Przynajmniej zdrowo się odżywia, nie żre tego gówna z fast foodów. Mięso mielone pewnie mamusia gotowe kupuje?
Sam bym to p🤬lił w takim sosie.
Jeżeli myślicie że jecie coś lepszego woierdalajac mięso z biedry, Lidla, itd. to żal mi was k🤬a hahaha
Faszerują nas sama chemia i tyle, jeżeli tego nie rozumiesz, to twoj problem.
Jeżeli myślicie że jecie coś lepszego woierdalajac mięso z biedry, Lidla, itd. to żal mi was k🤬a hahaha
Wyjcio napisał/a:
Z kim ty rozmawiasz?
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
No i proszę, można bez GMO sama natura, wystarczy teraz jakaś chwytliwa nazwa, tona plastiku i pociskac od sztuki jako ekosrafe100% od grama za miliony monet, gość nawet nie wie, że jest bogaty.
narobił mi smaka yebany............
podpis użytkownika
j🤬 terrorystów
No i smacznego ! Ciekawe czy oni oglądają nas jak wp🤬lamy schabowego z ziemniaczkami i surówką
FSZCZONSAJONCE debil myśli że Ameryke odkrył.
Wyjcio napisał/a:
Jeżeli cos wyglada jak świnia, żre jak świnia i chrumka jak świnia to co to jest?
Bandzior020 napisał/a:
Jeżeli cos wyglada jak świnia, żre jak świnia i chrumka jak świnia to co to jest?
Twoja matka?
W krajach azjatyckich jest to normalne jedzenie, a u nas wielkie oczy. Widać niektórzy nigdy nie opuścili swojej wsi
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak

podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak