👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
10 minut googlowania i szczenę podniosłem z podłogi. Nic specjalnego jednak, po prostu miał sporo kasy na start.
Nie zaczynał od 0.
Nie zaczynał od 0.

Bądźmy racjonalni, klinika to koszt kilku milionów złotych, odpuszczając sobie drożdżówki niemożliwe, że tyle zaoszczędził. Nie zazdroszczę mu niczego i fajnie, że spełnia swoje marzenia, ale w tej całej bajce coś strasznie śmierdzi

fragment dla ludzi z duszą prawdziwego Polaka:
Czy pieniądze na klinikę uzbierałeś sam czy pożyczyłeś lub dostałeś od rodziny?
Ludzie czasami tak mają, że słyszą, ale nie słuchają. Wszyscy zadają mi jedno pytanie: Czy dostałem pieniądze od rodziny. Nie, nie dostałem. Moja mama pracowała jako niania, a z ojcem nie miałem kontaktu. Nie ważne co powiem, nie ważne jak ciężko pracowałem, jak wiele wyrzeczeń miałem, i tak niektóre osoby powiedzą że dostałem pieniądze. Takie myślenie pomaga niedowiarkom, usprawiedliwia ich nieróbstwo.
Czy pieniądze na klinikę uzbierałeś sam czy pożyczyłeś lub dostałeś od rodziny?
Ludzie czasami tak mają, że słyszą, ale nie słuchają. Wszyscy zadają mi jedno pytanie: Czy dostałem pieniądze od rodziny. Nie, nie dostałem. Moja mama pracowała jako niania, a z ojcem nie miałem kontaktu. Nie ważne co powiem, nie ważne jak ciężko pracowałem, jak wiele wyrzeczeń miałem, i tak niektóre osoby powiedzą że dostałem pieniądze. Takie myślenie pomaga niedowiarkom, usprawiedliwia ich nieróbstwo.

oby mu się nie udało :]
poza tym coś tu śmierdzi. Koleś ma jeszcze mleko pod nosem i niby zarobił tyle hajsu w swoim krótkim życiu?
no i laska go rzuciła. Jak nawet kasa mu nie pomogła to znaczy że coś z nim nie tak
poza tym coś tu śmierdzi. Koleś ma jeszcze mleko pod nosem i niby zarobił tyle hajsu w swoim krótkim życiu?
no i laska go rzuciła. Jak nawet kasa mu nie pomogła to znaczy że coś z nim nie tak

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie