Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stateside 2025-01-15, 10:48 1
Na Yt na są również informacje że nagrywający też świętyie jest oboje podobno siebie warci
Zgłoś
mitakana666 2025-01-15, 11:57
Tak za frajer to na bank nie było...
Zgłoś
Black_Hole 2025-01-15, 12:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
riskone7 2025-01-15, 14:33
ojejku, czyżby znów szykuje się kolejny zakaz prowadzenia pojazdów?
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-15, 15:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zzssaa 2025-01-15, 16:26
kuba1986 napisał/a:

Znając naszą policję, to problem będzie miał nagrywający, za bawienie się telefonem podczas jazdy...

Słuszna uwaga nie można używać telefonu podczas jazdy.
Zgłoś
kcm 2025-01-15, 18:23
Nic nie widziałem xD
Zgłoś
Don_Vito_Pablito 2025-01-15, 22:49
bambinizm napisał/a:

Prawda
Też prawda
Ja również
Nieprawda. Po prostu nie darłbym tak japy. Przecież nic mu się nie stało...
Macie tu co poniektórzy zdolność do wyciągania wniosków na podstawie słów które nie padły i dopasowujecie swoje tezy do nieistniejących sytuacji. To jak z pytaniem - czy przestał pan bić żonę.

Tak to już jest w korespondencji. Tak to "zabrzmiało", "przeczytało się" i tak też to zostało odebrane.
W międzyczasie ludzie poinformowali, że to też jakiś dzban internetowy, który robił to pod publiczkę.
Niemniej Kuba to źli ludzie Ciebie ocenili, a przy tym
zawodowcy. Nie mogą sobie pozwolić na błąd.... a ty Kuba, Ty jesteś ich
błędem. Nie zawiniłeś po prostu znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu i w
nieodpowiednim czasie i będziesz musiał za to zapłacić.
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-16, 1:04 1
Don_Vito_Pablito napisał/a:

Tak to już jest w korespondencji. Tak to "zabrzmiało", "przeczytało się" i tak też to zostało odebrane.
W międzyczasie ludzie poinformowali, że to też jakiś dzban internetowy, który robił to pod publiczkę.
Niemniej Kuba to źli ludzie Ciebie ocenili, a przy tym
zawodowcy. Nie mogą sobie pozwolić na błąd.... a ty Kuba, Ty jesteś ich
błędem. Nie zawiniłeś po prostu znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu i w
nieodpowiednim czasie i będziesz musiał za to zapłacić.

Nie wiem o jakiego Kubę teraz chodzi, ale rozumiem że mnie z kimś pomyliłeś, albo masz srogą odklejkę
Edit, a dobra... Kubę Brennera. No, śmieszne
Zgłoś
Taki_jeden 2025-01-16, 2:22
Nie widziałem o co chodzi
Zgłoś
JebacPiSForever 2025-01-16, 4:31
Zgłoś
Anonimowyja 2025-01-16, 18:16
Zgłoś
Sascha 2025-01-18, 0:31
Brakuje jeszcze 10 minut jak srał w kiblu.
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-18, 23:06 1
3 razy zawiłem konia do tego filmu taka była ostra akcja
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem