Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Znając naszą policję, to problem będzie miał nagrywający, za bawienie się telefonem podczas jazdy...
Słuszna uwaga nie można używać telefonu podczas jazdy.
Prawda
Też prawda
Ja również
Nieprawda. Po prostu nie darłbym tak japy. Przecież nic mu się nie stało...
Macie tu co poniektórzy zdolność do wyciągania wniosków na podstawie słów które nie padły i dopasowujecie swoje tezy do nieistniejących sytuacji. To jak z pytaniem - czy przestał pan bić żonę.
Tak to już jest w korespondencji. Tak to "zabrzmiało", "przeczytało się" i tak też to zostało odebrane.
W międzyczasie ludzie poinformowali, że to też jakiś dzban internetowy, który robił to pod publiczkę.
Niemniej Kuba to źli ludzie Ciebie ocenili, a przy tym
zawodowcy. Nie mogą sobie pozwolić na błąd.... a ty Kuba, Ty jesteś ich
błędem. Nie zawiniłeś po prostu znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu i w
nieodpowiednim czasie i będziesz musiał za to zapłacić.

Tak to już jest w korespondencji. Tak to "zabrzmiało", "przeczytało się" i tak też to zostało odebrane.
W międzyczasie ludzie poinformowali, że to też jakiś dzban internetowy, który robił to pod publiczkę.
Niemniej Kuba to źli ludzie Ciebie ocenili, a przy tym
zawodowcy. Nie mogą sobie pozwolić na błąd.... a ty Kuba, Ty jesteś ich
błędem. Nie zawiniłeś po prostu znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu i w
nieodpowiednim czasie i będziesz musiał za to zapłacić.
Nie wiem o jakiego Kubę teraz chodzi, ale rozumiem że mnie z kimś pomyliłeś, albo masz srogą odklejkę
Edit, a dobra... Kubę Brennera. No, śmieszne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie