Dziękuję ☺️
Znakiem tego, źle zapięte to było... ale żeby aż tak dziabnąć?... miała pecha kobita...
Prędkość x masa, czyli tzw pęd 😉
Nawet metalowa klamra, która waży kilka kg, przy pewnej prędkości jest zabójcza, lub chociaż zrobi spore uszkodzenia, jak w tym przypadku
Zmieszany z typowo kobieca beztroską. Ja zawsze zbliżając się do drogi patrzę, czy ktoś poboczem nie wyprzedza. Ogólnie staram się wszelaką dziatwę która się nawinie uświadamiać , żeby przy wszelakich maszynach miały oczy dookoła głowy i jedno w dupie.
Ale wiesz, nie każdego uczy Sadol...
Dlaczego niektóre filmy nie działają z telefonu? Aby je obejrzeć muszę włączyć na laptopie
To już problem po twojej stronie u mnie na telefonie wszystko dziala
Dlaczego niektóre filmy nie działają z telefonu? Aby je obejrzeć muszę włączyć na laptopie
Dotyczy to tylko polskich filmów, aby ci co oglądają byli odrazu namierzani Przez algorytm w windowsach. W telefonach można wyłączyć.
Dlatego wszystko to co z polskiego podwórka jest odrazu z sadola usowane, bo polska policja tu siedzi i wszystko monitoruje
Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu
Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie