Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BatmanBB 2025-05-26, 20:34 7
Hellootubaka napisał/a:

Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu

Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-05-26, 20:53
Moja babcia mawiała że jak ktoś ma pecha to mu w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie

podpis użytkownika

Wspieramy sadola
Zgłoś
~Velture 2025-05-26, 20:58 3
BatmanBB napisał/a:

Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje

Okej. Fajnie. Co nie zmienia faktu, że za stan techniczny samochodu odpowiada kierowca.
I c🤬j czy to k🤬a banner nałozony na chłodnię czy urwana firana na plandece.

Bardzo błyskotliwe, że zauważono różnicę między uj🤬ym mocowaniem firany od jakiegoś wieśniackiego bannera który powinien być naklejką.
Kierowca albo powinien odmówić jazdy takim gównem albo nie ma wytłumaczenia.
Nie odmówił.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Siriuz 2025-05-26, 21:01 2
Już tak nie kombinujcie tam z jakimiś klamrami. Klamra akurat poszła bokiem. To zwyczajna taśma tylko końce zaczepione, a ona złapała ją pod brodę.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Perkokoperko 2025-05-26, 21:05 5
Hellootubaka napisał/a:

Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu

Ale w butle tez szczasz ?
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-05-26, 21:37
Perkokoperko napisał/a:

Ale w butle tez szczasz ?

Tobie do mordy jedynie
Zgłoś
CrystalFairy 2025-05-26, 21:48 4
Hellootubaka napisał/a:

Patrząc na umiejętność posługiwania się własnym językiem stwierdzam, że butloszczoch, to ze wszech miar adekwatne określenie.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-05-26, 22:09 1
Driver19cm napisał/a:

Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło

Driver19cm napisał/a:

Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło

W tym przypadku chodzi o klamry od pasów plandeki. Słaba jakość i nie widać dokładnie. Widać,że powietrze się dostało pod plandekę i ją otworzyło. Źle spiął plandekę ,albo plandeka miała jakiś defekt.Gdyby dostała klamrą od pasa to byłby trup na miejscu.
Zgłoś
Smokw 2025-05-26, 22:15
zn506 napisał/a:

Zmieszany z typowo kobieca beztroską. Ja zawsze zbliżając się do drogi patrzę, czy ktoś poboczem nie wyprzedza. Ogólnie staram się wszelaką dziatwę która się nawinie uświadamiać , żeby przy wszelakich maszynach miały oczy dookoła głowy i jedno w dupie.

Przecież ona nawet stopy na chodniku nie postawiła zastraszony jelonku.
Zgłoś
zn506 2025-05-26, 22:41 1
Smokw napisał/a:

ona nawet

Osiołku wytłumacz to taśmom, że nie powinny tak daleko latać.
Zgłoś
tfujdiler 2025-05-26, 22:46
Jaro80 napisał/a:

Przecież widać jak na dłoni, że zanim dojechał do drzewa z plandeką wszystko było w porządku. Zahaczył o gałęzie i plandeka się rozpięła. Wsadzić to powinni zarządcę drogi za to , że gałęzie wystają nad jezdnię.

No właśnie jedno co widać to że nie zahaczył o gałęzie, nie wiem jakim cudem widzisz jak na dłoni, że z plandeką było wszystko wcześniej porządku skoro zasłaniają gałęzie. Źle pospinana plandeka.
Zgłoś
Qdłaty 2025-05-26, 23:36
siewie napisał/a:

Na nokii 3310 to ci k🤬a będzie ciężko cokolwiek odpalić
Na nokii 3310 to ci k🤬a ciężko będzie cokolwiek odpalic

Dziecko nokie 3310 to miałem w 2002r. pozdrów mamę
Zgłoś
zlotysfor 2025-05-27, 7:07
Wszyscy wiedzą, że kierowcy tirów to głupie k🤬y..
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-27, 7:11
smc napisał/a:

Dostała klamrą? Powinien siedzieć 25 lat.

pouczenie wystarczy
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-05-27, 9:36
A może podczas podpinania plandeki zaczął mu się przypalać gulasz z psiej karmy i grubas po podstawówce musiał przyspieszyć procedurę? Ludzie, trochę wyrozumiałości.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie