Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2024-07-25, 11:37 3
dżonyłojlker napisał/a:

Dzisiaj... ale czy byłeś nim kiedyś, gdy nasz obecny antypolski rząd się z nimi jawnie bratał?
Jest warunkiem, i nie ma to nic wspólnego z wiarą, takie są fakty. Pokazujesz tym tylko hipokryzję lewactwa, niby teraz nie lubicie rosji, ale nie możecie przyznać, że odpalili samolot, bo pisiorów nienawidzicie naprawdę.

Co ty p🤬lisz? Jakby się rozj🤬 w Norwegii albo w Portugalii to też byś podejrzewał zamach? Akurat wtedy Putin nie miał powodu tego robić, Kaczyński stał tak nisko w sondażach, że przej🤬by wybory i byłoby pozamiatane. Zresztą, napisano już o tym pierdylion tekstów i po c🤬j to drążyć, każdy i tak wierzy w co chce.

Z Rosją nikt się nie bratał, za to był moment, że każdy na Zachodzie chciał normalizować z nią relacje, a zaczął to Obama. Wszyscy uwierzyli, że z Rosją trzeba robić interesy bo wtedy Putinowi nie opłaci się wszczynać wojen z obawy o utratę zysków, jakie robił na eksporcie surowców. Pobudka nastąpiła jak ruscy zajęli Krym. Choć nie wszędzie, Niemcy jeszcze przez 8 lat oszukowali się, że z Rosją można się dogadać.

A ja rusofobem jestem od kiedy mam jakąś polityczną świadomość, czyli od jakichś 20 lat. Kontakty z ruskimi z tamtejszej klasy średniej, jakie miałem w pracy 10 lat temu tylko mnie utwierdziły, że mam rację. To jest naród, który dorasta w nienawiści do innych i poczuciu własnej wyższości. Naród, który jak osiedlowy żul, rozumie tylko język siły. Taki, który musi od czasu do czasu dostać w ryj, bo inaczej robi się niebezpieczny dla otoczenia. Więc jak po ryju dostaje od Ukraińców, to chwała im za to. Należy im dać wszystko czego potrzebują, żeby ruski ryj obili mocno i żeby długo bolał. I jest to również w twoim interesie.
Zgłoś
vodka81 2024-07-25, 11:40 2
Abibabe napisał/a:

Ore ore szabadaba da Amore.
Ach te ezoteryczne cyganeczki, wzięła bym się za taką z miłą chęcią

ore ore, nie swój rower biorę
szabadaba, dywan też się nada
Zgłoś
~Dostojny 2024-07-25, 11:42 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Co ty p🤬lisz? Jakby się rozj🤬 w Norwegii albo w Portugalii to też byś podejrzewał zamach? Akurat wtedy Putin nie miał powodu tego robić, Kaczyński stał tak nisko w sondażach, że przej🤬by wybory i byłoby pozamiatane. Zresztą, napisano już o tym pierdylion tekstów i po c🤬j to drążyć, każdy i tak wierzy w co chce.
Z Rosją nikt się nie bratał, za to był moment, że każdy na Zachodzie chciał normalizować z nią relacje, a zaczął to Obama. Wszyscy uwierzyli, że z Rosją trzeba robić interesy bo wtedy Putinowi nie opłaci się wszczynać wojen z obawy o utratę zysków, jakie robił na eksporcie surowców. Pobudka nastąpiła jak ruscy zajęli Krym. Choć nie wszędzie, Niemcy jeszcze przez 8 lat oszukowali się, że z Rosją można się dogadać.
A ja rusofobem jestem od kiedy mam jakąś polityczną świadomość, czyli od jakichś 20 lat. Kontakty z ruskimi z tamtejszej klasy średniej, jakie miałem w pracy 10 lat temu tylko mnie utwierdziły, że mam rację. To jest naród, który dorasta w nienawiści do innych i poczuciu własnej wyższości. Naród, który jak osiedlowy żul, rozumie tylko język siły. Taki, który musi od czasu do czasu dostać w ryj, bo inaczej robi się niebezpieczny dla otoczenia. Więc jak po ryju dostaje od Ukraińców, to chwała im za to. Należy im dać wszystko czego potrzebują, żeby ruski ryj obili mocno i żeby długo bolał. I jest to również w twoim interesie.

Dobra dobra, nawet tego nie czytam. Tylko rosja i białoruś uważa to za wypadek, to chyba wszystko w temacie. Naciągnąłeś mnie na polityczne gadki i już jakiś pedał mnie za to od pedała wyzywa. Dziękuję, do widzenia, ostańcie z bogiem.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
mazz01 2024-07-25, 11:56 1
Najgorsze że mi się ich typ urody podoba ...szkoda ...
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-07-25, 12:51
Niby Domki ale nawet ładne
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-07-25, 13:30
Cyganeria to takie nasze POlskie c🤬ki... i to jest mentalnie to samo barachło. Wiem co mowie bo mnie raz okradli w srodku Wrocławia... co prawda wieczorem nie w bialy dzień... ale na ruchliwej ulicy.
Zgłoś
lord_kilburn 2024-07-25, 15:21
Sytuacja z przed paru lat. Stoję z kumplem na światłach , przejście dla pieszych a cygan woła od każdego 2 zł. Kumpel pyk go lekko z bara, cyganek się spojrzał i woła o kase dalej . kumpel pyk drugi raz gość się patrzy i zaczyna drzeć ryja w ich języku. Zza budynku wyrwało trzech cyganów a my oczywiście między samochodami na czerwonym świetle .
Zgłoś
zygmuntt 2024-07-25, 15:51 4
Tak powinniśmy żyć jako społeczeństwo:

Zgłoś
yaro78 2024-07-25, 16:09
To są cyganki z Placu Zamkowego w Warszawie. Ostatnio urzędują na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Nowym Światem albo właśnie w alejach Jerozolimskich. Zaczepiają turystów i przechodniów żeby im kupić coś do jedzenia, że nie chcą pieniędzy. Jak ktoś się zlituje to prowadzą go do Biedronki i ładują do koszyka co im potrzeba.: redbulle, kosmetyki, papierosy, a naiwniacy im to finansują. Znoszą torby z zakupami starym cygankom siedzącym pod filarami przy Świętokrzyskiej i po 16tej całą bandą wracają obładowani zakupami do domu. One nie są biedne, mają drogie ciuchy, buty, biżuterię, dodatki markowe. Ten cygan co śpiewał ostatnio na kładce na Wiśle i był tu z nim filmik to też z tej rodzinki. Do szkoły nie chodzą, rozmnażają się jak króliki, są poza polskim prawem bo to cyganki. Podobno pochodzenia mołdawskiego. Większość urodzona w PL.
Zgłoś
WERFI 2024-07-25, 16:34
gdzie ten kamerzysta ma jaja, xD głos mu się łamie przy 2 cygańskich sm🤬chach ale obciach
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-25, 17:37 1
yaro78 napisał/a:

To są cyganki z Placu Zamkowego w Warszawie. Ostatnio urzędują na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Nowym Światem albo właśnie w alejach Jerozolimskich. Zaczepiają turystów i przechodniów żeby im kupić coś do jedzenia, że nie chcą pieniędzy. Jak ktoś się zlituje to prowadzą go do Biedronki i ładują do koszyka co im potrzeba.: redbulle, kosmetyki, papierosy, a naiwniacy im to finansują. Znoszą torby z zakupami starym cygankom siedzącym pod filarami przy Świętokrzyskiej i po 16tej całą bandą wracają obładowani zakupami do domu. One nie są biedne, mają drogie ciuchy, buty, biżuterię, dodatki markowe. Ten cygan co śpiewał ostatnio na kładce na Wiśle i był tu z nim filmik to też z tej rodzinki. Do szkoły nie chodzą, rozmnażają się jak króliki, są poza polskim prawem bo to cyganki. Podobno pochodzenia mołdawskiego. Większość urodzona w PL.

Odkąd w mojej pierwszej pracy banda brudasów próbowała mnie okraść to już nie mam żadnej litości dla tego śmierdzącego tworu człowiekopodobnego
Zgłoś
SokZtućka 2024-07-25, 17:50
RAFALALLA TRZASKOWSKA wincyj zapraszaj wincyj
Zgłoś
ramonawielun 2024-07-25, 18:23 1
Nawet cygańskie dziecko wie, ze ukr jest gowno wart
Zgłoś
Radian1 2024-07-25, 19:22 1
kumaktoplaz napisał/a:

I gdzie ci nasi patrioci od kotwic i różańców?! Pupcie ptaszkami czyszczą zamiast c🤬tych wybielać!

To najjaskrawszy przykład tego jak mocno można oddzielać teorię od praktyki.

Ostatnio posłuchałem sobie takiej jednej starej kapeli co zowie się Legion. Ile tam tekstów o wielkiej Polsce, ile patriotycznych nawoływań, ile górnolotnych haseł.
"(...) W nas wiara, siła; i natchnienie!
Szeregi rosną; nasze wciąż!
Niesiemy Polsce odrodzenie!
My, nowe pokolenie!(...)"

i co? i c🤬jsko...
Zgłoś
~Dostojny 2024-07-25, 19:36
WERFI napisał/a:

gdzie ten kamerzysta ma jaja, xD głos mu się łamie przy 2 cygańskich sm🤬chach ale obciach

Banderowcy są mocni tylko w grupie i tylko do dzieci. Tu banderowiec był jeden, a dzieci miały przewagę liczebną

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie