Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na taki występ w mojej okolicy.
Jak znam życie to się doczekamy. Zna ktoś coś co ewentualnie jest dostępne na takich "Lidlowych" półkach czym można obsypać /spryskać tych darmozjadów? Myślałem o Raidzie, chodzi też o to aby obsłudze sklepu nie narobić bałaganu, ale niech się idioci podduszą
Jak znam życie to się doczekamy. Zna ktoś coś co ewentualnie jest dostępne na takich "Lidlowych" półkach czym można obsypać /spryskać tych darmozjadów? Myślałem o Raidzie, chodzi też o to aby obsłudze sklepu nie narobić bałaganu, ale niech się idioci podduszą
Domestos, wszelkie preparaty do usuwania kamienia, uporczywych (nomen omen) osadów, odkamieniacze, udrażniacze itp.
Jest z czego wybrać

W takich marketach zazwyczaj są kolejne alejki i takie blokowanie nie ma takiej mocy jak na drodze gdzie po prostu nie zawrócisz autem na takiej np. wisłosradzie, tutaj po prostu ich omijasz, a najlepiej jakby się przykleili, na koniec obsługa gasi światło i ich tak zostawia.
W różnych krajach są różne drogi takich alejek. czasami wystarczy zablokować jedną i już się nie wydostaniesz.
Ciekawe czy nie winny kop w ryj by udrożnił alejkę.?
Niewinny ("nie" z przymiotnikami piszemy razem).

Niewinny ("nie" z przymiotnikami piszemy razem).
A czy to ma przełożenie na wypadanie zębów razem czy osobno po takim kopie czy bez znaczenia. Z resztą to i tak nie ma większego znaczenia bo coraz więcej na ulicy słychać ukraiński więc książeczkę czy to z ortografią czy stylistyką możesz trzymać tylko z sentymentu dla własnego ego lub po prostu wytrzeć sobie pupsko tym gdy przyciśnie w niedzielę nie handlową i wystąpi brak papieru w łazience lub w kuchni ręcznika papierowego. Niedogodność tylko w faktorze papieru będzie odczuwalna jak przy konstytucji, i tyle.
Mają dział z kosmetykami?
Dezodorant czy lakier do włosów plus zapalniczka...
Czekam na taki występ w mojej okolicy.
Pamiętaj aby najpierw doładować wózek na fulla zgrzewkami wody a dopiero później się z nimi przepychać. Z rozpędu oczywiście

Pamiętaj aby najpierw doładować wózek na fulla zgrzewkami wody a dopiero później się z nimi przepychać. Z rozpędu oczywiście
Spokojnie. Moja masa wystarczy na tych debili.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie