👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oleszek napisał/a:
Parchate gówno
E tam, dzieciak jak dzieciak. Rodziców wina, że mu pozwalają bydlę luzem puszczać...
Oba kundle do gara I na smalec. Jak jakiś sierściuch się trafi też można dodać. Dusić na wolnym ogniu aż się truchła wytopią.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Oba kundle do gara I na smalec. Jak jakiś sierściuch się trafi też można dodać. Dusić na wolnym ogniu aż się truchła wytopią.[/quote
Z małego nic sie nie wytopi
DeLux napisał/a:
Na taką okazję nosi się nożyk.
na takie bydle lepiej shot guna dla pewności
Thralsai napisał/a:
A to nie wiesz, że zawsze ofiara jest winna? xD
Co to poręce i chidzi? przepraszam, że pytam, ale to nie po polsku i nie rozumiem.
Natiimar napisał/a:
Co to poręce i chidzi? przepraszam, że pytam, ale to nie po polsku i nie rozumiem.
To nijak ma się do mojego komentarza, ale pytasz więc odpowiem. Jak już to "poręka", a nie "poręce" (celownik l.p.), oznacza zapewnienie lub poręczenie, to drugie natomiast nie mam pojęcia. Może chodziło ci o "chodzi"? Jeśli tak, "chodzić" oznacza po prostu "go" z angielskiego (iść , chodzić) lub też "work" (działać: np. o jakimś sprzęcie).
baronturbina napisał/a:
Nie ma w Google. Na hommoogle nie mam dostępu.
Wpisz boker automat, kryptopedale

Wy to macie priorytety wyssane z dupy. Zwierząt wam szkoda a małych dzieci już nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie