Przecież ta babka konduktor ma rację, w pociągu są już rowery i nie ma miejsca na kolejne i nie może jej sprzedać biletu.
Madka jak wyszła na rower z dziećmi to niech zap🤬lają na tych rowerach a nie do pociągu się wpycha z tymi kaszojadami
Ale madka pewna siebie bo ma bąbelki i wsparcie kąkubęta co nagrywa grając w kule w kieszeni
Zjeb to twój stary i tego co widzisz w lustrze.
Jak w kinie miejsc nie mają to też nie sprzedają idioto, BO NIE MOGĄ.
Bo k🤬a nie ma miejsca!
Na kolanach innych mają sadzać?
Ta kobieta też NIEMOŻE IM SPRZEDAĆ BILETU, BO K🤬A NIE MA MIEJSCA NA ROWERY. Bo pociąg może jest nie przystosowany, albo wszystkie miejsca na rowery już są zajęte.
Wpuszczanie takiej baby z rowerami to niebezpieczeństwo nawet dla tej idiotki z bachorami,bo pociąg ruszy, dzieciak rozwali łeb o rower i będą pretensje do konduktorki/kierowniczki
Czego nie rozumiesz półgłówku?!
Nie rozumie takich zjebow jak ty?! wychowany przez dwóch starych zboczeńców .mamy ci brakuje ,że tak bronisz ta stara rasztwe k🤬siarzu za 5pln

Nie rozumie takich zjebow jak ty?! wychowany przez dwóch starych zboczeńców .mamy ci brakuje ,że tak bronisz ta stara rasztwe k🤬siarzu za 5pln
Naucz się podstaw pisania w języku polskim debilu bez podstawówki, może np. skończ ją wieczorowo, a do tego czasu nie zawracaj mi dupy.
Pewnie nikt jej dawno nie wyr🤬al
Do zwolnienia po c🤬j ona się drze takim tonem do kobity z dziećmi……..
Pewnie nikt jej dawno nie wyr🤬al
To, Ty z tymi dziećmi ?
A zdajecie sobie sprawę cioty jakim utrudnieniem i zagrożeniem dla innych, którzy jadą legalnie bo opłacili bilety, są takie stada rowerów przez które masz się przebijać, zwłaszcza jak sam masz małe dzieci?
A tu kolejna księżniczka - daj bilet mi się należy! Nie dasz biletu? I tak pojadę bo mam bąbelki!
To jest k🤬a dokładnie "Dej, mam chorom curkę" tylko w wersji mobilnej.
Konduktorka powinna wezwać policję, wyj🤬 z pociągu i obciążyć bąbelkowe towarzystwo za postój.
Według mnie walisz konia lewa ręka i nigdy nie będziesz mieć dziecka dlatego piszesz takie komentarze jakby cały naród miał takie podejście to byś chodził po piachu i bagnach a zamiast emerytury dostaniesz kopa na ryj od kolorowych jak tu wjadą , matka nic złego nie zrobiła chciała kupić bilet i zapłacić za niego wiec porównanie do madek daj bo mam chorom curke nie ma tu podjazdu . Ale takie dzbany jak ty tego nie wiedza

Według mnie walisz konia lewa ręka i nigdy nie będziesz mieć dziecka dlatego piszesz takie komentarze jakby cały naród miał takie podejście to byś chodził po piachu i bagnach a zamiast emerytury dostaniesz kopa na ryj od kolorowych jak tu wjadą , matka nic złego nie zrobiła chciała kupić bilet i zapłacić za niego wiec porównanie do madek daj bo mam chorom curke nie ma tu podjazdu . Ale takie dzbany jak ty tego nie wiedza
Kolejna p🤬da się odezwała.
Tak się składa, że ja patrzę na tę sytuację jako ojciec rodziny 4+, choć możesz nie wiedzieć co to znaczy bo masz móżdżek jak muszka owocówka.
Całkowita rację ma konduktorka spermiarzu.
A zdajecie sobie sprawę cioty jakim utrudnieniem i zagrożeniem dla innych, którzy jadą legalnie bo opłacili bilety, są takie stada rowerów przez które masz się przebijać, zwłaszcza jak sam masz małe dzieci?
A tu kolejna księżniczka - daj bilet mi się należy! Nie dasz biletu? I tak pojadę bo mam bąbelki!
To jest k🤬a dokładnie "Dej, mam chorom curkę" tylko w wersji mobilnej.
Konduktorka powinna wezwać policję, wyj🤬 z pociągu i obciążyć bąbelkowe towarzystwo za postój.
Dokładnie będzie wypadek to wszyscy wp🤬la się w te rowery i się pozabijają bo „bąbelki” taki rower powinien na specjalnym miejscu stać, typiara się wk🤬ila bo pewnie kolejny debil się wj🤬 z rowerkiem, przecież tam są kamery
A robić nie ma komu.

500+, 800+, laptop+, zeszyty+, k🤬a rower+ i c🤬j wie co jeszcze+
A robić nie ma komu.
Już nie mogę edytować poprzedniego postu.
Pisałem to jako ojciec rodziny 4+ z czasów gdy nikt nawet nie marzył o becikowym, ulgach podatkowych czy 500+
Co to jest curka?🤣
To takie coś co zazwyczaj "madki" takie jak ta z nagrania mają "chorom".