Busika oraz pieszego
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Busika oraz pieszego
Widzicie? Tak się wyłudza odszkodowania. Na pasach w dodatku. A busiarz pewnie w telefonie siedział.
Mario3366 napisał/a:
@: To chyba niemożliwe żeby przyjezdni byli głupsi od potomków przygłupów z powstania warszawskiego co to na tygrysy maja visy 😀
Podrośniesz smarku, to zmądrzejesz.
[ Dodano 2024-11-17, 12:06 ]
Siriuz napisał/a:
@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.
czyli wynika z tego żęś sam debil... i sam to napisałeś powyżej, więc się nie obrażaj na mnie.
Jak można we własne gniazdo srać ?
[ Dodano 2024-11-17, 12:07 ]
dooniu napisał/a:
Zabolało elyte? Brandzluj się dalej do tego, że mieszkasz w Warszawce, bo to jedyne co możesz zrobić. Warszawy po Wojnie nie powinni odbudowywać, powinni ją zrównać z ziemią i postawić pomnik na pamiątkę.
w dubie byłeś ,z dupy wylazłeś obesrańcu
@dooniu: nie jestem z Warszawy, ale musisz wiedzieć, że połowa warszawiaków w tygodniu to ludzie z innych miast. Były gdzieś podane zrodla ilu wyjeżdża w piątek wieczorem do swojego miasta. Warszawa to skupisko zwierząt bym nazwał trafniej
dooniu napisał/a:
Warszawiaki to jednak śmieszne zwierzęta
Większość tzw. warszawiaków to przyjezdne zwierzęta z całej Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie