woodstock coraz bliżej a ekipa bez3manki zrobiła film podsumowujący poprzednią edycję
ps: i tak tam pojadę
ps2: czekam na ból dupy w 300 komentarzach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłem dwa razy, raz i otatni raz zostawie to bez komentarza
Ktoś kto nie był tam nie może mówić jak tam jest!
Do zobaczenia na Przystanku
konto usunięte
2013-07-25, 10:25
byłem 2 razy niby spoko ale....no właśnie ale srają po lesie jebią się w lesie ćpają w lesie...niby spoko luz ale to nie moje klimaty lasek w majtkach wypinających cipsko za piwsko naćpanych brudnych metalowców niby spoko ale nie moje klimaty
kto z sadoli wymieni kawałki w tle?
mam dziwne przeczucie, że w przyszłym roku najwięcej dzieci urodzi się w kwietniu ;]
konto usunięte
2013-07-25, 11:13
Już niewiele brakuje do 1 sierpnia ... Nie mogę się doczekać
wszędzie syf, taplają się w błocie jak świnie, potem się myją i w tej samej wodzie znowu taplają, widzę przebrania na poziomie tych wszystkich ludzi... pozdrawiam jedynie mnicha z 1:22 za zajebisty głos
konto usunięte
2013-07-25, 11:40
widziałem w trwam jak tam jest. szatan się wami interesuje
konto usunięte
2013-07-25, 12:18
ćpieją i się nie myją... lewaki

tak to musi być brudstock
ps. mój ból dupy przy tym którym będą mieć lewaki po przebudzeniu to małe piwko
konto usunięte
2013-07-25, 12:20
konto usunięte
2013-07-25, 12:21
Taaa , marihuanen sobie do żył wstrzykujo a potem z przedawkowania umierajo w tym syfie ...
konto usunięte
2013-07-25, 12:21
dla mnie woodstock = gruzstock, niczym się nie różni od bandy brudnych cyganów
konto usunięte
2013-07-25, 12:25