Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:59
Cytat:

Załamana wrocławianka jechała autobusem linii 146 do banku. Wiozła ze sobą białą reklamówkę, do której włożyła czarną, zapinaną na zamek torbę. W środku było… 450 tys. zł.
Wysiadła w okolicach dworca kolejowego i gdy już dotarła do banku, zorientowała się, że torby przy sobie nie ma. – Sama nie wiem, co z tym fantem zrobić. Chyba zostawiłam w autobusie i wyszłam – opowiada portalowi Itezone.pl. – Tak mi się wydaje… ale to nie możliwe przecież – dodaje załamana kobieta. Sprawę zgłosiła w piątek na policję. Twierdzi, że o pomoc poprosiła też MPK, ale jak dotąd nie uzyskała żadnych pomocnych informacji.
Zapytaliśmy w MPK, czy nie można sprawdzić nagrań z monitoringu w autobusie, którym jechała. – Ta linia wyjeżdża z zajezdni nr 9, której tabor jest dopiero wyposażany w monitoring. Niestety, możemy nie mieć takiego nagrania, bo w tym autobusie mogło nie być kamery – wyjaśnia Janusz Krzeszowski z MPK. Dodaje, że sprawa dotarła już do pracowników zajezdni i kierowców, ale ani ten który prowadził feralną 146-stkę, ani inni przedstawiciele załogi niczego nie wiedzą. – Przykro nam bardzo, jeśli tylko będziemy w stanie pomóc, oczywiście to zrobimy – dodaje Krzeszowski.
Pani Jadwiga liczy na pomoc uczciwego znalazcy. – Czekam na jakieś informacje – mówiła nam przez telefon bardzo smutnym głosem.

Żródło: Itezone.pl

Ja się pytam...jak można zapomnieć, że ma się przy sobie prawie pół miliona złotych? Coś mi się wydaje, że Pani może chcieć tylko afere z nudów zrobic....

A jeśli nie....
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 20:41 10
z kocyka jej się wyślizgnęło
Zgłoś
bennyhillshow 2012-10-09, 20:44 7
Jakbym miał przy sobie prawie pół miliona to nie jeżdżę autobusem...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 20:44 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kroplowa 2012-10-09, 20:58 8
Ja bym pannie radził popytać kadrowego MPKu, który pracownik ostatnio odszedł z pracy z przyczyn niewyjaśnionych, albo odejdzie w najbliższym czasie. Oczywiście jakąś część majątku w nagrodę za informacje.. Chyba, że kasa już rozdzielona po całym MPKu ;D
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 20:59 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Radysh 2012-10-09, 21:06
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 21:10
"Pani Jadwiga liczy na pomoc uczciwego znalazcy. – Czekam na jakieś informacje – mówiła nam przez telefon bardzo smutnym głosem. " już ktoś jej odda taką kase
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 21:36 38
patrzcie jacy ludzie to sknery! Za taksówkę zapłaciłaby z 20/30 zł, ale niee.. bo za 3 zł też dojadę.
Pewnie się jeszcze o każdy grosik upomina. Nawet jej nie życzę by je odnalazła.
Zgłoś
Whiltierna 2012-10-09, 22:05 3
Wrocławscy sadyści będą pić!
Zgłoś
pkh 2012-10-09, 23:01 2
kurde!
jeśli to prawda, to wyobraźcie sytuacje po powrocie do domu?
co ona powie chłopakowi/mężowi?
"kochanie, zgubiłam nasze ciężko zarobione pół miliona"

zabiłbym chyba.

a tak serio, to podejrzewam że kasę przepuściła, może jest uzalezniona od zakupów albo hazardu, i nie mogła się przyznać rodzinie, czy coś.
Zgłoś
ProVVe 2012-10-09, 23:30 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 1:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 10:42 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 11:24 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem