Abibabe napisał/a:
Ore ore szabadaba da Amore.
Ach te ezoteryczne cyganeczki, wzięła bym się za taką z miłą chęcią
ore ore, nie swój rower biorę
szabadaba, dywan też się nada
Najgorsze że mi się ich typ urody podoba ...szkoda ...
Niby Domki ale nawet ładne
Sytuacja z przed paru lat. Stoję z kumplem na światłach , przejście dla pieszych a cygan woła od każdego 2 zł. Kumpel pyk go lekko z bara, cyganek się spojrzał i woła o kase dalej . kumpel pyk drugi raz gość się patrzy i zaczyna drzeć ryja w ich języku. Zza budynku wyrwało trzech cyganów a my oczywiście między samochodami na czerwonym świetle .
Tak powinniśmy żyć jako społeczeństwo:
To są cyganki z Placu Zamkowego w Warszawie. Ostatnio urzędują na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Nowym Światem albo właśnie w alejach Jerozolimskich. Zaczepiają turystów i przechodniów żeby im kupić coś do jedzenia, że nie chcą pieniędzy. Jak ktoś się zlituje to prowadzą go do Biedronki i ładują do koszyka co im potrzeba.: redbulle, kosmetyki, papierosy, a naiwniacy im to finansują. Znoszą torby z zakupami starym cygankom siedzącym pod filarami przy Świętokrzyskiej i po 16tej całą bandą wracają obładowani zakupami do domu. One nie są biedne, mają drogie ciuchy, buty, biżuterię, dodatki markowe. Ten cygan co śpiewał ostatnio na kładce na Wiśle i był tu z nim filmik to też z tej rodzinki. Do szkoły nie chodzą, rozmnażają się jak króliki, są poza polskim prawem bo to cyganki. Podobno pochodzenia mołdawskiego. Większość urodzona w PL.
yaro78 napisał/a:
To są cyganki z Placu Zamkowego w Warszawie. Ostatnio urzędują na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Nowym Światem albo właśnie w alejach Jerozolimskich. Zaczepiają turystów i przechodniów żeby im kupić coś do jedzenia, że nie chcą pieniędzy. Jak ktoś się zlituje to prowadzą go do Biedronki i ładują do koszyka co im potrzeba.: redbulle, kosmetyki, papierosy, a naiwniacy im to finansują. Znoszą torby z zakupami starym cygankom siedzącym pod filarami przy Świętokrzyskiej i po 16tej całą bandą wracają obładowani zakupami do domu. One nie są biedne, mają drogie ciuchy, buty, biżuterię, dodatki markowe. Ten cygan co śpiewał ostatnio na kładce na Wiśle i był tu z nim filmik to też z tej rodzinki. Do szkoły nie chodzą, rozmnażają się jak króliki, są poza polskim prawem bo to cyganki. Podobno pochodzenia mołdawskiego. Większość urodzona w PL.
Odkąd w mojej pierwszej pracy banda brudasów próbowała mnie okraść to już nie mam żadnej litości dla tego śmierdzącego tworu człowiekopodobnego
RAFALALLA TRZASKOWSKA wincyj zapraszaj wincyj
Nawet cygańskie dziecko wie, ze ukr jest gowno wart