Szach-mat ateiści!
Nie pogrążaj się już człeku. Idź już lepiej.
Kolejny z wypranym przez proboszcza mózgiem, który uważa że katolicyzm cokolwiek wniósł w rozwój cywilizacyjny
To podaj „geniuszu” jakikolwiek przykład wkładu chrześcijaństwa, który nie był plagiatem osiągnięć Sumerów, Egipcjan, Fenicjan, Persów, Greków, Rzymian, Chińczyków czy Hindusów - chociaż JEDEN PRZYKŁAD
Kościół od początku był rakiem, który zżerał postęp, blokował odkrycia naukowe, i skupiony był tylko na jednym celu: bogaceniu się za pomocą prania mózgów, podtrzymywaniu ciemnoty w społeczeństwie,
wyrzynaniu konkurencji.
Bez kościoła nasza cywilizacja byłaby 1500 lat do przodu
Nie jesteś wart mojego czasu, zindoktrynowany głupcze. Idź swoją drogą i nie wchodź w moją. A skoro randomowy gostek z mikrofonem jest dla Ciebie "uzdrowicielskim guru" i w jego obronie jesteś gotów kruszyc kopie, to naprawdę niezbyt dobrze swiadczy o Twoim wątlym intelekcie. Sam się zaorałeś. Dzieciaczku. 😁
Ps... Fajna ta Twoja ziemia... Pełna cudów, z dołu podparta Piekłem, z góry przykryta Niebem... Fajna, jak i ten (niedo)rozwój, którego jesteś flagowym przykładem.
Miasto Rudego h🤬ja z PEŁO miastem cudów
No geniuszu, a gdzie i kiedy ten filmik jest nakręcony, no gdzie?
Zjeb to Cie robił i zj🤬, skoro prostych rzeczy nie ogarniasz.
Czym mam się zainteresować, poklikac itd? Tym że zyjemy w katolskim zj🤬ym ciemnogrodzie, jak w sredniowieczu? I koło c🤬ja mi lataja Niemcy, Włochy i inne kraje, skoro film jest z "naszego podwórka"... O czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz?
Se k🤬a w ten sp🤬olony łeb poklikaj, debilu, jak nie rozumiesz sarkazmu.
Wysryw z dupy uczyniłeś, wstyd mi za Ciebie.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Poczytaj książkę "uczeni o Bogu"
🤨🤨🤨 Co ty p🤬lisz XDDD
Kolejny z wypranym przez proboszcza mózgiem, który uważa że katolicyzm cokolwiek wniósł w rozwój cywilizacyjny
To podaj „geniuszu” jakikolwiek przykład wkładu chrześcijaństwa, który nie był plagiatem osiągnięć Sumerów, Egipcjan, Fenicjan, Persów, Greków, Rzymian, Chińczyków czy Hindusów - chociaż JEDEN PRZYKŁAD
Kościół od początku był rakiem, który zżerał postęp, blokował odkrycia naukowe, i skupiony był tylko na jednym celu: bogaceniu się za pomocą prania mózgów, podtrzymywaniu ciemnoty w społeczeństwie,
wyrzynaniu konkurencji.
Bez kościoła nasza cywilizacja byłaby 1500 lat do przodu
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Chyba w wyborczej te wysrywy wyczytales
Cymbale w sredniowieczu postało większość liczących sie unwetsytetow. Ten film nie ma zwiazku z wiarą, to jakiś cymbał manipulant, coś jak ten Paweł apostoł.
Cymbale w sredniowieczu postało większość liczących sie unwetsytetow. Ten film nie ma zwiazku z wiarą, to jakiś cymbał manipulant, coś jak ten Paweł apostoł.
podpis użytkownika
Sam sram w tamten dzban.