Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:43
BatmanBB 2025-05-26, 20:34 7
Hellootubaka napisał/a:

Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu

Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-05-26, 20:53
Moja babcia mawiała że jak ktoś ma pecha to mu w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie
Zgłoś
konto usunięte 2025-05-26, 20:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2025-05-26, 21:01 2
Już tak nie kombinujcie tam z jakimiś klamrami. Klamra akurat poszła bokiem. To zwyczajna taśma tylko końce zaczepione, a ona złapała ją pod brodę.
Zgłoś
Perkokoperko 2025-05-26, 21:05 5
Hellootubaka napisał/a:

Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu

Ale w butle tez szczasz ?
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-05-26, 21:37
Perkokoperko napisał/a:

Ale w butle tez szczasz ?

Tobie do mordy jedynie
Zgłoś
CrystalFairy 2025-05-26, 21:48 4
Hellootubaka napisał/a:

Patrząc na umiejętność posługiwania się własnym językiem stwierdzam, że butloszczoch, to ze wszech miar adekwatne określenie.
Zgłoś
Ku.Klux.Klan 2025-05-26, 22:09 1
Driver19cm napisał/a:

Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło

Driver19cm napisał/a:

Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło

W tym przypadku chodzi o klamry od pasów plandeki. Słaba jakość i nie widać dokładnie. Widać,że powietrze się dostało pod plandekę i ją otworzyło. Źle spiął plandekę ,albo plandeka miała jakiś defekt.Gdyby dostała klamrą od pasa to byłby trup na miejscu.
Zgłoś
Smokw 2025-05-26, 22:15
zn506 napisał/a:

Zmieszany z typowo kobieca beztroską. Ja zawsze zbliżając się do drogi patrzę, czy ktoś poboczem nie wyprzedza. Ogólnie staram się wszelaką dziatwę która się nawinie uświadamiać , żeby przy wszelakich maszynach miały oczy dookoła głowy i jedno w dupie.

Przecież ona nawet stopy na chodniku nie postawiła zastraszony jelonku.
Zgłoś
zn506 2025-05-26, 22:41 1
Smokw napisał/a:

ona nawet

Osiołku wytłumacz to taśmom, że nie powinny tak daleko latać.
Zgłoś
tfujdiler 2025-05-26, 22:46
Jaro80 napisał/a:

Przecież widać jak na dłoni, że zanim dojechał do drzewa z plandeką wszystko było w porządku. Zahaczył o gałęzie i plandeka się rozpięła. Wsadzić to powinni zarządcę drogi za to , że gałęzie wystają nad jezdnię.

No właśnie jedno co widać to że nie zahaczył o gałęzie, nie wiem jakim cudem widzisz jak na dłoni, że z plandeką było wszystko wcześniej porządku skoro zasłaniają gałęzie. Źle pospinana plandeka.
Zgłoś
Qdłaty 2025-05-26, 23:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zlotysfor 2025-05-27, 7:07
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-27, 7:11
smc napisał/a:

Dostała klamrą? Powinien siedzieć 25 lat.

pouczenie wystarczy
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-05-27, 9:36
A może podczas podpinania plandeki zaczął mu się przypalać gulasz z psiej karmy i grubas po podstawówce musiał przyspieszyć procedurę? Ludzie, trochę wyrozumiałości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem