ale szalony wariat... powiedział "szlag go trafił" i "przypieprzac"
@swampman
Gośc ma fajny kanał nie można sie dop🤬lać do byle gówna
Gośc ma fajny kanał nie można sie dop🤬lać do byle gówna

Jedyne co może wadzić w tych odcinkach to animacje. A tak jak człowiek ogląda, to trochę zaczyna żałować, że historię w szkole prowadził stary pierdziel. Jakby więcej osób w taki sposób to robiło, to byłby to o wiele ciekawszy przedmiot. I bardziej szanowany.

Ja nie mam takiego skojarzenia.
Ale są cycki, to jest piwo.
Ale są cycki, to jest piwo.
ministerstwo oświaty powinno wprowadzić do szkół ten cykl odcinków,na pewno urozmaiciło by to lekcje historii.A tak na marginesie nigdy nie przepadałem za historią,ale na każdy odcinek z tej seri czekam z niecierpliwością
Matejko przyłożył się, ale czytał nie te książki co trzeba
W efekcie jest parę modeli oręża które albo jeszcze nie były wykorzystywane, albo odeszły już w zapomnienie w 1410 r. No i książę Witold... tak nie da się prowadzić konia - spadłby prędzej niż podniósł obie ręce
Ale obraz rozmach ma i przekłamania mimo wszystko po oczach nie rażą, szkoda że gościu o tym nie wspomniał.

Ale obraz rozmach ma i przekłamania mimo wszystko po oczach nie rażą, szkoda że gościu o tym nie wspomniał.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Fajnie się nazywa
Wojtek Drewniak,ja znałem (brak kontaktów około 10 lat) Annę Pustak

Na movie-box.pl jest odcinek kilka tygodni wcześniej, info dla łowców piw.

Ciekawe czy ten typ, jak normalnie rozmawia to też tak p🤬de drze.