zn506 napisał/a:
kto to? co to?
Zielonego pojęcia nie mam .
Na wykopie jest więcej info.
Według informacji które otrzymałem osoba prowadząca mazdę to brat Pawła W. z Darłowa który w 2018 roku zabił nauczycielkę w wypadku samochodowym. Paweł W. został skazany na 10 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Paweł W. w chwili wypadku był pod wpływem alkoholu (1,9 - 2,3 promila)
Źródło:
wykop.pl/link/7628519/za-te-wszystkie-lata-tym-razem-nikt-ci-nie-pomoz...
Według informacji które otrzymałem osoba prowadząca mazdę to brat Pawła W. z Darłowa który w 2018 roku zabił nauczycielkę w wypadku samochodowym. Paweł W. został skazany na 10 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Paweł W. w chwili wypadku był pod wpływem alkoholu (1,9 - 2,3 promila)
Źródło:
wykop.pl/link/7628519/za-te-wszystkie-lata-tym-razem-nikt-ci-nie-pomoz...
lubie te mega problemy lidzi z jakis miescin, jedna stluczka na 5 lat i ma o tym slyszec cala Polska!
ale zazdroszcze im braku stresu.
ale zazdroszcze im braku stresu.
Widzieliście to?
Auto mu rozj🤬, tak się zaczynają darłowskie vendetty
Auto mu rozj🤬, tak się zaczynają darłowskie vendetty

Piwo dla policji która "wydaje się ignorować problem".
Ja nie widzę tu problemu.
Można się rozejsć.
A jeśli to prawda co jest napisane na wykopie to niech mu sąsiedzi życzliwym bedą.
Ja nie widzę tu problemu.
Można się rozejsć.
A jeśli to prawda co jest napisane na wykopie to niech mu sąsiedzi życzliwym bedą.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Link mi się nie odpala. Można prosić o wklejkę o co chodzi.?
Znając naszą policję, to problem będzie miał nagrywający, za bawienie się telefonem podczas jazdy...
Nie widziałem, weźcie zróbcie powtórkę ale tym razem z finałem na hardzie. Dzban.
Chcieli mnie zabić hahaha
Chcieli mnie zabić hahaha
Milicja czeka aż gentlemany się zastrzelą, jak w Łódzkiem - chłop chłopa zastrzelił. Niech się tak nie cieszy, nie koniecznie pójdą siedzieć... Jakby staruszka trzeba było obezwładnić albo jakiegoś pijaczynę, to cała armia z "suki" wyskakuje... Tylko czasami zrobią coś pożytecznego, szczególnie gdy media o tym piszą dzień i noc.

Koleś był obsrany i myślał, że go nagranie uspokoi. Ich c🤬j, emocje wzięły górę i teraz trzeba to gówno wrzucić na sadola. Piękne...