Szach-mat ateiści!
Szach-mat ateiści!
Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.
Ale to trzeba wierzyć,w Boga nie wyzdrowienie.
Więc może być ciężko.
to jest cud: kolejny "odwrócony" invert zdechł
rzekomo zdechł oczywiście ...
///
Bo to wszystko jest SHOW
SHOW Trumana
gdzie trumanami jesteśmy my wszyscy Każdy z nas jest trumanem i ogląda Show
ps
zwykły człowiek jest prawdziwym człowiekiem True man
a oni nie = aktorzy jak pope
Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.
XXI wiek, Europa Środkowa, Polska.
Wschodnia. "Środkowa" geograficznie, kulturowo "wschodnia".
Wschodnia. "Środkowa" geograficznie, kulturowo "wschodnia".
Smutne, ale niestety to prawda. Aczkolwiek dążenie do OBECNEJ "kultury zachodu", też mija się z celem.🤷🏻♂️
A sobą być nie potrafimy. 😓
Impas bracie, który nas jako Naród, trawi od środka.
Ja wierzę w to, że ludzie nie są na tyle głupi, żeby wierzyć w każdą bzdurę. Niestety są.
Jeden wierzy w lewoskretną witaminę, inny w szkodliwość szczepionek
Jeden w Boga (nie mylić z KK), drugi w wędrówkę dusz.
Różnorodność jest ciekawa.
Raczej odwrotnie - brak religii wypacza rozum, zwłaszcza moralność. Co widać po komentarzach tutaj czy ogólnie na Sadolu.
Ludziom nie przetłumaczysz, ale próbować warto. To nawet nie są ateiści, a zwykli idioci z umysłem na tyle zamkniętym na argumenty co właśnie niektórzy przedstawiciele KK ze średniowiecza o których tak ochoczo wspominają. Człowiek z natury jest leniwy i zły, dlatego zasady chrześcijańskie są pozytywne, co pokazała wspaniała cywilizacja zachodnia zbudowana na nich.
Nie jesteś wart mojego czasu, zindoktrynowany głupcze. Idź swoją drogą i nie wchodź w moją. A skoro randomowy gostek z mikrofonem jest dla Ciebie "uzdrowicielskim guru" i w jego obronie jesteś gotów kruszyc kopie, to naprawdę niezbyt dobrze swiadczy o Twoim wątlym intelekcie. Sam się zaorałeś. Dzieciaczku. 😁
Ps... Fajna ta Twoja ziemia... Pełna cudów, z dołu podparta Piekłem, z góry przykryta Niebem... Fajna, jak i ten (niedo)rozwój, którego jesteś flagowym przykładem.
Ciekawi mnie czy takie z🤬by już się takie rodzą? Czy to przychodzi z wiekiem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie