Filmik autorstwa CrusadeNR
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w dzisiejszych czasach tylko kosmopolici i pacyfiści, nawet nie wiem co gorsze.
Uważaj, bo zaraz się zleci szkajka wyzwolonych inaczej i będziesz wrogiem Narodu, wolności, faszystą i powiedzą, że siejesz agresję wśród ludzi.
Pieprzone lewactwo.
Oby więcej takich tematów! Piwo leci.
Kur** za Polską historię ode mnie masz piwko!
głupi od początku do końca, na początku uwierzyli zachodowi, na końcu zachód ich sprzedał... i nie zmienia się nic
konto usunięte
2013-04-06, 20:20
@up
No debil...
Cześć I Chwała Bohaterom !
oczywiście 2up
konto usunięte
2013-04-06, 20:41
Mógłby robić nawet nieskładne montaże bez jakiejkolwiek muzyki. Ważne, że to co robi sprawi, że chociaż kilku będzie pamiętać, czy zainteresuje się tym tematem.
konto usunięte
2013-04-06, 21:18
aż łzy w oczach, za bohaterów wojska polskiego w czasie II WŚ zawsze piwko! dla każdego! co tam piwko... cała zgrzewka, lub monopolowy!