Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gienek78 Wczoraj 7:29 62
Wiara czyni czuba
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 7:41 78

XXI wiek, Europa Środkowa, Polska.
Zgłoś
batiz Wczoraj 7:57 177
Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
Kapuś_Puchatek Wczoraj 8:03 10
Dżizas, qrwa, ja prdl!
Zgłoś
Kefir30 Wczoraj 8:05 7
Shaolin_Majster napisał/a:

XXI wiek, Europa Środkowa, Polska.

Co ma do tego wiek i miejsce zjebie? 😂

To się działo w każdym wieku i w każdym miejscu na świecie.
Zamiast krytykować to zainteresuj się chociaż trochę, troszeczkę tematem,poklikaj,poszukaj. Wystarczy wpisać w google odpowiednią frazę.
XXI wiek i to samo masz w Niemczech, Włoszech,Hiszpanii,Australii,Arabii Saudyjskiej,USA,Chinach,Japonii (tak mózgu-w krajach najbardziej rozwiniętych też)
Wystarczy k🤬a poklikać. Ale to już za trudne nie? Najprościej napisać że XXI wiek i nazwę kraju 😆
Zgłoś
ufok Wczoraj 8:10 36
Kefir30 napisał/a:

Zamiast krytykować to zainteresuj się chociaż trochę, troszeczkę tematem,poklikaj,poszukaj. Wystarczy wpisać w google odpowiednią frazę.
XXI wiek i to samo masz w Niemczech, Włoszech,Hiszpanii,Australii,Arabii Saudyjskiej,USA,Chinach,Japonii (tak mózgu-w krajach najbardziej rozwiniętych też)
Wystarczy k🤬a poklikać. Ale to już za trudne nie? Najprościej napisać że XXI wiek i nazwę kraju 😆

A teraz napisz o co ci chodziło
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 8:20 28
Kefir30 napisał/a:

No geniuszu, a gdzie i kiedy ten filmik jest nakręcony, no gdzie?
Zjeb to Cie robił i zj🤬, skoro prostych rzeczy nie ogarniasz.
Czym mam się zainteresować, poklikac itd? Tym że zyjemy w katolskim zj🤬ym ciemnogrodzie, jak w sredniowieczu? I koło c🤬ja mi lataja Niemcy, Włochy i inne kraje, skoro film jest z "naszego podwórka"... O czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz?
Se k🤬a w ten sp🤬olony łeb poklikaj, debilu, jak nie rozumiesz sarkazmu.

Wysryw z dupy uczyniłeś, wstyd mi za Ciebie.
Zgłoś
Spidzio Wczoraj 8:23 27
A potem idą na wybory, głosować na Nowogrodzkiego albo Mem-cena…
Zgłoś
romek134 Wczoraj 8:48 1
padłem... na kolana
Zgłoś
optymista666 Wczoraj 8:50 25
Na c🤬j nam lekarze, farmakologia, uniwersytety, nauka, wiedza?

Wystarczy się pomodlić do fikcyjnego Jezusa i dzieją się cuda !!!

Albo pójść do wiejskiej baby to uzdrowi !!!

Prawda jest taka, że Pisowska i Konfokacapska indolencja umysłowa ciągnie nas z powrotem w objęcia ciemnoty, zabobonu i wiary w bzdury.
Zgłoś
Zordonek Wczoraj 8:56 16
Spidzio napisał/a:

A potem idą na wybory, głosować na Nowogrodzkiego albo Mem-cena…

Gdyby Acta weszło w życie w roku 2012 za Tuska to dzisiaj by cię tu nie było bo nie byłoby Sadistica, ja nie rozumiem jak można być za tęczowym gównem rafalem...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku Wczoraj 9:08 6
To jakiś kabaret? Czy oni tak serio?
Zgłoś
Spidzio Wczoraj 9:11 11
Zordonek napisał/a:

Gdyby Acta weszło w życie w roku 2012 za Tuska to dzisiaj by cię tu nie było bo nie byłoby Sadistica, ja nie rozumiem jak można być za tęczowym gównem rafalem...

Może najpierw się dokształć co to jest ACTA, a potem uzasadnij związek ustawy o ochronie praw intelektualnych i zwalczaniu piractwa z portalem Sadistic
Zgłoś
Kefir30 Wczoraj 9:15 1
Shaolin_Majster napisał/a:

No geniuszu, a gdzie i kiedy ten filmik jest nakręcony, no gdzie?
Zjeb to Cie robił i zj🤬, skoro prostych rzeczy nie ogarniasz.
Czym mam się zainteresować, poklikac itd? Tym że zyjemy w katolskim zj🤬ym ciemnogrodzie, jak w sredniowieczu? I koło c🤬ja mi lataja Niemcy, Włochy i inne kraje, skoro film jest z "naszego podwórka"... O czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz?
Se k🤬a w ten sp🤬olony łeb poklikaj, debilu, jak nie rozumiesz sarkazmu.
Wysryw z dupy uczyniłeś, wstyd mi za Ciebie.

Dobrze piesku dobrze.
Już? Spuściłeś wodę?
Kolejny który chce być "mondrzejszy" od kilku tysięcy lat rozwoju 🤣🤣🤣
Dzieciaczku drogi. Nie było by cię na tej ziemi gdyby nie ten ciemnogród mały satanisto 🤣

[ Dodano 2025-04-21, 09:18 ]
ufok napisał/a:

A teraz napisz o co ci chodziło

Podstawówki nie skończyłeś że najprostszych słów nie rozumiesz ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie