Aj tam wyczyn, nawet kobiety zdają ten egzamin.
PS. Lekarz za zaliczenie badań lekarskich "w ciemno", chyba będzie maił problem.
PS. Lekarz za zaliczenie badań lekarskich "w ciemno", chyba będzie maił problem.
K🤬a nie rozumiem, gość bez rąk nie dość, że dostał prawo jazdy, to jeszcze trąbią o nim w wiadomościach, a mój znajomy jest niewidomy na jedno oko, co jest wystarczające, żeby nie dostać prawa jazdy, ale jest to w c🤬j za mało, żeby dostać jakąkolwiek rentę czy orzeczenie o niepełnosprawności. Dodam tylko, że koleś po takim czasie przyzwyczaił się na tyle, że w codziennych obowiązkach nie odbiega praktycznie w ogóle od kogoś, kto widzi normalnie. Poj🤬e.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Up
no właśnie dlatego że przyjechał TVN, zrobił się szum to i zdał bez problemów...
no właśnie dlatego że przyjechał TVN, zrobił się szum to i zdał bez problemów...
Wielkie mi halo, baby są bez mózgu i zdają a tefałen nie kręci o nich reportaży

podpis użytkownika
"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
mialem kiedys klienta, który jezdzil z porażeniem mózgowym. zdawal jak byl zdrowy ale ktos w niego zadzwonił i od tamtej pory ma porażenie - nie kontroluje glowy, rąk, ledwo nogi. Kolesiowi nie zabrali prawka po wyjściu ze szpitala i skubany ładne pare lat jeździł aż zaj🤬 w inny samochód. Policjantom poopadały kopary i zabrali prawko - już trwale:)
skoro w innych krajach jest to dopuszczalne to i u nas tak samo a jak by ci ludzie powodowali wypadki to by już dawno im zabronili zdawania

I zdał za pierwszym... K🤬a, nie wiem ile hajsu w łapówy poszło, ale musi sporo.
Chciałbym zobaczyć jak zakłada kontrę w poślizgu na oblodzonej drodze
Normalnie Taniec z gwiazdami

crossdressphyxia napisał/a:
K🤬a nie rozumiem, gość bez rąk nie dość, że dostał prawo jazdy, to jeszcze trąbią o nim w wiadomościach, a mój znajomy jest niewidomy na jedno oko, co jest wystarczające, żeby nie dostać prawa jazdy, ale jest to w c🤬j za mało, żeby dostać jakąkolwiek rentę czy orzeczenie o niepełnosprawności. Dodam tylko, że koleś po takim czasie przyzwyczaił się na tyle, że w codziennych obowiązkach nie odbiega praktycznie w ogóle od kogoś, kto widzi normalnie. Poj🤬e.
Jeśli ma jedno oko, to nie ma głębi, więc nie potrafi dokładnie ocenić odległości i prędkości innych pojazdów ( czyli prędzej czy później zabije kogoś na lewoskręcie, lub wpieprzy się komuś w dupę ).
demot
podpis użytkownika
:oneko: