Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu
Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje

Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu
Ale w butle tez szczasz ?
Ale w butle tez szczasz ?
Tobie do mordy jedynie
Patrząc na umiejętność posługiwania się własnym językiem stwierdzam, że butloszczoch, to ze wszech miar adekwatne określenie.
Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło
Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło
W tym przypadku chodzi o klamry od pasów plandeki. Słaba jakość i nie widać dokładnie. Widać,że powietrze się dostało pod plandekę i ją otworzyło. Źle spiął plandekę ,albo plandeka miała jakiś defekt.Gdyby dostała klamrą od pasa to byłby trup na miejscu.
Zmieszany z typowo kobieca beztroską. Ja zawsze zbliżając się do drogi patrzę, czy ktoś poboczem nie wyprzedza. Ogólnie staram się wszelaką dziatwę która się nawinie uświadamiać , żeby przy wszelakich maszynach miały oczy dookoła głowy i jedno w dupie.
Przecież ona nawet stopy na chodniku nie postawiła zastraszony jelonku.
ona nawet
Osiołku wytłumacz to taśmom, że nie powinny tak daleko latać.
Przecież widać jak na dłoni, że zanim dojechał do drzewa z plandeką wszystko było w porządku. Zahaczył o gałęzie i plandeka się rozpięła. Wsadzić to powinni zarządcę drogi za to , że gałęzie wystają nad jezdnię.
No właśnie jedno co widać to że nie zahaczył o gałęzie, nie wiem jakim cudem widzisz jak na dłoni, że z plandeką było wszystko wcześniej porządku skoro zasłaniają gałęzie. Źle pospinana plandeka.
Dostała klamrą? Powinien siedzieć 25 lat.
pouczenie wystarczy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie