bambinizm napisał/a:
Koleś był obsrany i myślał, że go nagranie uspokoi. Ich c🤬j, emocje wzięły górę i teraz trzeba to gówno wrzucić na sadola. Piękne...
Bardzo dobrze zrobił, że to nagrał.
Nie wiesz co ci się w życiu przydarzy i kto będzie na ciebie polował.
Sam bym był obsrany w c🤬j, ale czekaj...
Już chyba wiem

Ty byś wyskoczył, ich rozj🤬 i k🤬a na pewniaka wyszedł z głową ku górze

Chyba sobie zasłużył, albo zadarl z obcokrajowcami
czyt. Śmieciami.

kuba1986 napisał/a:
Znając naszą policję, to problem będzie miał nagrywający, za bawienie się telefonem podczas jazdy...
Nie do końca.
Póki się nie przyznasz będą musieli ci udowodnić.
Nie przypatrzyłem się dobrze, ale na filmiku nie widać, że to kierowca trzyma telefon mimo, że tego się domyślamy.
Robota dla papugi, telefon wisiał na sznurku, na uchwycie przymocowanym do siedzenia pasażera itd itp.
Zauważ, że policja we wstępnym przesłuchaniu stara się zgromadzić dowody winy, trzeba uważać, żeby nie zrobić samopodp🤬lenia

lokal.szczecin napisał/a:
....jedna stluczka na 5 lat .
Stłuczka to jest, jak popełnisz błąd za kółkiem i doprowadzisz do zderzenia. Tutaj widać celowe wjechanie.
Don_Vito_Pablito napisał/a:
Bardzo dobrze zrobił, że to nagrał.
Nie wiesz co ci się w życiu przydarzy i kto będzie na ciebie polował.
Sam bym był obsrany w c🤬j, ale czekaj...
Już chyba wiem
Ty byś wyskoczył, ich rozj🤬 i k🤬a na pewniaka wyszedł z głową ku górze
A gdzie jest film jak chleje, Cpie i rozwala kompleksowóz na cięzkopracujacej nauczelycielce. Kula w łep, opona i rozbity słoik w dupę tylko dla pewnosci.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
A ja zacytuje komentarz z jutuba:
"Myśle, że dla pełnego zrozumienia tematu należy dać obiektywny kontekst.
Pan ‚Petro’ to lokalny świr, mitoman i aferzysta. Ciagle kręci te livey, pomawia, wyzywa i grozi losowym osobom.
Panom z mazdy tez groził pistoletem, gangiem Ormian i innymi p🤬letami.
Tylko pierwszy raz trafiła kosa na kamień, ktoś wziął to na poważnie.
Dwie rzeczy są bardzo słabe w zachowaniu p. „Petro” - jego pseudogangsterka, cytuje „zostaną sami normalni dilerzy na Darłowie” tak, jakby on decydował, którzy przestępcy są spoko, a którzy nie, oraz najazd na rodzine pana P z Mazdy, pokroju insynuacji, że jego partnerka „j🤬a” się z policjantem a P wychowuje ich dziecko. "
"Myśle, że dla pełnego zrozumienia tematu należy dać obiektywny kontekst.
Pan ‚Petro’ to lokalny świr, mitoman i aferzysta. Ciagle kręci te livey, pomawia, wyzywa i grozi losowym osobom.
Panom z mazdy tez groził pistoletem, gangiem Ormian i innymi p🤬letami.
Tylko pierwszy raz trafiła kosa na kamień, ktoś wziął to na poważnie.
Dwie rzeczy są bardzo słabe w zachowaniu p. „Petro” - jego pseudogangsterka, cytuje „zostaną sami normalni dilerzy na Darłowie” tak, jakby on decydował, którzy przestępcy są spoko, a którzy nie, oraz najazd na rodzine pana P z Mazdy, pokroju insynuacji, że jego partnerka „j🤬a” się z policjantem a P wychowuje ich dziecko. "
Arcypedalicho. Najpierw kozaczy a potem:
- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?, - widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?
"Mam nagrane na fejsbuka"
Wyszukanych ma Darłowo homoseksualistów
- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?, - widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?- widzieliscie to?, -widzieliscie to? ,-widzieliscie to?,-widzieliscie to?
"Mam nagrane na fejsbuka"
Wyszukanych ma Darłowo homoseksualistów
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú