Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
spin57 2025-05-06, 8:35 59
właściciel agresywnego zwierzaka powinien dostać taki sam wp🤬l jak jego pies
Zgłoś
Will70 2025-05-06, 8:38 83
P🤬lone tłuściochy do uśpienia. Psy zresztą też.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-06, 8:53 60
Zamknąć tych spaślaków z ich pupilkami w jednej klatce i nie karmić.Ani jednych, ani drugich.Obserwować rozwój wydarzeń🧐
Zgłoś
Akwit 2025-05-06, 9:29 31
Palec w dupie.... chyba macie jakies nie spelnione fantazje seksualne. Stara tez wam tak robila?

Jak pies zakleszczy szczeke na kims/ czyms to lapiecie go za tylnie lapy i ciagniecie do gory- po 1 macie lepsza kontrole nad nim i pewnosc ze was nie up🤬li, a jak nie pusci to mu z pety przyp🤬alacie miedzy nogi, czyli prosto w kakaowe oko, lub kopiecie go w podbrzusze. Jak pusci, to mozecie sie zaczac krecic i nim p🤬lnac o ziemie, albo wyslac go w podroz kosmiczna.

Juz widze jak ktos podbiega do Pitbulla i mu palucha w dupsko wsadza. Schylasz sie glowa na wysokosc szczeki psa, odslaniajac cala szyje.... zajebiste Tipy tu macie.
Zgłoś
siewie 2025-05-06, 9:49 1
spin57 napisał/a:

właściciel agresywnego zwierzaka powinien dostać taki sam wp🤬l jak jego pies

I myślisz k🤬a ze coś by to zmieniło? dalej by spacerował z tymi swiniami i to jeszcze pewnie z bronia
Zgłoś
batiz 2025-05-06, 9:57 3
niemniej te wielkie spaślaki były na smyczy, a mały niekoniecznie, co nie wyklucza podejścia malucha pod niebezpieczną szczękę

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
JoSeed 2025-05-06, 10:00 6
Nie podoba mi się... żal mi zawsze tych mniejszych Burków.
Zgłoś
zielu75 2025-05-06, 10:06 2
Akwit napisał/a:

Palec w dupie.... chyba macie jakies nie spelnione fantazje seksualne. Stara tez wam tak robila?
Jak pies zakleszczy szczeke na kims/ czyms to lapiecie go za tylnie lapy i ciagniecie do gory- po 1 macie lepsza kontrole nad nim i pewnosc ze was nie up🤬li, a jak nie pusci to mu z pety przyp🤬alacie miedzy nogi, czyli prosto w kakaowe oko, lub kopiecie go w podbrzusze. Jak pusci, to mozecie sie zaczac krecic i nim p🤬lnac o ziemie, albo wyslac go w podroz kosmiczna.
Juz widze jak ktos podbiega do Pitbulla i mu palucha w dupsko wsadza. Schylasz sie glowa na wysokosc szczeki psa, odslaniajac cala szyje.... zajebiste Tipy tu macie.

Głos rozsądku. Zastanawiałem się nie raz nad tym co bym mógł zrobić w takiej sytuacji i wydaje mi się ,że kciuki wsadzone w oczy też by zdobiły robotę.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-06, 10:07 14
batiz napisał/a:

niemniej te wielkie spaślaki były na smyczy, a mały niekoniecznie, co nie wyklucza podejścia malucha pod niebezpieczną szczękę

Słaby argument.To mogło być dziecko, a mało kto prowadza dzieci na smyczy{chociaż się zdarza}.Agresywne psy powinny mieć kaganiec, nie ma wytłumaczenia dla spaślaków.🙂
Zgłoś
SławomirSulej 2025-05-06, 10:18 2
Akwit napisał/a:

Nie to, żeby zaraz fantazje... Po prostu taki materiał był już na tej stronie przerabiany 🙆🤦

sadistic.pl/t/609216
Zgłoś
batiz 2025-05-06, 10:48 3
janusz_biznesu napisał/a:

Słaby argument.To mogło być dziecko, a mało kto prowadza dzieci na smyczy{chociaż się zdarza}.Agresywne psy powinny mieć kaganiec, nie ma wytłumaczenia dla spaślaków.🙂

Ja nie usprawiedliwiam braku kagańca. Dopuszczam jedynie nieostrożność małego sierściucha

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-06, 10:51 7
Wiekszosc wlascicielow tych przyjaznych pieskow ich k🤬a trenuje na maszyny do zabijania faszerujac ich jakims gownem ja sie zastanawiam k🤬a czemu niema zakazu na te psy
Zgłoś
TheEminemShow 2025-05-06, 10:59 12

[ Dodano: 2025-05-06, 11:02 ]
JoSeed napisał/a:

Nie podoba mi się... żal mi zawsze tych mniejszych Burków.

A mi zal, ze prawo w wielu krajach nadal pozwala mieć takie monstery w domku. Właściciel jeśli dobrze ułoży bestie może ją mieć. Jak są jakieś ta szkolenia jak się uchronić przed atakiem psa czyli żółwik itd. To powinno się tez uczyć jak takiego gnojka zarżnąć.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-06, 11:06 1
batiz napisał/a:

Ja nie usprawiedliwiam braku kagańca. Dopuszczam jedynie nieostrożność małego sierściucha

No tak.Z sierściuchem właściciele powinni przeprowadzić wychowawczą rozmowę.Bydlęta do odstrzału, wszystkie cztery😉
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie