźnie jak w Niemczech. Może i źle to wygląda ale piętno na inżynierach może odcisnąć. Finalnie na plus

Miałem coś napisać ale Pan doktor mnie wyręczył.
Zgłoś
zxc1234 2025-07-19, 0:34 1
"Kontrolujcie swoich rodaków (...). Jeśli zobaczycie, że ktoś robi coś głupiego, zgłoście to na policję, zanim zdarzy się nieszczęście. Jeśli wiecie, że ktoś chodzi z nożem, zgłoście to. Jeśli zobaczycie, że ktoś kradnie, zgłoście to. Wyświadczacie sobie przysługę. Inaczej całe to zło, które robią, wróci do was w postaci ksenofobii. My, Latynosi, mieliśmy dobry wizerunek w tym kraju, dopóki nie zaczęliście przyjeżdżać z menelami. Nauczcie się zachowywać w cywilizowany sposób" - czytamy na stronie "Colombianos en Polonia" ("Kolumbijczycy w Polsce"

podobno juz poszło w świat
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-07-19, 10:59
JoSeed napisał/a:

Wiesz, kto na Wyspach Brytyjskich jest w grupie najbardziej agresywnych i przestepczogennych nacji?
To sa dane aktualne... otóż: Albańczycy, Rumuni i Polacy.
Sa kraje, gdzie MY również sprawiamy kłopoty...
I to nie jest jeden przypadek. Takich są setki.
Ten akurat jest ostatni.

[ Dodano 2025-07-19, 11:01 ]
JoSeed napisał/a:

Wiesz, kto na Wyspach Brytyjskich jest w grupie najbardziej agresywnych i przestepczogennych nacji?
To sa dane aktualne... otóż: Albańczycy, Rumuni i Polacy.
Sa kraje, gdzie MY również sprawiamy kłopoty...
I to nie jest jeden przypadek. Takich są setki.
Ten akurat jest ostatni.

No i mówiłem że nie masz racji xd
Zgłoś
JoSeed 2025-07-19, 11:13 1
PlatynowyViking2003 napisał/a:

No i mówiłem że nie masz racji xd

Poprzerzucamy się danymi? Ja nie korzystam z AI...

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Wielkiej Brytanii ma opublikować listy z informacjami o narodowości przestępców. Z danych wynika, że wśród osób, które łamią prawo i nie są Brytyjczykami, Polacy zajmują drugie miejsce (8 proc.) za Albańczykami (11 proc.) i wyprzedzają Rumunów (7 proc.). Osoby te mogą podlegać deportacji automatycznie, jeśli zostaną skazani na karę powyżej 12 miesięcy lub wtedy, gdy wyrok jest krótszy, ale obecność przestępcy godzi w dobro publiczne.

Caly artykuł: z maja 2025:
o2.pl/informacje/brytyjczycy-ujawnia-skad-sa-przestepcy-polacy-patrza-...
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-07-19, 15:16
JoSeed napisał/a:

Poprzerzucamy się danymi? Ja nie korzystam z AI...
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Wielkiej Brytanii ma opublikować listy z informacjami o narodowości przestępców. Z danych wynika, że wśród osób, które łamią prawo i nie są Brytyjczykami, Polacy zajmują drugie miejsce (8 proc.) za Albańczykami (11 proc.) i wyprzedzają Rumunów (7 proc.). Osoby te mogą podlegać deportacji automatycznie, jeśli zostaną skazani na karę powyżej 12 miesięcy lub wtedy, gdy wyrok jest krótszy, ale obecność przestępcy godzi w dobro publiczne.
Caly artykuł: z maja 2025:

Ja używam AI bo jest mi wygodniej i tak mi się podoba, w niczym jak dotąd mnie nie zawiódł, wiele pomógł, napisałaś że ministerstwo MA opublikować ale skoro jeszcze nie opublikowali to nie wiem dlaczego zarzucasz cokolwiek Polakom wiadomo że my też świeci nie jesteśmy ale to nie znaczy że jesteśmy hołota tak jak dzikusy z bliskiego Wschodu gdzie kobiety nie mają prawa głosu.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-07-20, 22:42
ShepardR34 napisał/a:

TVNach dla lewackich przygłupów i starych bab co tylko w garach siedzą

W sedno, grube, stare, durne babska z wypranymi przez tvn łbami.
Zgłoś
Kroki71 2025-07-21, 9:12
JoSeed napisał/a:

Czytaj ze zrozumieniem. To jest hostel dla PRACOWNIKÓW.

A jakie to ma zanczenie jaki to hostel??? Jak imigrant nawet legalny wyciąga kosę i wbija ją w ciało Polaka to co za różnica skąd wylazł? Czy z hostelu dla pracowników czy z hotelu z pięcioma gwiazdkami???
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem