Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KartonowyTutek 2025-04-21, 11:13
jak ja nienawidzę takich zjebów tragedia
Zgłoś
NubzoR 2025-04-21, 11:27 1
@batiz: Prędzej, to 'zdrowa' żywność z marketu. Darmowy bilet na onkologię
Zgłoś
A................8 2025-04-21, 11:28 1
Miasto Rudego h🤬ja z PEŁO miastem cudów
Zgłoś
Kefir30 2025-04-21, 11:59 1
Hyperion napisał/a:

Nie pogrążaj się już człeku. Idź już lepiej.

Ale ty mi niemiecka onuco nie będziesz rozkazywać 😆
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-21, 12:01 1
Sabince nie trzeba leczyć słuchu. Tylko łeb bo tam coś stuka puka i strzela...
Zgłoś
Kefir30 2025-04-21, 12:02 2
Spidzio napisał/a:

Kolejny z wypranym przez proboszcza mózgiem, który uważa że katolicyzm cokolwiek wniósł w rozwój cywilizacyjny
To podaj „geniuszu” jakikolwiek przykład wkładu chrześcijaństwa, który nie był plagiatem osiągnięć Sumerów, Egipcjan, Fenicjan, Persów, Greków, Rzymian, Chińczyków czy Hindusów - chociaż JEDEN PRZYKŁAD
Kościół od początku był rakiem, który zżerał postęp, blokował odkrycia naukowe, i skupiony był tylko na jednym celu: bogaceniu się za pomocą prania mózgów, podtrzymywaniu ciemnoty w społeczeństwie,
wyrzynaniu konkurencji.
Bez kościoła nasza cywilizacja byłaby 1500 lat do przodu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Poczytaj książkę "uczeni o Bogu"

[ Dodano 2025-04-21, 12:03 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

Nie jesteś wart mojego czasu, zindoktrynowany głupcze. Idź swoją drogą i nie wchodź w moją. A skoro randomowy gostek z mikrofonem jest dla Ciebie "uzdrowicielskim guru" i w jego obronie jesteś gotów kruszyc kopie, to naprawdę niezbyt dobrze swiadczy o Twoim wątlym intelekcie. Sam się zaorałeś. Dzieciaczku. 😁
Ps... Fajna ta Twoja ziemia... Pełna cudów, z dołu podparta Piekłem, z góry przykryta Niebem... Fajna, jak i ten (niedo)rozwój, którego jesteś flagowym przykładem.

🤨🤨🤨 Co ty p🤬lisz XDDD
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-21, 12:05 1
AH88 napisał/a:

Miasto Rudego h🤬ja z PEŁO miastem cudów

Mały pisiorek nawet tu dał radę wcisnąć wątek polityczny xd j3bac Cię jak nas pis przez 8 lat y3bał. Ale Ty już masz tak rozhuśtany odb*t, że teraz na dwie piąchy mogliby lecieć xd ty zakompleksiona mała sfrustrowana pisowska ściero 🤮😂
Zgłoś
Latissimus 2025-04-21, 12:12 2
Shaolin_Majster napisał/a:

No geniuszu, a gdzie i kiedy ten filmik jest nakręcony, no gdzie?
Zjeb to Cie robił i zj🤬, skoro prostych rzeczy nie ogarniasz.
Czym mam się zainteresować, poklikac itd? Tym że zyjemy w katolskim zj🤬ym ciemnogrodzie, jak w sredniowieczu? I koło c🤬ja mi lataja Niemcy, Włochy i inne kraje, skoro film jest z "naszego podwórka"... O czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz?
Se k🤬a w ten sp🤬olony łeb poklikaj, debilu, jak nie rozumiesz sarkazmu.
Wysryw z dupy uczyniłeś, wstyd mi za Ciebie.

Cymbale w sredniowieczu postało większość liczących sie unwetsytetow. Ten film nie ma zwiazku z wiarą, to jakiś cymbał manipulant, coś jak ten Paweł apostoł.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-21, 12:13 1
Kefir30 napisał/a:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Poczytaj książkę "uczeni o Bogu"
🤨🤨🤨 Co ty p🤬lisz XDDD

To są twoje argumenty? „poczytaj książkę”?

Żałosny jesteś - skoro ją przeczytałeś, to użyj argumentów, które tam były. Chyba, że jak standardowy dewot, przeczytałeś bez zrozumienia, jak katolik Biblię…
Zgłoś
Latissimus 2025-04-21, 12:14 1
Spidzio napisał/a:

Kolejny z wypranym przez proboszcza mózgiem, który uważa że katolicyzm cokolwiek wniósł w rozwój cywilizacyjny
To podaj „geniuszu” jakikolwiek przykład wkładu chrześcijaństwa, który nie był plagiatem osiągnięć Sumerów, Egipcjan, Fenicjan, Persów, Greków, Rzymian, Chińczyków czy Hindusów - chociaż JEDEN PRZYKŁAD
Kościół od początku był rakiem, który zżerał postęp, blokował odkrycia naukowe, i skupiony był tylko na jednym celu: bogaceniu się za pomocą prania mózgów, podtrzymywaniu ciemnoty w społeczeństwie,
wyrzynaniu konkurencji.
Bez kościoła nasza cywilizacja byłaby 1500 lat do przodu

Chyba w wyborczej te wysrywy wyczytales
Zgłoś
parapsychol 2025-04-21, 12:17

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-21, 12:24 1
Latissimus napisał/a:

Chyba w wyborczej te wysrywy wyczytales

Masz jakieś argumenty albo dowody?

Nie? To zatkaj dupę
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-21, 12:29
Latissimus napisał/a:

Cymbale w sredniowieczu postało większość liczących sie unwetsytetow. Ten film nie ma zwiazku z wiarą, to jakiś cymbał manipulant, coś jak ten Paweł apostoł.

Jak k🤬a nie ma, skoro to rzekomo Jezus ją uzdrowił??? Jap🤬le człeku, i co na tych sredniowiecznych uniwersytetach wykładano? Wiedzę którą dysponujemy obecnie? Czy wtedy owe uniwersytety były powszechnie dostępne? Weź oddech, potem drugi i pomyśl. Dlaczego wieki średniowieczne nazywamy ciemnymi? No?

Chłopie drogi, po prostu ręce mi opadają...

Proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem i wyciagać wnioski z kontekstu cudzej wypowiedzi.

Nawet nie chce mi się Ciebie obrażać w związku z tym ze nazwałeś mnie cymbałem... Niech Ci będzie, bo widzę że los nie obszedł się z Tobą łaskawie...

P.S. a gostek z mikrofonem - dobrze zauważyłeś, szarlatan, jakiś j🤬y pajac, a tępe katolstwo uruchomiło się w trybie świętej wojny o wiarę.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-21, 12:42 1
Latissimus napisał/a:

P🤬lisz jak potłuczony, nieuku - nawet uniwersytety chrześcijaństwo skopiowało od antycznych cywilizacji

Pierwsze znane obecnie szkoły, przypominające swym charakterem uniwersytety, powstały w czasach starożytnych na obszarach Bliskiego Wschodu, Indii, Chin oraz Grecji. Należały do nich m.in. Akademia Platońska (działająca w latach 387 p.n.e. – 529), chińskie szkoły Shang-Xiang, Taixue i Guozijian oraz uczelnia Nalanda (działająca w latach ok. 500 n.e. – 1193 na obszarze Indii)[6].
We wczesnym średniowieczu kalifaty arabskie oraz Cesarstwo Bizantyńskie były najwyżej cywilizacyjnie rozwiniętymi obszarami świata[7][8], a Bagdad i Konstantynopol stały się stolicami ówczesnej nauki. Częściowo sytuacja ta wynikała z faktu, iż Bizancjum oraz świat arabski – w przeciwieństwie do Zachodu – zachowały zdobycze nauki starożytnych Greków, Rzymian i innych ludów (Bizancjum było kontynuacją Cesarstwa Wschodniorzymskiego). W Bagdadzie powstał tzw. „Dom Mądrości” – olbrzymia biblioteka i jednocześnie szkoła filozoficzna[9], w Fezie (obecnie Maroko) od 859 roku działał uniwersytet Al-Karawijjin, a w Kairze uniwersytet Al-Azhar (od 988)[10]. Na uczelniach tych wykładano, między innymi, teologię, filozofię, logikę i medycynę.
W tym czasie w Europie Zachodniej nauka była w upadku. Karol Wielki (ok. 800) usiłował stymulować jej rozwój, tworząc szkołę pałacową w Akwizgranie, w której uczyli duchowni. Za jego przykładem szli inni władcy europejscy. Kościół rzymskokatolicki tworzył szkoły klasztorne (m.in. w Auxerre, Reims, St. Gallen, Chartres). Karol Wielki zreformował system szkolnictwa europejskiego, podwyższając poziom nauczania w szkołach klasztornych; tworzył też szkoły katedralne i zarządził, by do nauki w tych szkołach swobodnie dopuszczano świeckich (dotychczas naukę mogli pobierać tylko ludzie przygotowujący się do stanu duchownego). Ustalony program obejmował 7 sztuk wyzwolonych w stopniach niższym, tzw. trivium (gramatyka, retoryka, dialektyka) i wyższym, tzw. quadrivium (arytmetyka, geometria, astronomia i muzyka). W 970 roku Gerbert z Aurillac wprowadził w Europie cyfry arabskie. Mimo tych reform i osiągnięć poziom nauki w Europie był do XI–XII w. bardzo niski, niższy od poziomu nauki greckiej w III w. p.n.e
Zgłoś
YebacWszystkieWyznaniaReligijne 2025-04-21, 12:56 3
Wiara we wszelakich bożków, bogów i innych jezysków to zło powodujące na całym świecie konflikty i wojny. Wszelkie religie powinno się traktować jako przestępstwo i wyznawców karać.

podpis użytkownika

Sam sram w tamten dzban.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie