👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy pieniądze na klinikę uzbierałeś sam czy pożyczyłeś lub dostałeś od rodziny?
"Ludzie czasami tak mają, że słyszą, ale nie słuchają. Wszyscy zadają mi jedno pytanie: Czy dostałem pieniądze od rodziny. Nie, nie dostałem. Moja mama pracowała jako niania, a z ojcem nie miałem kontaktu. Nie ważne co powiem, nie ważne jak ciężko pracowałem, jak wiele wyrzeczeń miałem, i tak niektóre osoby powiedzą że dostałem pieniądze. Takie myślenie pomaga niedowiarkom, usprawiedliwia ich nieróbstwo. "
Źródło : natemat.pl/31817,od-pucybuta-do-milionera-piotr-kaszubski-ma-zaledwie-...
"Ludzie czasami tak mają, że słyszą, ale nie słuchają. Wszyscy zadają mi jedno pytanie: Czy dostałem pieniądze od rodziny. Nie, nie dostałem. Moja mama pracowała jako niania, a z ojcem nie miałem kontaktu. Nie ważne co powiem, nie ważne jak ciężko pracowałem, jak wiele wyrzeczeń miałem, i tak niektóre osoby powiedzą że dostałem pieniądze. Takie myślenie pomaga niedowiarkom, usprawiedliwia ich nieróbstwo. "
Źródło : natemat.pl/31817,od-pucybuta-do-milionera-piotr-kaszubski-ma-zaledwie-...

mam trochę świerszczy pod łóżkiem z młodości więc też chcę być milionerem !!!!!!
Ej no bez jaj, nie wierzę. Taki bogaty, a na jakieś porządne ciuchy go nie stać?
prawda jest taka że rzeczywiście z UE można dostać dość dużą dotację na budowę/rozbudowę przedsiębiorstwa... ale nie oszukujmy się, w 2 lata nie zdobędzie się renomy... że niby jakaś super klinika medycyny estetycznej z super lekarzami? a który tam pójdzie robić... chyba że poprostu podnajmuje im pomieszczenia... bo zazwyczaj tacy mają już swoje kliniki to dlaczego by się mieli zatrudniać u takiego luntka...
Pewnie tatuś otworzył firmę na swojego syna, może ma jakieś ulgi podatkowe ;D

Taa, pewnie ta jego "dziewczyna" miała na imię Janusz, biła go i dlatego zerwali...Nie, nie jestem zazdrosny.

@prosiak. Jakie znowu ulgi? Jak już coś piszesz, to pisz chociaż z sensem.
@makabrax - 2 lata to sporo czasu. Z dobrym marketingiem wszystko jest możliwe. A to, że znani lekarze u niego robią mnie nie dziwi specjalnie. Skoro ma klientów i jednym z zabiegów marketingowych jest przyciąganie mas na znane nazwiska (lekarzy) to traktować to należy wyłącznie jako inwestycję. A wydanie, dajmy na to, 30tys miesięcznie na lekarzy to nie jest jakiś wielki koszt w wielomilionowej inwestycji.
@makabrax - 2 lata to sporo czasu. Z dobrym marketingiem wszystko jest możliwe. A to, że znani lekarze u niego robią mnie nie dziwi specjalnie. Skoro ma klientów i jednym z zabiegów marketingowych jest przyciąganie mas na znane nazwiska (lekarzy) to traktować to należy wyłącznie jako inwestycję. A wydanie, dajmy na to, 30tys miesięcznie na lekarzy to nie jest jakiś wielki koszt w wielomilionowej inwestycji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie