Busika oraz pieszego
...bo jakiś skończony imbecyl wpadł na pomysł z nowelizacją przepisów dla pieszych i doj🤬 tak taryfikatory że kierowcy mają panikę w oczach za każdym razem gdy przed zebrą widzą przechodnia i hamują awaryjnie nie zważając na to co się dzieje za nimi. To dobrze chociaż że nie zabrali pierwszeństwa dla tramwajów bo to dopiero by jaja były.
Warszawiaki to jednak śmieszne zwierzęta
...bo jakiś skończony imbecyl wpadł na pomysł z nowelizacją przepisów dla pieszych i doj🤬 tak taryfikatory że kierowcy mają panikę w oczach za każdym razem gdy przed zebrą widzą przechodnia i hamują awaryjnie nie zważając na to co się dzieje za nimi. To dobrze chociaż że nie zabrali pierwszeństwa dla tramwajów bo to dopiero by jaja były.
Ciekawe czy to baba przebiegała przez pasy? W żadnym momencie przebiegania piesza nie zauważyła co się dzieje po jej lewej stronie. Stara zasada idiotów: c🤬j, nie przepuszczę samochodów i nie poczekam 20 sekund żeby przejść przez puste pasy, lepiej wp🤬lić się na pełnej i ginąć pod kołami samochodów.
Do twojej warwsiawy , nie no zaorałeś się .Te przyjezdne, również z twojej wiochy, zgadza się !!!
Od przeszło 40 lat obserwuje napływ elementu do mojej Warszawy i z roku na rok jest gorzej.
Coraz głupsze osobniki od Was mi tu przysyłacie, @ kondoniu postaraj się bardziej
Może i debilne, ale kretyn w dostawczaku miał pół życia, aby wyhamować, tylko albo walił konia, albo przeglądał tik toka i w sumie pewnie też walił konia.
@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Może i debilne, ale kretyn w dostawczaku miał pół życia, aby wyhamować, tylko albo walił konia, albo przeglądał tik toka i w sumie pewnie też walił konia.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.