Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
WOŚPowe problemy
konto usunięte • 2014-01-12, 21:05
Toczycie tu wielkie wojny czy warto dawać na WOŚP, czy też nie, a nie zauważacie najbanalniejszego problemu, nad którym warto by się zastanowić - skoro każdy z nas płaci z podatku ok 200zł miesięcznie na NFZ, to dlaczego do tej c🤬ja wartej organizacji trzeba jeszcze dopłacać? Dlaczego płacąc tak drogie ubezpieczenie jestem zmuszony czekać po 2 lata w kolejkach? Może dlatego, żebym zdążył umrzeć i nie marnował państwowych pieniędzy? Skoro WOŚP ze swoimi marnymi (w porównaniu z dochodem NFZ) 50 milionami potrafi obkupić szpitale w nowoczesny sprzęt, to gdzie do c🤬ja są nasze pieniądze z podatków? Czy koszty pensji pracowników powinny waszym zdaniem przekraczać koszty sprzętu?
Przydała by się rewolucja. Ktoś za?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-12, 22:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 22:59
Mój znajomy się zapisał I zamierza 1000zł wyciągnąć z puchy więc to daje do myślenia.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:06
JESTEM ZA!!

PS.
Ruch Narodowy będzie startował w wyborach
Zgłoś
Szaronpl 2014-01-12, 23:12
za
Zgłoś
masaq 2014-01-12, 23:12 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:14 3
Zgłoś
Riffer 2014-01-12, 23:15
slig01 napisał/a:

A co do optymistów myślących, że w systemie prywatnych ubezpieczeń najważniejszy jest pacjent - poczytajcie jak to działa w USA dopiero piszcie, bo tam jest to co Korwin chciałby mieć. Dowiecie się może, że 20-30% ludzi nie ma w ogóle ubezpieczenia, albo ma takie, które pozwala na dostęp do lek. rodzinnego BO ICH NIE STAĆ. Dobre ubezpieczenia są często dodatkiem do wynagrodzenia w dobrej pracy. Gdy ktoś zaczyna ciężko chorować - zwolnienie z pracy - koniec ubezpieczenia - koniec leczenia. Widzę, że niewiele ludzi tutaj ma pojęcie o czym pisze.

elBiaauawy - widać, że jesteś bardzo młodym człowiekiem, po merytoryce Twoich wypowiedzi i stosunku do rozmówcy.

Tam nie ma tego co by chcial Korwin, juz te czasy dawno minely Kapitalistycznej Ameryki dzis jest to Socjalistyczne Stany Zjednoczone Ameryki. Obama CARE
Zgłoś
Pucos 2014-01-12, 23:16 13
Zgłoś
xqwzsa 2014-01-12, 23:23 6
Rewolucji się wam wielce wszystkim zachciało, a jak na Marszu Niepodległości ludzie okazują swoje niezadowolenie wobec obecnego rządu, to są nazywani hołotą, pseudo patriotycznym bydłem i mieszani z błotem. Polska i Polacy NIESTETY są (jeszcze?) za głupi na rewolucje. No, chyba że w internecie, tu rzeczywiście jest potencjał
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:24 1
Ściągnałem mapke Zusu do Counter Strike i juz trenuje.

A tak powaznie. To, ze wywalimy wszystkich od 1950 nic nie zmieni. Przykro mi ale problem tkwi w nas wszystkich, podziekujmy 'komunie' i kochanej rosji... problem to nasza mentalnosc.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:25
Zgłoś
korinogaro 2014-01-12, 23:26
@slig01, nie gadaj bzdur tylko porozmawiaj z kimś z USA kto nie jest totalnym biedakiem. Zanim Murzynek Obama bambo zaczął mieszać z ubezpieczeniami (w skutek czego prywatne ubezpieczenia podrożały) to za ubezpieczenie wysokości 175$ miesięcznie dostawałeś pełen zwrot kosztów leczenia w kwocie do 6 tys. miesięcznie (zwracają wszystko: koszty lekarstw, wizyt, badań, rehabilitacji itd.) za marne 175$.
Zgłoś
tomekr23 2014-01-12, 23:26 1
Widzę, że próbujesz. Piwo CI za to i zgłaszam się na priw.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:30 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem