Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Aktywiści nie ograniczają się już do blokowania autostrad lub wandalizmu dzieł sztuki w muzeach. Nowa fala protestów przeniosła się do alejek supermarketów, rozszerzając zakres ich działań. Ci „aktywiści supermarketów” wybierają wygodę dachu i ogrzewania zamiast stawiania czoła żywiołom i blokują klientom możliwość dojścia do kas z zakupami.

podpis użytkownika

ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
Zmieniono 1 razy Zgłoś
John-Flopp 2025-01-21, 12:19 21
Powinien podnieść ten wózek i im przyp🤬olić. :d
Zgłoś
żmij 2025-01-21, 12:28 70
Czekam na taki występ w mojej okolicy.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
pawelns1 2025-01-21, 12:36 14
z rozpędu mógł im ząbki usunąć tym wózkiem
Zgłoś
Zbyszek3000 2025-01-21, 12:44 39
Biedronka już dawno ma aktywistyczne palety
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-21, 13:19 22
Ale bym nap🤬lał.
Jak byłem mały policja by to w 5 minut załatwiła.
Do suki, wp🤬l, do lasu, wp🤬l i 20km spacerku do domu.

[ Dodano: 2025-01-21, 13:20 ]
żmij napisał/a:

Czekam na taki występ w mojej okolicy.

Też chciałbym spotkać. Albo tych j🤬ych pełzaków.
Zgłoś
wojtas09999 2025-01-21, 14:33 5
Wcześniej było można na nich lać moczem jak się przykleili na ulicy teraz z tego powodu weszli do supermarketow H🤬je się uczą powoli
Zgłoś
C................h 2025-01-21, 14:34 8
Ja bym na nich naszczał .
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-21, 14:50 15
Zgłoś
Marp90 2025-01-21, 14:51 3
Pytam z ciekawości bo może takie żeby zawitają i do nas. Co może grozić jeśli wyp🤬olę się w nich wózkiem albo ewentualnie z buta?
Zgłoś
iguana89 2025-01-21, 14:59 8
Marp90 napisał/a:

Pytam z ciekawości bo może takie żeby zawitają i do nas. Co może grozić jeśli wyp🤬olę się w nich wózkiem albo ewentualnie z buta?

Co grozi? Nie wiem. Ja stawiam Ci kratę piwa za to🍺
Zgłoś
arcan86 2025-01-21, 15:00 22
Jak zrobią takie coś w mojej okolicy to obiecuje, że napiszę markerem na plecach "Sadistic, codzienna dawka czarnego humoru, mój nick" biere wózek i idę w nich jak dzik w maliny. Kolega będzie kamerował.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 15:00 15
Marp90 napisał/a:

Przepuklina od dźwigania skrzynki piwa, którą Ci zafundujemy.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
TheCringiestFoe 2025-01-21, 15:03 5
Marp90 napisał/a:

niestety taka sama kara jakbyś przywalił człowiekowi
już lepiej ich oblać substancją śmierdzącą "przez przypadek" i patrzeć jak obrzygują siebie nawzajem. wstyd czasem działa lepiej niż ból

podpis użytkownika

Nieznajomość prawa boli, ale nieznajomość luk prawnych boli jeszcze bardziej
Zgłoś
elim 2025-01-21, 15:13 2
W takich marketach zazwyczaj są kolejne alejki i takie blokowanie nie ma takiej mocy jak na drodze gdzie po prostu nie zawrócisz autem na takiej np. wisłosradzie, tutaj po prostu ich omijasz, a najlepiej jakby się przykleili, na koniec obsługa gasi światło i ich tak zostawia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie