Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niech się cieszą, że są w Polsce, a nie w USA, gdzie za podejrzenie, że mogą być zamieszani w jakąś zadymę, na podstawie Patriot Act zamknęli by ich w pierdlu, bez prawa do obrony i adwokata, położyli na mordę mokrą szmatę i polewali wodą, a potem powiesili za ręce wykręcone do tyłu i godzinami zmuszali do słuchania ogłuszającej muzyki. Wtedy by się przestali skarżyć na przeszukania...
Płaczą, bo im przeszukanie zrobili (...)
Niech się cieszą, że są w Polsce, a nie w USA, gdzie za podejrzenie, że mogą być zamieszani w jakąś zadymę, na podstawie Patriot Act zamknęli by ich w pierdlu, bez prawa do obrony i adwokata, położyli na mordę mokrą szmatę i polewali wodą, a potem powiesili za ręce wykręcone do tyłu i godzinami zmuszali do słuchania ogłuszającej muzyki. Wtedy by się przestali skarżyć na przeszukania...
Zawsze się można pocieszać, że gdzieś jest gorzej. Tylko co to zmienia? Uważasz, że te metody powinne być standardem, żeby za byle co aparat państwowy na mocy jakiejś dziwnej ustawy, pozbawił cię praw obywatelskich?

... Ja bym tych cymbałów za sam wygląd zamknął...
I to pisze wielki szerzyciel tolerancji.

Jak masz ciągle pisać takie pierdoły, to lepiej nic nie pisz. Ogromna część twoich postów, to przekorne przeciwstawianie się poglądom większości i naturalnemu porządkowi rzeczy na świecie. Nie wiem co masz na celu, ale zajmij się czymś w końcu, zamiast trollować każdy temat, który nie wychwala homoskesualistów, Ż__ów, albo mówi coś o możliwości spisku.
Upsss, zostałem namierzony. Jak popełnię niedługo samobójstwo to pamiętajcie, że nie z własnej woli...

Upsss, zostałem namierzony. Jak popełnię niedługo samobójstwo to pamiętajcie, że nie z własnej woli...
Dobra, pisz sobie co tam chcesz - ja odpuszczam dalsze wdawanie się w konwersacje z tobą. Mógłbym napisać coś bardziej dosadnie na twój temat, ale to chyba by cię właśnie ucieszyło.

Najsmieszniejsze, ze sie zakrywacie takimi wielkimi haslami jak Bog, Honor i Ojczyzna, z ktorymi niewiele macie do czynienia.
Gdzie Bog? - to chyba pomine bo to co wyprawiaja i skrajnie prawicowe grupy niewiele ma wspolnego z wiara katolicka
Gdzie honor? - gdy paradujac w grupie bijecie slabszych gdy np ma inna karnacje skory?
Ojczyzna? -gdzie dbanie o ojczyzne gdy sie pali i rozwala wszystko do okola i nie szanuje wiekszosci narodu?
Hiprokryci nic wiecej.
Jesli prawdziwi patrioci o pogladach prawicowych odlacza sie od grup debili w szalikach i zaczna madrze mowic to wszyscy dadza im spokoj, zaczna sluchaci mozliwe, ze przekonaja wiecej ludzi. Wtedy moglibyscie wygrac demokratycznie wybory i rzadzic krajem.
Niestety prawicowa formacja w postaci PIS wcale wam w tym nie pomoze.
Jedyne co robicie jak narazie to szerzycie nienawisc i jesli ktos zwroci wam uwage to wyzywacie od lewakow.

Nie zrozumiałem. Muszę łyknąć grocha, żeby przyjąć twój tok rozumowania.

Zawsze się można pocieszać, że gdzieś jest gorzej. Tylko co to zmienia? Uważasz, że te metody powinne być standardem, żeby za byle co aparat państwowy na mocy jakiejś dziwnej ustawy, pozbawił cię praw obywatelskich?
Nie, nie uważam, to była ironia i sarkazm. Przeciwnie, uważam, że nie wolno torturować ludzi i przetrzymywać bez sądu i prawa do obrony, dlatego ubolewam, że Polska przykłada rękę do takich praktyk udzielając pomocy logistycznej amerykańskim zbirom, którzy wozili po świecie podejrzanych(nie winnych, PODEJRZANYCH, z których wielu potem okazało się niewinnych) i torturując ich. U nas, za przyzwoleniem władz, robili to, za co we własnym kraju poszliby na długie lata do więzienia.
Ubolewam też, że Polska dzięki pisowemu rządowi nie podpisała Europejskiej Karty Praw Podstawowych, bo kacze wyp🤬ki cierpiące na homofobię, bały się,że "zmusi" to Polskę do uznania prawa do zawierania małżeństw homoseksualnych.
Jestem więc zwolennikiem praw obywatelskich, choć mam świadomość, ze nieraz te prawa służą nie temu komu powinny, a nieraz takiej faszystowskiej swołoczy oenerowskiej i weszpolskiej, szukającej okazji do zadymy na takich marszach, jaki obejrzymy jutro po raz kolejny. Ale trudno, wszak na tym polega demokracja...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie