Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Zaorał
nowynick • 2019-03-11, 12:21

ja tam do łóżka nikomu nie zaglądam, jak się nie kręcą po mieście na jakiś paradach i są szczęśliwi w życiu to ok.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Justynka99 2019-03-11, 16:30
poligon6 napisał/a:

Nie ma żadnej mocy prawnej o to chodzi, a to ze im sie wydaje że sa małżenstwem to juz ich problem. I tak w mysl polskiego prawa po przekroczeniu granicy nie są małżeństwem.

Mało wiesz o polskim prawie. Ciekawostka: jeżeli wyjdziesz za mieszkańca kraju, który nie ma prawa pobytu w Polsce, to Polska nie ma prawa odmówić mu pobytu jako Twojemu współmałżonkowi niezależnie od jego płci i opinii kraju na temat tego małżeństwa. Oczywiście te prawa są zdecydowanie mniejsze, niż w przypadku małżeństw różnopłciowych ale idzie ku lepszemu.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-03-11, 16:41 1
Justynka99 napisał/a:

Bardzo proszę:
To jeden z wielu przykładów, bo po raz pierwszy zbadali to naukowcy uniwersytetu Georgia w 1996r i od tego czasu masowo pojawiają się inne eksperymenty potwierdzające tę teorię. M. in. "Journal of Personality and Social Psychology" w 2016 r. opublikował łączną analizę czterech z nich . Są też badania prof. Richarda Ryana z uniwersytetu Rochester, który od kilku lat udowadnia (choć na razie wciąż są wątpliwości i trwają na ten temat dyskusje), że homofobia jest chorobą.

No tak właśnie przypuszczałem że homofobia okaże się chorobą
Zgłoś
floczo 2019-03-11, 16:46 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
htp 2019-03-11, 17:03
nowynick napisał/a:

A kto Ci karze być pedałem?

A to kara być pedałem?
Zgłoś
Sebosz 2019-03-11, 17:09
Cryo napisał/a:

Ja tam lubię gejów, bo im większa ich liczba, tym więcej dziewczyn dla nas.

No właściwie to nie do końca, bo z kolei lesbijki zabierają tę samą ilość dziewczyn, co geje facetów
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-11, 17:09 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Justynka99 2019-03-11, 17:13
poligon6 napisał/a:

Nigdy nie pisałem ze pedalstwo jest nielegalne, pisałem że nielegalne sa ich małżenstwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Nielegalność nie musi nieść za soba sankcji karnych. można wziążć ślub z drzewem a i tak nikt tego nie uzna.

Nielegalność i nie uznawanie to dwa zupełnie różne terminy.
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-11, 17:35 3
Zgłoś
Justynka99 2019-03-11, 17:50 1
poligon6 napisał/a:

Kiedyś robili badanie że jak kobietom puszcza się sceny gw🤬tu i przemocy to robią się mokre i reagują w sposób odpowiadający podnieceniu sexualnemu np roższerzone źlrenice. Wniosek kobiety lubią gw🤬t. Ot i tyle sa warte te gównobadania

Typowa ignorancja. Niech naukowcy pozamykają te swoje uczelnie i spalą tytuły naukowe, bo poligon6 z komentarzy na sadisticu zna się lepiej!
Zgłoś
artuooo1 2019-03-11, 17:56
Zgłoś
stiuardPL 2019-03-11, 17:56
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-11, 17:57 4
Justynka99 napisał/a:

Typowa ignorancja. Niech naukowcy pozamykają te swoje uczelnie i spalą tytuły naukowe, bo poligon6 z komentarzy na sadisticu zna się lepiej!

Najlepiej niech zrobia głosowanie jak w sprawie uznania homosexualizmy za normalny i zamkniecia dalszej polemiki w tym temacie lub jej napietnowanie.

W Fizyce jakby się zebrały najtęższe umysły i na podstawie kilku opracować uznały jeden obowiązujący model wszechświata to miałby to prawo wyśmiać nawet licealista. Ale fizycy tak nie zrobia bo wiedzą że ośmieszyliby się.

Badania socjologiczne zwłaszcza te nad sexualnością człowieka to głownie obserwacja i ankieta. Wiec jak mają być miarodajne czy weryfikowalne? Przykładów ośmieszenia badaczy gender i ich podobnych nie wspomne, łykali wszystko łącznie z przerobionym manifestem Hitlera.

Tak wiec mam prawo szczerze wątpić w wyniki tych badań, a prawdziwą ignorancją jest twierdzenie ze wszystko na ten temat zostało powiedziane lub to co zostało powiedziane jest prawdziwe. Wiec kto tu jest ignorantem?

stiuardPL napisał/a:

Tu jest napisane Co jest chronione. a nie dozwolone. PiSiory są średnio najgorzej wykształceni, to też czytanie im nie idzie.... No cóż.

W dupie mnam pis oczadziały lewusie. A oto wykładnia prawnicza.

Artykuł poświęcony jest normatywnej treści art. 18 Konstytucji RP z 1997 r., w myśl którego małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny, znajdujący się, podobnie jak rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo, pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej. Wskazuje się, że sformułowanie związek kobiety i mężczyzny stanowi istotne novum w polskiej legislacji konstytucyjnej. Powodem ich umieszczenia w tekście ustawy zasadniczej, jak wyraźnie deklarowano w toku prac w Zgromadzeniu Narodowym i w kampanii przed referendum konstytucyjnym, była intencja wykluczenia prawnej instytucjonalizacji związków osób tej samej płci.

Tego znaczenia nie poważył żaden sąd w Polsce wiec ujadajcie dalej
Zgłoś
Cryo 2019-03-11, 18:01
Sebosz napisał/a:

No właściwie to nie do końca, bo z kolei lesbijki zabierają tę samą ilość dziewczyn, co geje facetów

Teoretycznie lesbijkę zawsze można nawrócić
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-03-11, 18:02 2
Zgłoś
ellsworth 2019-03-11, 18:04
poligon6 napisał/a:

Nie można też "przepisac" małżeństwa zawartego na zachodzie. W sumie to oznaka normalnosci w Polsce, wszak slepym nie pozwalamy pilotowac samolotów. Kto sie wróblem urodził orłem nie umrze.

Nie, nie jest to normalne, bo to nie państwo udziela małżeństwa, tylko małżonkowie PRZYSIĘGAJĄ SOBIE NAWZAJEM, a urzędnik państwowy (tudzież ksiądz) są obecni po to by PRZYJĄĆ TĄ PRZYSIĘGĘ DO WIADOMOŚCI, a nie żadne udzielić! Państwo polskie zachowuje się po prostu jak małe dziecko, któremu się wydaje, że jak zamknie oczy i czegoś nie widzi, to ta rzecz znika!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem