Aktywiści nie ograniczają się już do blokowania autostrad lub wandalizmu dzieł sztuki w muzeach. Nowa fala protestów przeniosła się do alejek supermarketów, rozszerzając zakres ich działań. Ci „aktywiści supermarketów” wybierają wygodę dachu i ogrzewania zamiast stawiania czoła żywiołom i blokują klientom możliwość dojścia do kas z zakupami.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
Patrząc na to co tam się odpierdziela dochodzę do wniosku, że Monty Python to był jednak dokument.
jeśli będę miał okazję spotkać tych downów to z przyjemnością puszczę im potężnego pierda prosto w nos - na ulicy by się szybko rozwiało a w zamkniętym pomieszczeniu dobry bąk utrzymuje się nawet do kilku minut
arcan86 napisał/a:
Jak zrobią takie coś w mojej okolicy to obiecuje, że napiszę markerem na plecach "Sadistic, codzienna dawka czarnego humoru, mój nick" biere wózek i idę w nich jak dzik w maliny. Kolega będzie kamerował.
Pamiętaj aby wózek załadować do pełna butelkami z wodą
Masa x pęd
żmij napisał/a:
Czekam na taki występ w mojej okolicy.
Bez kitu ja też XD
recepta jest taka dwie zgrzewki cukru, dwie soli. Trochę rozpędu I niech taki wózek zatrzymają.
żmij napisał/a:
Czekam na taki występ w mojej okolicy.
Jak znam życie to się doczekamy. Zna ktoś coś co ewentualnie jest dostępne na takich "Lidlowych" półkach czym można obsypać /spryskać tych darmozjadów? Myślałem o Raidzie, chodzi też o to aby obsłudze sklepu nie narobić bałaganu, ale niech się idioci podduszą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie