Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-09-18, 10:46
Dupcia pękła, bo wjechał między parkę.
konto usunięte
2018-09-18, 10:47
motop🤬deczka, moze to ten slynny rebeliant zpf ? tak sie zrebeliowalna masce bezbronnego samochodu
1 zasada motop🤬dowania:
Nie będziesz zwracał uwagi na to co Ty robisz, ale zwróć uwagę bliźniemu co Tobie wyczynia.
W razie wypadku w samochodzie masz jeszcze jakąś szansę, na motocyklu nie. Motocykliści są agresywni, mało widoczni na drodze i oczywiście jeżdżą za szybko. Wobec powyższego chcę wnieść postulat aby motocyklom całkowicie zabronić poruszania się na drogach publicznych. Masz motor? chcesz pojeździć? Laweta i na tor (za opłatą oczywiście)!!!
oczywiście wszyscy krzyczą, że taki jest bo jeździ na motocykly.. a co idiotów w samochodach jest mało? Debil się trafił i tyle, przyjdzie dzień, że trafi na większego kozaka od siebie i wtedy mam nadzieje zobaczymy nagranie jak to on przeprasza pod przymusem.
konto usunięte
2018-09-18, 13:52
ddss
2018-09-18, 15:25
Krata piwa dla kierowcy, samochodu oczywiście. Powinien docisnąć i szorować tą pierdziawą po asfalcie aż się nie zetrze, a następnie wepchnąć okruchy w dupe tej motopiździe.
Nagrywać, dać się uderzyć, źle się poczuć - wezwać pogotowie i policję. Zawroty głowy, nudności - wstrząśnienie mózgu. Ponad tydzień na L4 i motop🤬ka ma sprawę. Odszkodowanko itp...