Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:30
kawior2007 2024-11-16, 21:08
No i jeszcze wyprzedzanie na pasach mu dojebią
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2024-11-16, 21:09 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-16, 21:25 1
To nic że słychać huk zderzonych aut a jedno frunie, idę dalej.

Zgłoś
Mario3366 2024-11-16, 21:31
@Kogucik_Bałamucik: To chyba niemożliwe żeby przyjezdni byli głupsi od potomków przygłupów z powstania warszawskiego co to na tygrysy maja visy 😀
Zgłoś
knd1987 2024-11-16, 21:35
dooniu napisał/a:

Warszawiaki to jednak śmieszne zwierzęta

Jakie warszawiaki, to łomianki lub białołęka lub ziomek z Twojej wioski. 😎😂👍😁
Zgłoś
Lisi 2024-11-16, 21:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Trolik1 2024-11-16, 21:51
Jeden i drugi idiota. Jeden nie zwraca uwagi na ruch drogowy. A drugi... Nie zwraca uwagi na ruch drogowy. 8)
Zgłoś
shoe5maker 2024-11-16, 22:04
Zgłoś
Emtiejcz 2024-11-16, 22:58
Słyszy jebnięcie, biegnie dalej.
Co za z🤬b...
Zgłoś
BękartProboszcza 2024-11-16, 23:14 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Te przyjezdne, również z twojej wiochy, zgadza się !!!
Od przeszło 40 lat obserwuje napływ elementu do mojej Warszawy i z roku na rok jest gorzej.
Coraz głupsze osobniki od Was mi tu przysyłacie, @ kondoniu postaraj się bardziej

Do twojej warwsiawy , nie no zaorałeś się .
Zgłoś
rekineke21 2024-11-16, 23:27
Zgłoś
edek_kotek 2024-11-16, 23:40
Zgłoś
Nome 2024-11-16, 23:54 3
Siriuz napisał/a:

@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.

to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL
Zgłoś
Siriuz 2024-11-17, 0:45 2
Nome napisał/a:

to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL

Nie zesraj się. Niczym się nie chwale tłuku, zwyczajnie chciałem uniknąć aby jakiś niedowartościowany hrabia pluł się, że ludzie spoza Warszawy z zazdrości wyzywają Warszawiaków. Potwierdzasz tylko, że Warszawa to zakompleksione przygłupy. To są dokładnie te przyczyny dla których tak łatwo media manipulują ludźmi z dużych miast - wystarczy połechtać ich przerośnięte ego i zaraz tańczą na zawołanie.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-11-17, 1:01 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem