Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bestia_z_cricolandu 2025-04-21, 23:43 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Nie jesteś wart mojego czasu, zindoktrynowany głupcze. Idź swoją drogą i nie wchodź w moją. A skoro randomowy gostek z mikrofonem jest dla Ciebie "uzdrowicielskim guru" i w jego obronie jesteś gotów kruszyc kopie, to naprawdę niezbyt dobrze swiadczy o Twoim wątlym intelekcie. Sam się zaorałeś. Dzieciaczku. 😁
Ps... Fajna ta Twoja ziemia... Pełna cudów, z dołu podparta Piekłem, z góry przykryta Niebem... Fajna, jak i ten (niedo)rozwój, którego jesteś flagowym przykładem.

Ciekawi mnie czy takie z🤬by już się takie rodzą? Czy to przychodzi z wiekiem?
Zgłoś
lukzar3 2025-04-22, 3:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
optymista666 2025-04-22, 5:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-22, 6:08 2
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ciekawi mnie czy takie z🤬by już się takie rodzą? Czy to przychodzi z wiekiem?

W moim przypadku? Czy w przypadku @Kefir30 ? Bo jeśli chodzi o mnie, to lata ciężkich treningów, medytacji i potyczek, sprawiły że mój umysł jest jak brzytwa i nie wszyscy za nim nadązają...

Natomiast w przypadku @Kefir30 podejrzewam że jest posiadaczem extra dodatkowego chromosomu. 😁
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-22, 7:43
batiz napisał/a:

Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.

Z pierwszym zdaniem się zgadzam, z drugim nie. To nie Bóg "obdarzył" je rakiem, tylko natura.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
batiz 2025-04-22, 8:28 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Z pierwszym zdaniem się zgadzam, z drugim nie. To nie Bóg "obdarzył" je rakiem, tylko natura.

to drugie zdanie było ironią

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
barszczzuszkami 2025-04-22, 8:41 1
Wolę takich z🤬bów niż tych muzułmańskich. Słowa mi krzywdy nie robią, nie słyszałem o zamieszkasz spowodowanych przez katolików. Poza tym lepszy swojski pojeb niż przywieziony z zagranicy.
Zgłoś
T... 2025-04-22, 9:57 1
I jak nie wierzyć... Zupełnie jakby ktoś zdarł mi z oczu zasłonę...
😂
Zgłoś
Aaltonen 2025-04-22, 10:10 1
JoSeed napisał/a:

Jeden wierzy w lewoskretną witaminę, inny w szkodliwość szczepionek
Jeden w Boga (nie mylić z KK), drugi w wędrówkę dusz.
Różnorodność jest ciekawa.

Wiara ta cecha ludzi prymitywnych. Inteligentni opirają się na wiedzy.

W Polsce rządzącym i klerowi zależy na hodowaniu debili, dlatego tak promuja wiarę od najmłodszych lat, a deprecjonują naukę i wiedzę.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-22, 10:17
Aaltonen napisał/a:

Wiara ta cecha ludzi prymitywnych. Inteligentni opirają się na wiedzy.
W Polsce rządzącym i klerowi zależy na hodowaniu debili, dlatego tak promuja wiarę od najmłodszych lat, a deprecjonują naukę i wiedzę.

Najbardziej inteligentnym jest potrzebna wiara.
Choćby we własne siły
Zgłoś
Aaltonen 2025-04-22, 10:32
JoSeed napisał/a:

Najbardziej inteligentnym jest potrzebna wiara.
Choćby we własne siły

Wiara we własne siły może być zgubna i szkodliwa jak każda wiara.

Inteligentni potrafią mierzyć siłę na zamiary, żeby nie przekroczyć własnych możliwości.
Potrafią też oceniać prawdopodobieństwo tego na ile coś jest możliwe i w tym świetle ocenić własne siły.
To czysta wiedza i jej skuteczne wykorzystywanie.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-22, 10:47
Aaltonen napisał/a:

Wiara we własne siły może być zgubna i szkodliwa jak każda wiara.
Inteligentni potrafią mierzyć siłę na zamiary, żeby nie przekroczyć własnych możliwości.
Potrafią też oceniać prawdopodobieństwo tego na ile coś jest możliwe i w tym świetle ocenić własne siły.
To czysta wiedza i jej skuteczne wykorzystywanie.

Pewnie masz rację. Ja uważam, że wiara (niekoniecznie w Boga) sprawia, że łatwiej zyć.
Ale może jestem tylko taka nie za inteligentna.
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-22, 10:59 1
batiz napisał/a:

Zapraszam z tymi modlitwami na dziecięcy oddział onkologiczny, niech się wykażą.
A jak już uzdrowią dzieci, które wszechmogący i dobry bóg obdarzył rakiem, jest jeszcze wiele innych oddziałów.

Wszechmogący i miłosierny bóg robi to wszystko z miłości do ludzi. Również z miłości do ludzi pozwala diabłu na zło wobec nich. Bóg to najprawdziwszy sadol, który uwielbia nie tylko ludzkie cierpienie. Trochę z niego też masochista, bo nie każdy jest mu za to wdzięczny.
Zgłoś
Aaltonen 2025-04-22, 11:37 1
JoSeed napisał/a:

Pewnie masz rację. Ja uważam, że wiara (niekoniecznie w Boga) sprawia, że łatwiej zyć.

To akurat prawda.

Niektórzy porównują wiarę do alkoholu czy narkotyków.

JoSeed napisał/a:

Ale może jestem tylko taka nie za inteligentna.

Myślę, że jesteś inteligentna.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-22, 13:18

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem