Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie sądziłam, że napotkam scenariusz rodem z początków III Rzeszy i to w Polsce...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Może i wydaje się to troglodyczne i debilne ale w gruncie złorzeczy długofalowo może mieć pozytywny skutek. Inteligentni pracujący ludzie z obcych krajów dostaną inteligentne informacje że Polski się nie trzeba bać można tu żyć, pracować i byc szczęśliwym. A te kurestwo socjalne z nas sachary dostanie pocztą pantoflową info od patusow z zamkniętych ośrodków, że tu jest lipa i nie jest tak przyjaźnie jak w Niemczech. Może i źle to wygląda ale piętno na inżynierach może odcisnąć. Finalnie na plus
I inteligentni Polacy na socjalu wezmą się z chęcią do pracy, tak? Owszem socjal należy zamknąć natychmiast dla wszystkich, którzy przebywają w Polsce przez 6 miesięcy bez pracy. Dotyczy to również, a nawet szczególnie, patusów/wielbicieli Pierdnij i Spocznij
I inteligentni Polacy na socjalu wezmą się z chęcią do pracy, tak? Owszem socjal należy zamknąć natychmiast dla wszystkich, którzy przebywają w Polsce przez 6 miesięcy bez pracy. Dotyczy to również, a nawet szczególnie, patusów/wielbicieli Pierdnij i Spocznij
Chodzi mi o inteligentych wykształconych przedsiębiorczych ludzi, Polaków, którzy dadzą znać takim samych ludziom z obcych krajów, że tu można żyć. Nie chodziło mi o brudasów, dzieciorobów na socjalu I inny ściek społeczny.
Chodzi mi o inteligentych wykształconych przedsiębiorczych ludzi, Polaków, którzy dadzą znać takim samych ludziom z obcych krajów, że tu można żyć. Nie chodziło mi o brudasów, dzieciorobów na socjalu I inny ściek społeczny.
Ok, ale nieinteligentne, zwykłe robole, też są potrzebni
Ok, ale nieinteligentne, zwykłe robole, też są potrzebni
Szanujący nasza kulturę i tradycję jak najbardziej tak. Inne roszczeniowe fajfusy won.
A sądzisz, że w tej tu kupie gówna są tacy, o których piszesz?
Bo ja nie.
A sądzisz, że w tej tu kupie gówna są tacy, o których piszesz?
Bo ja nie.
Być może nie ma ale ale mimo poglądów trzeba dać szansę może i jeden na 100 jeden na 1000 się znajdzie wartościowy i tej jednostce trzeba dać szansę tak po ludzku, ale reszte tak jak mówisz , bez litości... Kopanie rowów czy zamiatanie ulic to też nie uwłaczającego i nie wstyd. Ale przychodzi człowiek co nie umie pisać i czytać, pracować nie chce a chce socjal to wiadomo co z nim zrobić. Ale jak jednostki wykazują chęć pracy i będąc pod kontrolą nie wykazuja zwierzę... tzn islamskich zachowań to niech sobie żyje wśród nas. Taka moja opinia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie