Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Aktywiści nie ograniczają się już do blokowania autostrad lub wandalizmu dzieł sztuki w muzeach. Nowa fala protestów przeniosła się do alejek supermarketów, rozszerzając zakres ich działań. Ci „aktywiści supermarketów” wybierają wygodę dachu i ogrzewania zamiast stawiania czoła żywiołom i blokują klientom możliwość dojścia do kas z zakupami.

podpis użytkownika

ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Pedator 2025-01-21, 15:17 3
Niech zablokują w blak fraidej jak stado wpadnie po zakupy. Chętnie zobacze efekt.
Zgłoś
outsidre 2025-01-21, 15:20 5
Patrząc na to co tam się odpierdziela dochodzę do wniosku, że Monty Python to był jednak dokument.
Zgłoś
Edys45 2025-01-21, 15:21 1
K🤬a dajcie mi adres mam gaz pieprzowy do wypróbowania
Zgłoś
wargulson 2025-01-21, 15:40 2
jeśli będę miał okazję spotkać tych downów to z przyjemnością puszczę im potężnego pierda prosto w nos - na ulicy by się szybko rozwiało a w zamkniętym pomieszczeniu dobry bąk utrzymuje się nawet do kilku minut
Zgłoś
Adis19844 2025-01-21, 16:18 2
Naładowałbym cały wózek browarami i z rozpędu nap🤬lał w nich tymi wózkami, takie trochę kręgle.

podpis użytkownika

Sram na ruskie onuce.
Zgłoś
vexart 2025-01-21, 16:20
Ależ bym się rozpędził tym wózeczkiem i przyp🤬olił w nich.
Zgłoś
mksobota 2025-01-21, 16:28 6
arcan86 napisał/a:

Jak zrobią takie coś w mojej okolicy to obiecuje, że napiszę markerem na plecach "Sadistic, codzienna dawka czarnego humoru, mój nick" biere wózek i idę w nich jak dzik w maliny. Kolega będzie kamerował.

Pamiętaj aby wózek załadować do pełna butelkami z wodą
Masa x pęd
Zgłoś
PoliteP 2025-01-21, 16:32 2
żmij napisał/a:

Czekam na taki występ w mojej okolicy.

Bez kitu ja też XD
Zgłoś
F................n 2025-01-21, 17:02 2
Ciekawe czy nie winny kop w ryj by udrożnił alejkę.?
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-01-21, 17:42 1
Wszyscy blokują a robić to nie ma komu

Zgłoś
Siriuz 2025-01-21, 18:04 1
Pytanie retoryczne - dlaczego zawsze takie akcje odp🤬lają dziwadła o lewicowych poglądach?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
tomeekcz 2025-01-21, 18:14 1
recepta jest taka dwie zgrzewki cukru, dwie soli. Trochę rozpędu I niech taki wózek zatrzymają.
Zgłoś
donkapusta 2025-01-21, 18:46 1
Aż się prosi zaj🤬 w ten cymbał kolanem.
Zgłoś
Arbitro 2025-01-21, 19:53 1
TheCringiestFoe napisał/a:

wstyd czasem działa lepiej niż ból

gdyby oni byli zdolni do odczuwania wstydu, w ogóle nie pomyśleliby o tym, żeby przyklejać się do drogi (albo do podłogi w supermarkecie). to są specyficzne jednostki, muszą mieć max 70 iq, żeby tę "robotę" wykonać dobrze. jakby mieli więcej, to już by mieli jakieś zahamowania i wątpliwości. to jest j🤬y margines, on nie jest do odczuwania jakiegoś wstydu, tylko do bycia prostym bio-robocikiem na poziomie kury do wykorzystania i wyj🤬ia spowrotem do szamba, gdy już spełni swoje zadanie. tym istotom nie da się już pomóc.

podpis użytkownika

"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”
Zgłoś
Lomzak1 2025-01-21, 20:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie