Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Janko 2025-05-06, 20:02
Palce w dupę to powinni wsadzić tym k🤬a Maciorom J🤬ym
Zgłoś
TheEminemShow 2025-05-07, 9:34
janusz_biznesu napisał/a:

Zamknąć tych spaślaków z ich pupilkami w jednej klatce i nie karmić.Ani jednych, ani drugich.Obserwować rozwój wydarzeń🧐

Ciekawe które by Pierwsze próbowało zjeść drugie
Zgłoś
Akwit 2025-05-07, 9:53 1
SławomirSulej napisał/a:

Nie to, żeby zaraz fantazje... Po prostu taki materiał był już na tej stronie przerabiany 🙆🤦

Beka . Przegapilem, dlatego nie zrozumialem aluzji.,

[ Dodano 2025-05-07, 09:55 ]
zielu75 napisał/a:

Głos rozsądku. Zastanawiałem się nie raz nad tym co bym mógł zrobić w takiej sytuacji i wydaje mi się ,że kciuki wsadzone w oczy też by zdobiły robotę.

Problemem przy takich psach to wlasnie skrocenie drogi ataku. Pies zazwyczaj atakuje konczyny albo szyje, a jezeli wie ze dosiegnie szyje, to to zrobi. Jest to instynkt jeszcze od wilka. Lepiej trzymac dystans do pyska, szczegolnie u duzych ras.
Zgłoś
Sramnawas 2025-05-07, 14:16
Nyggus_Maximus napisał/a:

Wiekszosc wlascicielow tych przyjaznych pieskow ich k🤬a trenuje na maszyny do zabijania faszerujac ich jakims gownem ja sie zastanawiam k🤬a czemu niema zakazu na te psy

Tak one naturalnie nie mają takiej masy daje się im sterydy , a w następnych pokoleniach już naturalnie mają taką masę pamięć genetyczna i jak jakiś mioty rodzą się z małą masa to znowu sterydy i tak w kółko , w latach 90 kolega hodował właśnie takim sposobem dziś kandyuje na prezydenta RP hahaha i z psów przerzucił się na mieszkania od emerytów hehehe
Zgłoś
Grzechu77 2025-05-07, 21:30
Ktoś wie jak w tej sytuacji zneutralizować sierściucha? Cios w oko. Nos, jądra?
Zgłoś
BangFang 2025-05-09, 12:56
I co sebixy ? Dalej uważacie że warto trzymać te mutanty przy życiu ?
Zgłoś