📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

TheEminemShow napisał/a:
A mi zal, ze prawo w wielu krajach nadal pozwala mieć takie monstery w domku. Właściciel jeśli dobrze ułoży bestie może ją mieć. Jak są jakieś ta szkolenia jak się uchronić przed atakiem psa czyli żółwik itd. To powinno się tez uczyć jak takiego gnojka zarżnąć.
Masz rację.
łapiesz za tylne łapy i podnosisz do góry, wiekszosc amstafów/pitbullów pusci bo staci stabilnosć , a jak to nie pomaga to nad jajami w okolicach dupy walisz kopa ale cały czas trzymasz go za tylnie łapy , to są dwa sposoby, trzeci to lanie wody na pysk a najlepiej w okolice oczów i uszów.......
janczo89 napisał/a:
łapiesz za tylne łapy i podnosisz do góry, wiekszosc amstafów/pitbullów pusci bo staci stabilnosć , a jak to nie pomaga to nad jajami w okolicach dupy walisz kopa ale cały czas trzymasz go za tylnie łapy , to są dwa sposoby, trzeci to lanie wody na pysk a najlepiej w okolice oczów i uszów.......
Ja bym dodał:
Po podniesieniu z impetem rozchylasz nogi na zewnątrz aż usłyszysz chrupnięcie w stawach po czym spokojnym krokiem podchodzisz do właściciela i mówisz, że może iść dalej z pieskiem na spacer.
Niektórzy to chyba sami sobie palce w dupe wsadzają oglądając takie materiały.
Duszenie i tylko duszenie jak dostanie szczękościsku to żadne kopanie nic nie da, odetniesz tlen i uśnie. A potem zakopać.
Uważam, że pitbule powinny podlegać szczególnym regulacjom ze względu na potencjalne zagrożenie, jakie mogą stanowić. Najlepiej byłoby wprowadzić ostateczne rozwiązanie w ich kwestii.
obwinianie psa za jego zachowanie to jak głosować na mentzena
Zwykłe nieporozumienie
Zwykłe nieporozumienie
janczo89 napisał/a:
oczów i uszów.......
Oczów i uszów, powiadasz...

janusz_biznesu napisał/a:
Zamknąć tych spaślaków z ich pupilkami w jednej klatce i nie karmić.Ani jednych, ani drugich.Obserwować rozwój wydarzeń🧐
Ciekawe które by Pierwsze próbowało zjeść drugie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie