Cytat:
Wojna o skutery robi się na Podhalu coraz groźniejsza. Chwile grozy przeżyli mieszkańcy Poronina, którzy w niedzielę zjawili się w wypożyczali skuterów na Stachoniach. - Tych wypożyczalni na terenie gminy jest już cztery czy pięć, my jako mieszkańcy, których działki są rozjeżdżane nie zgadzamy się na taką działalność - mówi Krzysztof, który nagrał film z zajścia.
- Gdy rozmawialiśmy wyszedł do nas Stanisław G., ojciec jednego z prowadzących wypożyczalnię - mówi Tomasz Gut - Szedł na mnie jak w amoku i wyprowadził cios na klatkę piersiową. Miał w ręce schowany nóż. Obroniłem się tylko dlatego, że ćwiczyłem, trenowałem wcześniej techniki samoobrony. Osłaniałem się, mam poranione dłonie.
źródło
https://x.com/24tp_pl/status/1881307460289388688
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętamy guralki kolaboracjie z niemcami podczas wojny
To wszystko przez woń łoscypka co wali fiutem hej. i dostał smergla hej
Stary dostanie wyrok.
Jeżeli to dzialki mieszkańców to jebac tych na skuterach.
Z tym kozikiem szedł na grzyby. Tylko gdzie k🤬a grzyby w styczniu??
Cryo
2025-01-20, 18:01
Dla mnie to wciąż ewenement, że ludzie jeżdżą do takich melin, jak Zakopane czy Mielno.
konto usunięte
2025-01-20, 18:03
Jak usłyszę "dobry Kaszub to martwy Kaszub", to wyciągnę telefona i pokażę to. Dziady j🤬e hahahah
Widzicie droga młodzieży ? Właśnie dlatego trzeba ZAWSZE nosić przy sobie nóż. I oby był zawsze dłuższy od waszego k🤬sa. Taka jest zasada.
osamakaczynski napisał/a:
Dlaczego ludzie to takie k🤬y dla innych
Bo to k🤬y a nie ludzie
Bezmózg. Jak ktoś kto dobrze prowadzi to ma sporą odsiadkę. Zalezy od determinacji poszkodowanego.
Pablohasan85 napisał/a:
Nie jezdzic do tych sk🤬ysynów. Kawałek dalej na Słowacji są lepsze warunki i taniej. Będą głodować 2-3 lata to rozumu nabiorą.
Byłem w lato w Zakopanem i co tam sie dzieje to nie mam pytań. Więcej moja noga tam nie postanie.
Ja tam byłem ostatni raz 30 lat temu i juz wtedy podjąłem taką decyzję.
Ło Boziu jakie analizy piwniczaków bo się dwaj górale pokłócili, do Zakopanego to się nie jeździ w sezonie ale to nie przez górali, tylko nowo nowobogackie towarzystwo i warszawkę która tam baluje w wakacje. Po sezonie jest pięknie i spokojnie
J🤬 górali ciupagą w cewkę moczową
Ludziom To już kompletnie odp🤬la. W Zakopanem szczególnie, już bym k🤬a wolał Murzasichle chociaż nic tam k🤬a nie ma. Jak w j🤬ych Parzymiechach, ale spokój przynajmniej.
No to kto tuli brudnego misia? Okazja, tylko 50 zł, dla ukrainca za darmo, a co!
Pablohasan85 napisał/a:
Nie jezdzic do tych sk🤬ysynów. Kawałek dalej na Słowacji są lepsze warunki i taniej. Będą głodować 2-3 lata to rozumu nabiorą.
Byłem w lato w Zakopanem i co tam sie dzieje to nie mam pytań. Więcej moja noga tam nie postanie.
Popieram i potwierdzam. P🤬lone volksdeutsche, tylko by cię r🤬ali i dudki zarabiali. Ha, tfu! Moja noga tam nie postała od 30 lat, ale jak słyszę, ni c🤬ja się nie zmieniło.