Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-04-21, 9:25 7
Kefir30 napisał/a:

Dobrze piesku dobrze.
Już? Spuściłeś wodę?
Kolejny który chce być "mondrzejszy" od kilku tysięcy lat rozwoju 🤣🤣🤣
Dzieciaczku drogi. Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣

Nie jesteś wart mojego czasu, zindoktrynowany głupcze. Idź swoją drogą i nie wchodź w moją. A skoro randomowy gostek z mikrofonem jest dla Ciebie "uzdrowicielskim guru" i w jego obronie jesteś gotów kruszyc kopie, to naprawdę niezbyt dobrze swiadczy o Twoim wątlym intelekcie. Sam się zaorałeś. Dzieciaczku. 😁

Ps... Fajna ta Twoja ziemia... Pełna cudów, z dołu podparta Piekłem, z góry przykryta Niebem... Fajna, jak i ten (niedo)rozwój, którego jesteś flagowym przykładem.
Zgłoś
goslaw3 2025-04-21, 9:32 2
musze z nim pogadac bo nic nie slyszalem...
Zgłoś
~McSadol 2025-04-21, 9:43 2
Zgłoś
Spidzio 2025-04-21, 9:52 8
Kefir30 napisał/a:

Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣
Podstawówki nie skończyłeś że najprostszych słów nie rozumiesz ?

Kolejny z wypranym przez proboszcza mózgiem, który uważa że katolicyzm cokolwiek wniósł w rozwój cywilizacyjny

To podaj „geniuszu” jakikolwiek przykład wkładu chrześcijaństwa, który nie był plagiatem osiągnięć Sumerów, Egipcjan, Fenicjan, Persów, Greków, Rzymian, Chińczyków czy Hindusów - chociaż JEDEN PRZYKŁAD

Kościół od początku był rakiem, który zżerał postęp, blokował odkrycia naukowe, i skupiony był tylko na jednym celu: bogaceniu się za pomocą prania mózgów, podtrzymywaniu ciemnoty w społeczeństwie,
wyrzynaniu konkurencji.

Bez kościoła nasza cywilizacja byłaby 1500 lat do przodu
Zgłoś
JoSeed 2025-04-21, 9:53 4
Hmm. A mnie się wydaje, że ów filmik i ci debile niewiele z wiarą mają wspolnego. Ot, filmik dla lajków i sensacji.

Każdy ma coś, w co wierzy i co dodaje mu sily w gorszej chwili - czy to się będzie nazywało Bóg, czy Allah, czy natura - nie ma to znaczenia.
Szanujmy swe przekonania. I tyle.
Zgłoś
Aaltonen 2025-04-21, 10:01 2
JoSeed napisał/a:

Hmm. A mnie się wydaje, że ów filmik i ci debile niewiele z wiarą mają wspolnego. Ot, filmik dla lajków i sensacji.
Każdy ma coś, w co wierzy i co dodaje mu sily w gorszej chwili - czy to się będzie nazywało Bóg, czy Allah, czy natura - nie ma to znaczenia.
Szanujmy swe przekonania. I tyle.

Ja wierzę w to, że ludzie nie są na tyle głupi, żeby wierzyć w każdą bzdurę. Niestety są.
Zgłoś
guliusz 2025-04-21, 10:10 5
Nowym Papierz będzie Murzyn i nastąpi koniec świata , Franciszek właśnie umarł . Sadole szykujcie się na sąd ostateczny!!!
Zgłoś
krzysiek19b78 2025-04-21, 10:30 1
na harda z tym - za gruby temat jak na ten dział
Zgłoś
Cezzar 2025-04-21, 10:36
To jakaś zapowiedź nowego stand upu?
Zgłoś
ufok 2025-04-21, 10:39 3
Kefir30 napisał/a:

Słowa rozumiem ale już zdania to totlany bełkot.
Aby zrozumieć twój wywód podstawówka nie wystarczy. Potrzebny byłby chyba jeszcze licencjat w Tworkach.
Zgłoś
Promyczek 2025-04-21, 10:39
Ale jak ładnie od razu mówi. No cud. Acha, ponoć papież zmarł
Zgłoś
Hyperion 2025-04-21, 10:41 5
Kefir30 napisał/a:

Dobrze piesku dobrze.
Już? Spuściłeś wodę?
Kolejny który chce być "mondrzejszy" od kilku tysięcy lat rozwoju 🤣🤣🤣
Dzieciaczku drogi. Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣

Nie pogrążaj się już człeku. Idź już lepiej.
Zgłoś
ufok 2025-04-21, 10:45 5
Spidzio napisał/a:

Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto

W Chinach i Japonii kościółka nie było a cywilizacyjnie wyprzedzają nas o lata świetlne. Więc jak widać kościół jest głównym hamulcowym rozwoju cywylizacji. Jak ktoś piepeprzy farmazony, że kościół coś nam dał to niech dołączy do teamu w Dąbrowie Górniczej i tam poczuje głębię wiary gdy mu gromnica wejdzie za głęboko
Zgłoś
Spidzio 2025-04-21, 11:00
ufok napisał/a:

W Chinach i Japonii kościółka nie było a cywilizacyjnie wyprzedzają nas o lata świetlne. Więc jak widać kościół jest głównym hamulcowym rozwoju cywylizacji. Jak ktoś piepeprzy farmazony, że kościół coś nam dał to niech dołączy do teamu w Dąbrowie Górniczej i tam poczuje głębię wiary gdy mu gromnica wejdzie za głęboko

Spidzio napisał/a:
Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto

Pomylili ci się autorzy tego cytatu - w zasadzie ja napisałem dokładnie to, co Ty jako odpowiedź na te bzdury kościelnego oszołoma
Zgłoś
juderaus 2025-04-21, 11:02 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie