Dobre po polskie. Kobieta z stanie krytycznym. Podobno kierowca TIRa źle zabezpieczył ładunek.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Perkokoperko napisał/a:
Ale w butle tez szczasz ?
Nie, nie mam takiej potrzeby lania do butelki. Są parkingi czy stacje które mają toalety więc nie wiem skąd ten pomysł nazwa butloszochy. Myślisz że tylko kierowcy tira szczają do butelki ? Lepiej wyjdź z piwnicy i zobacz trochę swiata to zobaczysz kto zaśmieca świat.
BatmanBB napisał/a:
Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje
poza prontochem, on ma oczy w dupie kolegi
CrystalFairy napisał/a:
Patrząc na umiejętność posługiwania się własnym językiem stwierdzam, że butloszczoch, to ze wszech miar adekwatne określenie.
Skoro tak twierdzisz to niech Ci będzie. Ja wiem swoje i ty wiesz swoje. Ja mam tego mam ubaw że ludzie typu jak ty łykają fake news i się cieszą mądrością.
[ Dodano 2025-05-27, 10:50 ]
Karboksylator napisał/a:
poza prontochem, on ma oczy w dupie kolegi
Dzieciaku zostaw lepiej internet i zajmij coś dobrego dla zycia
Hellootubaka napisał/a:
Dzieciaku zostaw lepiej internet i zajmij coś dobrego dla zycia
czyli co konkretnie?
PryszczatyJeż napisał/a:
Tobie do mordy jedynie
O kolejny zasraniec😂
your daddy napisał/a:
Dlaczego niektóre filmy nie działają z telefonu? Aby je obejrzeć muszę włączyć na laptopie
Mam to samo na niektórych postach
Kujda napisał/a:
@: Dostał nieszczęśnik klamrą a Ty jeszcze chcesz go na 25 lat do paki wsadzić?
Tak, włącznie z Majtczakiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie