Gdzieś na ulicach Warszawy
No i proy. Tu się k🤬a na cyganki napalasz,a jeden temat wyżej śloñska gōdka ci wadziła. Ty szmaciarzu p🤬lony. Ha tfu na ciebie , twoją matkę k🤬ę i ojca cygana.
Tak powinniśmy żyć jako społeczeństwo:
Tylko potwierdzasz moją poprzednią tezę śmieciu cygański. Jesteś ignorantem i debilem. Ale nie martw się -to często idzie w parze. J🤬 twoją matkę k🤬ę i ojca cygana.
I jak tu Cię nie polubić.
Ja się tego nie wypieram, wręcz potwierdzam i obnosze to z dumą na pełnej piersi że mam mieszane korzenie.
Ale Polskie.
A tu u Ciebie bez zmian niemieckim mięsnym wurstem triumfu szowinizmu zapchane jest od pokoleń Twoje gardło. A Ty to tak gładko łykasz.
A i tak na koniec tylko lizać ich podeszwy będziesz bo nikt nawet z odrobiną litości na Ciebie nie spojrzy.
Amen
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaCygany vs Upadliniec
Odkąd Rosja się wzięła za upainę-przestała być moim "najgorszym wrogiem".. 😁A wiecie wy,gołąbeczki ZAJĘTE DUPERELAMI-że Polska już wysłała 3 tysiące polskich żołnierzy na upaiński front? 😡 Wysłąła ich NA PEWNĄ ŚMIERĆ,bo tak wygląda wojna dronowa-podgląd jako tematy-zaraz w najwyższym akapicie! PYTAŁ SIĘ ktoś Polaków czy chcą konać za upainę,jako rąbanka na upaińskim polu?😡
Jak widzę że ktoś pisze "uśmiechnięte państwo" to wiadomo że pisowski półmózg albo widz republiki tylko oni sobie wymyśli jakis slogan z dupy i wszędzie go powtarzają 🙂
takich niedojd, jak Ci którzy glosują na koalicje i tuska, to jeszcze w tym kraju nie bylo.
po tym jak wyglądały rządy tuska, po tym jak typ kłamie, mowi jedno w tv a podpisuje pakt migracyjny, to trzeba mieć nie pokolei w głowie zeby nie wejść w internet i sprawdzic jak głosują lewaki i PO w EU a potem jeszcze mowić że wina PiSu, takich debili to jeszcze Polska nie miala.
O czym ty dzieciaku mówisz, teraz nie ma tygodnia żeby nie wychodziła jakaś afera z pis jak dymali podatników na kasę a ty ich bronisz. idź wróć do swojej tv republika