Chyba z Polski ale zero info.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Macie racje, zaręczyny powinny być takie same, z szacunkiem. Szacunek musi być, no chyba, że....panna zdradzi gościa i będzie pętla. Z facetem można robić wszystko, a tutaj biedna panna....jesteście chorzy XD podświadomie bornicie jej XD spermiage XD panny jadą ostro z chłopami i nikt się tym nie przejmuje, a tutaj? biedna istotka..gość przesadził XDD ehhhh zrobił się wykop i tiktok z sadistica. Przegramy, jak my i jako wszyscy. Ament.
Jak w którymś odcinku "07 zgłoś się" tylko że ona poroniła a sprawcy "żartu" zostali zamordowani.
t................e
2024-06-29, 23:46
Poj🤬e w c🤬j, jeśli nie fejk to zafundowali niezłą traumę dziewczynie, wcześniej posiwieje
Jest debilem, to pewne. Pytanie skąd tak dorodną ekipę zjebów pozyskał. Pewnie rodzeństwo z poprzednich związków matki...
Na miejsce tej laski bym odrzucił pajaca, ale poprosił kolegów, żeby mu wp🤬lili przy okazji i zapytali dlaczego się zesrała k🤬a jedna.
smc
2024-06-30, 0:34
Obcięte spodenki, pedalska czapeczka i dziara na łydce udowadnia, że na starość zostanie menelem.
Zmywareczka przy pierwszej okazji przesiądzie się na gościa w pachnącej koszuli jeżdżącym firmowym Audi.
Wiem to, bo od zawsze odbijałem takie łaski. One szybko nudzą się tamtymi typami, nieokrzesanymi prostakami. Potem robią łaskę z połykiem po to, żebym zabrał je z tamtego świata, oddają siebie i wszystko co mają. Ale należy im się tylko pogarda, dodatkowo wzmocniona przetrzepanym tyłkiem i utratą resztek godności...
Do końca życia wspominają chwilę, gdy dawały dupy na pachnącym nową skórą tylnym siedzeniu Audi...
I jest to ich jedyne osiągnięcie.
Co Wy p🤬licie piekna akcja az dalem piwo
podpis użytkownika
pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamie
w sumie jak wrzucasz nie chore to tez
smc napisał/a:
Obcięte spodenki, pedalska czapeczka i dziara na łydce udowadnia, że na starość zostanie menelem.
Zmywareczka przy pierwszej okazji przesiądzie się na gościa w pachnącej koszuli jeżdżącym firmowym Audi.
Wiem to, bo od zawsze odbijałem takie łaski. One szybko nudzą się tamtymi typami, nieokrzesanymi prostakami. Potem robią łaskę z połykiem po to, żebym zabrał je z tamtego świata, oddają siebie i wszystko co mają. Ale należy im się tylko pogarda, dodatkowo wzmocniona przetrzepanym tyłkiem i utratą resztek godności...
Do końca życia wspominają chwilę, gdy dawały dupy na pachnącym nową skórą tylnym siedzeniu Audi...
I jest to ich jedyne osiągnięcie.
I się obudziłeś wtedy?
Otu
2024-06-30, 3:24
k🤬a ale debil xd
Gratuluję pomysłu 👏 Poprosimy o filmik z wieczoru kawalerskiego
A bez tego to nie mogą się r🤬ać? - na co to komu.
Baronessa napisał/a:
Mega żenujące gówno. Wyrazy współczucia dla panny. Na jej miejscu sp🤬alał bym do lasu, ale nie ze strachu, tylko przed wizją spędzenia reszty życia z takim wieśniakiem...
Na wsi jest mnóstwo mądrych ludzi. To była pisowska hołota. Rzeszów to ich stolica. Tam jest ich najwięcej.
Klijent jest tak głupi jak pedalujacy pedalarz