Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-05-06, 11:21
TheEminemShow napisał/a:

A mi zal, ze prawo w wielu krajach nadal pozwala mieć takie monstery w domku. Właściciel jeśli dobrze ułoży bestie może ją mieć. Jak są jakieś ta szkolenia jak się uchronić przed atakiem psa czyli żółwik itd. To powinno się tez uczyć jak takiego gnojka zarżnąć.

Masz rację.
Zgłoś
janczo89 2025-05-06, 11:45
łapiesz za tylne łapy i podnosisz do góry, wiekszosc amstafów/pitbullów pusci bo staci stabilnosć , a jak to nie pomaga to nad jajami w okolicach dupy walisz kopa ale cały czas trzymasz go za tylnie łapy , to są dwa sposoby, trzeci to lanie wody na pysk a najlepiej w okolice oczów i uszów.......
Zgłoś
turor 2025-05-06, 12:39 2
janczo89 napisał/a:

łapiesz za tylne łapy i podnosisz do góry, wiekszosc amstafów/pitbullów pusci bo staci stabilnosć , a jak to nie pomaga to nad jajami w okolicach dupy walisz kopa ale cały czas trzymasz go za tylnie łapy , to są dwa sposoby, trzeci to lanie wody na pysk a najlepiej w okolice oczów i uszów.......

Ja bym dodał:
Po podniesieniu z impetem rozchylasz nogi na zewnątrz aż usłyszysz chrupnięcie w stawach po czym spokojnym krokiem podchodzisz do właściciela i mówisz, że może iść dalej z pieskiem na spacer.
Zgłoś
guliusz 2025-05-06, 12:46
Kto nie miał palca w dupie ? Napewno wszyscy z was z tego portalu oprócz mnie , dla tego tak chętnie piszecie o jego wkładaniu
Zgłoś
lacrimal 2025-05-06, 13:06
K🤬a tylko kto komu miał tam pchać te palce do dupy - rąk do pomocy by brakło.
Zgłoś
pajonk 2025-05-06, 13:47 1
Niektórzy to chyba sami sobie palce w dupe wsadzają oglądając takie materiały.
Zgłoś
Sayoko 2025-05-06, 14:10
Nigdy k🤬a tego nie ogarnę...zamiast dzgać w oczy to debile walą po łbie wtf
Zgłoś
Ziebaj 2025-05-06, 14:14 1
Duszenie i tylko duszenie jak dostanie szczękościsku to żadne kopanie nic nie da, odetniesz tlen i uśnie. A potem zakopać.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-06, 14:37 2
Uważam, że pitbule powinny podlegać szczególnym regulacjom ze względu na potencjalne zagrożenie, jakie mogą stanowić. Najlepiej byłoby wprowadzić ostateczne rozwiązanie w ich kwestii.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-05-06, 16:38
A zj🤬y Seba i tak ci powie że nie będzie zakładał kagańca swojemu pchlarzowi Bo to bardzo spokojny piesek, i c🤬j.
Zgłoś
Kutaw 2025-05-06, 16:55
Will70 napisał/a:

P🤬lone tłuściochy do uśpienia. Psy zresztą też.

Napewno masz małego pasa
Zgłoś
T... 2025-05-06, 17:00 2
Jak ja nienawidze p🤬lonych tłuściochów. Te wieprze tutaj to już starcy. Osiągneli pokażny wiek jak na spaślaków. On 34 a ona, starowinka 36.
Zgłoś
Metanabolarz 2025-05-06, 17:08
obwinianie psa za jego zachowanie to jak głosować na mentzena
Zwykłe nieporozumienie
Zgłoś
MYKELE 2025-05-06, 18:00
Akwit napisał/a:

Palec w dupie.... chyba macie jakies nie spelnione fantazje seksualne. Stara tez wam tak robila?
Jak pies zakleszczy szczeke na kims/ czyms to lapiecie go za tylnie lapy i ciagniecie do gory- po 1 macie lepsza kontrole nad nim i pewnosc ze was nie up🤬li, a jak nie pusci to mu z pety przyp🤬alacie miedzy nogi, czyli prosto w kakaowe oko, lub kopiecie go w podbrzusze. Jak pusci, to mozecie sie zaczac krecic i nim p🤬lnac o ziemie, albo wyslac go w podroz kosmiczna.
Juz widze jak ktos podbiega do Pitbulla i mu palucha w dupsko wsadza. Schylasz sie glowa na wysokosc szczeki psa, odslaniajac cala szyje.... zajebiste Tipy tu macie.

Albo kosa w kręgosłup
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-05-06, 18:05 1
janczo89 napisał/a:

oczów i uszów.......

Oczów i uszów, powiadasz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie