Cudeńko. Cudnie cudnie przyj🤬
Dobry kierowca, gdyby nie ta kontra i odpuszczenie na chwilę gazu, nie mielibyśmy co oglądać
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Eeeee tam ubezpieczyciel zapłaci...
... będzie do kolekcji....
Te p🤬dy z telefonikami zrzuciły się na godzinę jazdy dla p🤬dy w środku a tu zonk. Mam nadzieję że było 100k kaucji.
Atencyjna p🤬da. Dobrze mu tak.
Gówno chłopu nie zegarek. Już pomijam, że p🤬da, ale co on planował osiągnąć, jak tam zapchana droga i przejścia dla pieszych ze światłami co parę metrów. Co on chciał od 0 do 100 i znowu do 0 na 10 metrach zrobić?
Arashi91 napisał/a:
Gówno chłopu nie zegarek. Już pomijam, że p🤬da, ale co on planował osiągnąć, jak tam zapchana droga i przejścia dla pieszych ze światłami co parę metrów. Co on chciał od 0 do 100 i znowu do 0 na 10 metrach zrobić?
Chodziło mu o 3mln piw na sadolu
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Warszawa to stolica czy to sie komuś ppdoba czy nie ale j🤬y na sydic tulym gównem w trójmieście .
Tak ,bym chcial to zobaczyć .
Nie jechałem nigdy Lambo oczywiście, ale wydaje mi się, że ciężko je rozbić zwłaszcza przy takiej prędkości. Przecież kontrola trakcji by na to nie pozwoliła. No właśnie, a była? Czy wyłączył? No i odbicie w lewo to już panika, ale to chyba częste zachowanie kierowców, mi też to dopiero tłumaczył instruktor jazdy sportowej na torze, gdy chciałem kontrować, że wystarczy trochę odpuścić kierownicę a nie walić na pałę w drugą stronę. Tak czy siak, szkoda mi kierowcy, nieważne czy jego samochód czy wypożyczony. Chciał zrobić coś fajnego dla gapiów, a niestety stał się pośmiewiskiem internetu. Tak jak i szkoda mi samochodu, bo piękna maszyna, nie ma ich za dużo.
Gambol napisał/a:
Warszawa to stolica czy to sie komuś ppdoba czy nie ale j🤬y na sydic tulym gównem w trójmieście .
Tak ,bym chcial to zobaczyć .
W Warszawie wieśniak, awanturnik i mały człowiek na stołku więc nie rozpędzałbym się z tą "stolicą", teraz to jest szambo.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.