Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spidzio 2025-04-21, 13:28 3
Siriuz napisał/a:

Powiedział gość, który uwierzył w "sto konkretów na sto dni"

Tak, a skąd założenie że uwierzyłem? Ksiądz ci tak powiedział?
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-04-21, 13:36
Miałem nadzieję, że jednak nadleci jakaś duża butelka po wódce, ale nie ma woli walki w narodzie, ani pośród cymbałów wrzucających taki chłam na sadola.
Zgłoś
Don_Max 2025-04-21, 13:39 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-04-21, 14:32 1
batiz napisał/a:

Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.

Ale to trzeba wierzyć,w Boga nie wyzdrowienie.
Więc może być ciężko.
Zgłoś
mynameisgod 2025-04-21, 15:00

to jest cud: kolejny "odwrócony" invert zdechł
rzekomo zdechł oczywiście ...
///

Bo to wszystko jest SHOW
SHOW Trumana
gdzie trumanami jesteśmy my wszyscy Każdy z nas jest trumanem i ogląda Show
ps
zwykły człowiek jest prawdziwym człowiekiem True man
a oni nie = aktorzy jak pope
Zgłoś
eFeN 2025-04-21, 16:07 3
batiz napisał/a:

Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.

Zgłoś
matmus95 2025-04-21, 16:55 1
na onkologię niech idzie leczyć
Zgłoś
batiz 2025-04-21, 17:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
pes88skp 2025-04-21, 17:59
Zgłoś
Smokw 2025-04-21, 18:34 1
Shaolin_Majster napisał/a:

XXI wiek, Europa Środkowa, Polska.

Wschodnia. "Środkowa" geograficznie, kulturowo "wschodnia".
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-21, 20:02
Smokw napisał/a:

Wschodnia. "Środkowa" geograficznie, kulturowo "wschodnia".

Smutne, ale niestety to prawda. Aczkolwiek dążenie do OBECNEJ "kultury zachodu", też mija się z celem.🤷🏻‍♂️

A sobą być nie potrafimy. 😓
Impas bracie, który nas jako Naród, trawi od środka.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-21, 20:38 1
Aaltonen napisał/a:

Ja wierzę w to, że ludzie nie są na tyle głupi, żeby wierzyć w każdą bzdurę. Niestety są.

Jeden wierzy w lewoskretną witaminę, inny w szkodliwość szczepionek
Jeden w Boga (nie mylić z KK), drugi w wędrówkę dusz.
Różnorodność jest ciekawa.
Zgłoś
Szach1994 2025-04-21, 21:05
I się gadać odrazu nauczyła XD
Zgłoś
mdmm 2025-04-21, 22:16 1
Zgłoś
furor.condemnandi 2025-04-21, 23:24
mdmm napisał/a:

Raczej odwrotnie - brak religii wypacza rozum, zwłaszcza moralność. Co widać po komentarzach tutaj czy ogólnie na Sadolu.

Ludziom nie przetłumaczysz, ale próbować warto. To nawet nie są ateiści, a zwykli idioci z umysłem na tyle zamkniętym na argumenty co właśnie niektórzy przedstawiciele KK ze średniowiecza o których tak ochoczo wspominają. Człowiek z natury jest leniwy i zły, dlatego zasady chrześcijańskie są pozytywne, co pokazała wspaniała cywilizacja zachodnia zbudowana na nich.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem