Dobre po polskie. Kobieta z stanie krytycznym. Podobno kierowca TIRa źle zabezpieczył ładunek.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
@smc: Dostał nieszczęśnik klamrą a Ty jeszcze chcesz go na 25 lat do paki wsadzić?
Kujda napisał/a:
@: Dostał nieszczęśnik klamrą a Ty jeszcze chcesz go na 25 lat do paki wsadzić?
Wszystkich, łącznie z klamrą posadzić.
Rozumiem, że to jakieś zamknięcie/mocowanie tej płachty? I że ona nie powinna się tak wiwać? ;]
JoSeed napisał/a:
Rozumiem, że to jakieś zamknięcie/mocowanie tej płachty? I że ona nie powinna się tak wiwać? ;]
Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło
Dlaczego niektóre filmy nie działają z telefonu? Aby je obejrzeć muszę włączyć na laptopie
Driver19cm napisał/a:
Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło
A to nie jest przypadkiem klamra od plandeki?
your daddy napisał/a:
Ja od 2008r prawie że od początku istnienia SD. oglądam na telefonie i wszystkie działająDlaczego niektóre filmy nie działają z telefonu? Aby je obejrzeć muszę włączyć na laptopie
Kierowca zwykły partacz, mam nadzieję że za to trafi do miejsca odosobnienia na kilka lat żeby tam sobie przemyślał to że ładunek należy odpowiednio zabezpieczyć, tak samo zabezpieczenie naczepy.
Driver19cm napisał/a:
Moja Joo,
Dziękuję ☺️
Znakiem tego, źle zapięte to było... ale żeby aż tak dziabnąć?... miała pecha kobita...
Gunter88 napisał/a:
pech miała babka
Zmieszany z typowo kobieca beztroską. Ja zawsze zbliżając się do drogi patrzę, czy ktoś poboczem nie wyprzedza. Ogólnie staram się wszelaką dziatwę która się nawinie uświadamiać , żeby przy wszelakich maszynach miały oczy dookoła głowy i jedno w dupie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie