Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:13
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Znieczulica społeczna.
PGY • 2013-07-29, 2:04
Historia autentyk, z dziś.

Niedziela, godzina około 15. Słońce parzy, Siedzę sobie na plaży z niunią i znajomymi. leżymy kocyk plaża itd. Na plaży wokół nas około 20-30 osób, po drugiej stronie plaża (myślę że od brzegu do brzegu z 400 metrów, tak na oko) tam już w c🤬j ludzi. Nagle ze środka jeziora dobiega krzyk "K🤬a! Ratunku! Pomocy! Ratunku" wszyscy zbystrzeli, patrzą - dwóch typków na materacu z którego spływa powietrze, jeden płynie do brzegu ( dość spory kawałek, dla kogoś kto nie ma kondycji to może być problem, dla kogoś kto nie umie pływać - przej🤬e).

Nikt się nie ruszył. Ja też nie. Jebie mnie troche moralniak, ale znam swoje możliwości, nie scholował bym topiącego się typka 200 metrów do brzegu, nie ma szans. Typek krzyczał przez następne 15 minut, chyba robił sobie jaja (bo potem jakoś dopłyną) albo spanikował.

Puenta

Najlepsze jest to że po 15 minutach z drugiego brzegu jakaś typiara wydarła mordę "Zamknij ryj już k🤬a!".

Po tym całe zgromadzone nad jeziorem około 150 osób jebnęło śmiechem.

Pomyślcie o typie, który by tonął na prawdę.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siemien 2013-07-29, 2:19 10
Jak się nie umie pływać, albo ma się gówno zamiast materaca, pontonu, łódki, deski, czy innego tego rodzaju syfu to się nie wypływa 400m od brzegu bo trzeba być świadomym tego że może nie uda się wrócić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 2:25 90
@up jakby od brzegu wypłynął 400m to byłby na brzegu
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 2:59 8
Świat schodzi na psy. Kiedy ja tonęłam jakieś 5 lat temu przynajmniej nie krzyczeli, że mam zamknąć ryj.
Zgłoś
villamos 2013-07-29, 3:03 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PGY 2013-07-29, 3:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 3:12 12
Zgłoś
PGY 2013-07-29, 3:16 3
Zgłoś
sebnysa 2013-07-29, 6:50 1
Tonący nie krzyczy, bo szkoda mu powietrza na krzyk.. dlatego mówią że tonący giną po cichu..
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 7:54 18
Zgłoś
Zona_Putina 2013-07-29, 8:15 8
PGY napisał/a:

Słońce parzy, Siedzę sobie na plaży z niunią i znajomymi. leżymy

Siedzę to jakiś Twój kolega?Bo jeśli nie, to jesteś debilem pisząc po przecinku z wielkiej, a po kropce z małej litery.Ale patrząc na całą historie to pewne że jesteś debilem. Mam nadzieje że opiszesz jaki wszyscy mieli ubaw, jeśli Ty będziesz się kiedyś topił.
Zgłoś
kamuha 2013-07-29, 8:37
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 8:41
i nikt obok nie miał oponki/materaca?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-29, 8:47 11
Zgłoś
nationals 2013-07-29, 8:50
Więc w końcu siedzieliście czy leżeliście na kocyku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem