Trochę długie, ale warto obejrzeć. Władza próbuje zastraszać ludzi. Oczywiście póki co, w mediach o tym cichutko. Komuna wciąż żywa, a nawet można odnieść wrażenie, że ma się coraz lepiej...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Czy tych dwóch twardzieli, którzy omal nie popłakali się przed kamerą, to Ci słynni potomkowie husarii?
Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej - Józef Stalin
Nihil napisał/a:
No dobra, można powoli się na jakieś obalanie rządu zbierać, bo jak wiadomo każdy stary system należy przeinstalować. Kto chętny na przywódcę?
To co robisz to nawoływanie do popełnienia przestępstwa głąbie - jak Ci wejdą do domu to tez będziesz skamlał ze nie wiesz czego od Ciebie chcą i że jaki to pokrzywdzony jesteś?
Debile, jeszcze raz debile. Ulegacie TVN-owskiej propagandzie jeśli sądzicie, że patriota = faszysta. Proszę bardzo, wpiszcie sobie na youtubie
"MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 11.11.11" i zamknąć ryje.
"MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 11.11.11" i zamknąć ryje.
Archeolog napisał/a:
Czy tych dwóch twardzieli, którzy omal nie popłakali się przed kamerą, to Ci słynni potomkowie husarii?
![]()
Obrazek
Kaszysz napisał/a:
Narzekaliście na walkę kaczyńskiego z korupcją, a teraz macie legalną walkę z poglądami.
Nie wiem jak można być tskim ignorantem. Przecież za rządów pisu było dokładnie tak samo!
blueman87 napisał/a:
Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej - Józef Stalin
Fajnych masz idoli...
Internet - ostatnie prawdziwe źródło informacji, gdzie człowiek może wyrazić swoje poglądy, porównać je ze swoimi, znaleźć opinię ludzi którzy gdzieś byli i wiedzieli coś na własne oczy, a nie papka i z innych mediów!
A teraz myślicie, że po co te ACTA chcieli wprowadzać? Ten filmik nie pojawiłby się nawet na YT, a ten kto by go wstawił już by miał nalot tajemniczych funkcjonariuszy. Widząc ten filmik kolejny raz mam takie uczucie kamienia na sercu, nie bardzo wiem jak to nawet opisać...
A teraz myślicie, że po co te ACTA chcieli wprowadzać? Ten filmik nie pojawiłby się nawet na YT, a ten kto by go wstawił już by miał nalot tajemniczych funkcjonariuszy. Widząc ten filmik kolejny raz mam takie uczucie kamienia na sercu, nie bardzo wiem jak to nawet opisać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie