zn506 napisał/a:
kto to? co to?
Zielonego pojęcia nie mam .
Na wykopie jest więcej info.
Według informacji które otrzymałem osoba prowadząca mazdę to brat Pawła W. z Darłowa który w 2018 roku zabił nauczycielkę w wypadku samochodowym. Paweł W. został skazany na 10 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Paweł W. w chwili wypadku był pod wpływem alkoholu (1,9 - 2,3 promila)
Źródło:
wykop.pl/link/7628519/za-te-wszystkie-lata-tym-razem-nikt-ci-nie-pomoz...
Według informacji które otrzymałem osoba prowadząca mazdę to brat Pawła W. z Darłowa który w 2018 roku zabił nauczycielkę w wypadku samochodowym. Paweł W. został skazany na 10 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Paweł W. w chwili wypadku był pod wpływem alkoholu (1,9 - 2,3 promila)
Źródło:
wykop.pl/link/7628519/za-te-wszystkie-lata-tym-razem-nikt-ci-nie-pomoz...
lubie te mega problemy lidzi z jakis miescin, jedna stluczka na 5 lat i ma o tym slyszec cala Polska!
ale zazdroszcze im braku stresu.
ale zazdroszcze im braku stresu.
Widzieliście to?
Auto mu rozj🤬, tak się zaczynają darłowskie vendetty
Auto mu rozj🤬, tak się zaczynają darłowskie vendetty

Piwo dla policji która "wydaje się ignorować problem".
Ja nie widzę tu problemu.
Można się rozejsć.
A jeśli to prawda co jest napisane na wykopie to niech mu sąsiedzi życzliwym bedą.
Ja nie widzę tu problemu.
Można się rozejsć.
A jeśli to prawda co jest napisane na wykopie to niech mu sąsiedzi życzliwym bedą.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Znając naszą policję, to problem będzie miał nagrywający, za bawienie się telefonem podczas jazdy...
Nie widziałem, weźcie zróbcie powtórkę ale tym razem z finałem na hardzie. Dzban.
Chcieli mnie zabić hahaha
Chcieli mnie zabić hahaha
Milicja czeka aż gentlemany się zastrzelą, jak w Łódzkiem - chłop chłopa zastrzelił. Niech się tak nie cieszy, nie koniecznie pójdą siedzieć... Jakby staruszka trzeba było obezwładnić albo jakiegoś pijaczynę, to cała armia z "suki" wyskakuje... Tylko czasami zrobią coś pożytecznego, szczególnie gdy media o tym piszą dzień i noc.

Koleś był obsrany i myślał, że go nagranie uspokoi. Ich c🤬j, emocje wzięły górę i teraz trzeba to gówno wrzucić na sadola. Piękne...