Nerwowy motocyklista
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
motop🤬deczka, moze to ten slynny rebeliant zpf ? tak sie zrebeliowalna masce bezbronnego samochodu
1 zasada motop🤬dowania:
Nie będziesz zwracał uwagi na to co Ty robisz, ale zwróć uwagę bliźniemu co Tobie wyczynia.
Nie będziesz zwracał uwagi na to co Ty robisz, ale zwróć uwagę bliźniemu co Tobie wyczynia.
W razie wypadku w samochodzie masz jeszcze jakąś szansę, na motocyklu nie. Motocykliści są agresywni, mało widoczni na drodze i oczywiście jeżdżą za szybko. Wobec powyższego chcę wnieść postulat aby motocyklom całkowicie zabronić poruszania się na drogach publicznych. Masz motor? chcesz pojeździć? Laweta i na tor (za opłatą oczywiście)!!!
oczywiście wszyscy krzyczą, że taki jest bo jeździ na motocykly.. a co idiotów w samochodach jest mało? Debil się trafił i tyle, przyjdzie dzień, że trafi na większego kozaka od siebie i wtedy mam nadzieje zobaczymy nagranie jak to on przeprasza pod przymusem.
Krata piwa dla kierowcy, samochodu oczywiście. Powinien docisnąć i szorować tą pierdziawą po asfalcie aż się nie zetrze, a następnie wepchnąć okruchy w dupe tej motopiździe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie