Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Aktywiści nie ograniczają się już do blokowania autostrad lub wandalizmu dzieł sztuki w muzeach. Nowa fala protestów przeniosła się do alejek supermarketów, rozszerzając zakres ich działań. Ci „aktywiści supermarketów” wybierają wygodę dachu i ogrzewania zamiast stawiania czoła żywiołom i blokują klientom możliwość dojścia do kas z zakupami.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedator 2025-01-21, 15:17 3
Niech zablokują w blak fraidej jak stado wpadnie po zakupy. Chętnie zobacze efekt.
Zgłoś
outsidre 2025-01-21, 15:20 5
Patrząc na to co tam się odpierdziela dochodzę do wniosku, że Monty Python to był jednak dokument.
Zgłoś
Edys45 2025-01-21, 15:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wargulson 2025-01-21, 15:40 2
jeśli będę miał okazję spotkać tych downów to z przyjemnością puszczę im potężnego pierda prosto w nos - na ulicy by się szybko rozwiało a w zamkniętym pomieszczeniu dobry bąk utrzymuje się nawet do kilku minut
Zgłoś
Adis19844 2025-01-21, 16:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Sram na ruskie onuce.
Zgłoś
vexart 2025-01-21, 16:20
Zgłoś
mksobota 2025-01-21, 16:28 6
arcan86 napisał/a:

Jak zrobią takie coś w mojej okolicy to obiecuje, że napiszę markerem na plecach "Sadistic, codzienna dawka czarnego humoru, mój nick" biere wózek i idę w nich jak dzik w maliny. Kolega będzie kamerował.

Pamiętaj aby wózek załadować do pełna butelkami z wodą
Masa x pęd
Zgłoś
PoliteP 2025-01-21, 16:32 2
żmij napisał/a:

Czekam na taki występ w mojej okolicy.

Bez kitu ja też XD
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-21, 17:02 2
Ciekawe czy nie winny kop w ryj by udrożnił alejkę.?
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-01-21, 17:42 1
Wszyscy blokują a robić to nie ma komu

Zgłoś
Siriuz 2025-01-21, 18:04 1
Zgłoś
tomeekcz 2025-01-21, 18:14 1
recepta jest taka dwie zgrzewki cukru, dwie soli. Trochę rozpędu I niech taki wózek zatrzymają.
Zgłoś
donkapusta 2025-01-21, 18:46 1
Zgłoś
Arbitro 2025-01-21, 19:53 1
Zgłoś
Lomzak1 2025-01-21, 20:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem