Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Ja czytałem że kobita z rowerem wystartowała z chodnika na jezdnię nie na pasach których na tym filmie nawet nie widać.
Ale w różnych źródłach jest napisane inaczej.
Z tego co wyczytałem babka próbowała przejść w miejscu niedozwolonym, a że roboty to nadgorliwe maszyny średnio zdolne do interpretacji sytuacji nowych, auto dostało zawiechy i z przytupem rozprawiło się z gw🤬cącą przepisy ruchu drogowego.
Velture, akurat z tego co słyszę "she was walking outside of crosswalk" więc raczej nie była na pasach, a tamtemu chodziło o stalking w internecie, a nie zwykłe prześladowanie. Fajnie że poprawiasz ale jak już to robisz to rób to dobrze. No i zluzuj pory.
Ja czytałem, że babka wtargnęła z chodnika na drogę, chcąc przejść poza pasami i nawet kierowca nadzorujący maszynę, nie zdołał zareagować (bo w uber przy testach jazdy autonomicznej nadal siedzi człowiek i nadzoruje, aby uniknąć najgorszego )
90 metrów od oświetlonych pasów weszła z coenia na czteropasmówkę. spidersweb.pl/2018/03/autonomiczny-uber-wypadek.html Powtażaj dalej jutubowe newsy a zaraz dowiemy się, że ziemia jest płaska a świat ma 3 tys lat.
Jak na drogach pojawiały się pierwsze auta, to również zdarzył się gdzieś pierwszy wypadek śmiertelny, mimo wszystko rozwój samochodów ruszył do przodu. Nie inaczej będzie w tym przypadku. To tylko "czkawka" w rozwijaniu tej technologii. Przykra sprawa ale taki jest fakt.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie