Szach-mat ateiści!
Szach-mat ateiści!
Dobrze piesku dobrze.
Już? Spuściłeś wodę?
Kolejny który chce być "mondrzejszy" od kilku tysięcy lat rozwoju 🤣🤣🤣
Dzieciaczku drogi. Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣
Nie jesteś wart mojego czasu, zindoktrynowany głupcze. Idź swoją drogą i nie wchodź w moją. A skoro randomowy gostek z mikrofonem jest dla Ciebie "uzdrowicielskim guru" i w jego obronie jesteś gotów kruszyc kopie, to naprawdę niezbyt dobrze swiadczy o Twoim wątlym intelekcie. Sam się zaorałeś. Dzieciaczku. 😁
Ps... Fajna ta Twoja ziemia... Pełna cudów, z dołu podparta Piekłem, z góry przykryta Niebem... Fajna, jak i ten (niedo)rozwój, którego jesteś flagowym przykładem.
Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣
Podstawówki nie skończyłeś że najprostszych słów nie rozumiesz ?
Kolejny z wypranym przez proboszcza mózgiem, który uważa że katolicyzm cokolwiek wniósł w rozwój cywilizacyjny
To podaj „geniuszu” jakikolwiek przykład wkładu chrześcijaństwa, który nie był plagiatem osiągnięć Sumerów, Egipcjan, Fenicjan, Persów, Greków, Rzymian, Chińczyków czy Hindusów - chociaż JEDEN PRZYKŁAD
Kościół od początku był rakiem, który zżerał postęp, blokował odkrycia naukowe, i skupiony był tylko na jednym celu: bogaceniu się za pomocą prania mózgów, podtrzymywaniu ciemnoty w społeczeństwie,
wyrzynaniu konkurencji.
Bez kościoła nasza cywilizacja byłaby 1500 lat do przodu
Słowa rozumiem ale już zdania to totlany bełkot.
Aby zrozumieć twój wywód podstawówka nie wystarczy. Potrzebny byłby chyba jeszcze licencjat w Tworkach.
Dobrze piesku dobrze.
Już? Spuściłeś wodę?
Kolejny który chce być "mondrzejszy" od kilku tysięcy lat rozwoju 🤣🤣🤣
Dzieciaczku drogi. Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣
Nie pogrążaj się już człeku. Idź już lepiej.
Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto
W Chinach i Japonii kościółka nie było a cywilizacyjnie wyprzedzają nas o lata świetlne. Więc jak widać kościół jest głównym hamulcowym rozwoju cywylizacji. Jak ktoś piepeprzy farmazony, że kościół coś nam dał to niech dołączy do teamu w Dąbrowie Górniczej i tam poczuje głębię wiary gdy mu gromnica wejdzie za głęboko
W Chinach i Japonii kościółka nie było a cywilizacyjnie wyprzedzają nas o lata świetlne. Więc jak widać kościół jest głównym hamulcowym rozwoju cywylizacji. Jak ktoś piepeprzy farmazony, że kościół coś nam dał to niech dołączy do teamu w Dąbrowie Górniczej i tam poczuje głębię wiary gdy mu gromnica wejdzie za głęboko
Spidzio napisał/a:
Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto
Pomylili ci się autorzy tego cytatu - w zasadzie ja napisałem dokładnie to, co Ty jako odpowiedź na te bzdury kościelnego oszołoma
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie