Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Agresywna jazda"
Veni_Vidi • 2024-08-01, 16:07
Jechał bez biletu i wpadł w szał. 19-latek skatował kontrolera biletów w Koszalinie.

19-latek odpowie przed sądem za napaść na kontrolera biletów, do której doszło w autobusie miejskim w Koszalinie. Gdy pracownik poprosił młodego mężczyznę o okazanie biletu, ten go pobił i skopał, a także skakał po jego głowie.

Zgłoś
UrlichUrwich 2024-08-01, 19:50 3
A w Szczecinie bronią gapowicza. Miał taką przeszłość, że teraz wszystko mu wolno (tak w skrócie), i po co rozmawiać o bilecie....
wszczecinie.pl/nowe-fakty-w-sprawie-gapowicza-mezczyzna-przezyl-wielka...
Zgłoś
silwerbalk 2024-08-01, 19:59 5
Garnki_za_zeta napisał/a:

Wyk🤬iać z jebańcem do zoo i wrzucić do zagrody z lwami. Niczego lepszego nie jestem teraz w stanie wymyślić.

Dajmy k🤬a czas spokojnie się wymyśli coś każdy tam coś zarzuci pomysłem i się demokracyjnie wybierze najlepszą metodę utylizacji odpadu ..... Szkoda lwów bo by się jeszcze zatruły nim.
Ja bym się zdecydował ja oponę sprawiedliwości jak w Afryce.
Zgłoś
PJakPapier 2024-08-01, 20:11 8
Stachtypowacebula napisał/a:

Prawdziwy Polak HWDP patriota. Nie to co napływowe imigranty inżyniery z Afryki. Zapewne będzie czekał 5 lat na proces, następnie zostanie skazany za naruszenie nietykalności i dostanie pół roku w zawiasach na 2 lata, 50 zł zadośćuczynienia, 20 godzin prac społecznych.
Bdb. Więcej miejsca dla mnie. Dzięki stary!!!

Odrazu widać, że nigdy nic wspólnego z sądem nie miałeś. Za jedno uderzenie sąsiada dostałem 2 lata w zawieszeniu na rok i 3k kary na organizację walki z przemocą. Tutaj pójdzie do pierdla. Bankowo uszkodzenie powyżej 7 dni w placówce medycznej plus nagranie z kamery. Ten młody śmieć jest ugotowany. Na dodatek nie z powództwa cywilnego a prokuratury.
Zgłoś
100pa 2024-08-01, 20:14 5
Co chwile filmiki jak leją kanarów. To chyba tylko ja miałem pecha, że jak mnie raz złapali i szedłem w zaparte (słownie) to się policjant po służbie trafił i był koniec licytacji.
Stać mnie było na bilet, ale jeździłem bez dla sportu. Znałem kanarów z widzenia, jak wsiadali do autobusu / tramwaju to kasowałem bilet.
Czasami się na mnie ludzie dziwnie patrzyli, że po kilku przystankach wstawałem i bilet kasowałem, po chwili się śmiali jak podchodził do mnie kanar.
Z największą nostalgią wspominam jak w tramwaju do wagonu którym jechałem wsiadał kanar, a ja szybko przesiadka do drugiego wagonu* i parzyłem przez szybke jak ludzi bez biletów wyłapywał. *mowa o tramwaju starego typu, gdzie wagony nie miały przejścia między sobą.
Stare dobre czasy. Czasami kanarów już na przystanku rozpoznawałem i razem czekaliśmy na autobus. Przeważnie chodzili w dwie, trzy osoby.
Trzeba było obserwować wsiadających ludzi na przystankach, jak po wejściu do autobusu się rozdzielali i jeden szedł do kierowcy zablokować kasowniki a reszta rozchodziła się po autobusie. Była dosłownie chwila na skasowanie biletu.
Zgłoś
Sztruks 2024-08-01, 20:47 2
Więcej FAME MMA! Masońskie macki 🦑 biorą się za dzieciaków i młodzież! Otwórzcie oczy! Lucyferianie zamierzają przejąć świat do 2030 roku! Poczytajcie! Po Eurowizji czy olimpiadzie jeszcze wam się oczy nie otworzyły?
Zgłoś
Jacek86s 2024-08-01, 20:53 3
A niech tej k🤬ie dojebią nawet parę latek za taką akcję i niech robi za kasownik fiutów dupą. Zj🤬es bierz na klatę rycerzu.
Ostatnio jadąc ponad 20 w zabudowanym policaj pyta gdzie tak śpieszno? Na to ja ze tak zawsze , jak wszyscy na tym odcinku, dała pouczenie i koniec tematu.
Gównażeria chyba myli życie z GTA. Pozdrawiam zdrowo myślących 👍
Zgłoś
Geraldinio 2024-08-01, 20:58 4
Kutaw napisał/a:

Pewnie Ukrainiec.

na 100%! przecież Polacy NIGDY tak się nie zachowują prawda, pożyteczny idioto?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Jacson 2024-08-01, 21:20
Coś mi się wydaje, że to ruski jakiś.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-08-01, 21:26 1
pazuzu napisał/a:

A co też jeździsz bez biletu i potem jesteś zdziwiony ze chcą bilet?

Podam ci przykład mojej starej (wtedy młodej) z roku 2005. Wsiada do MZA, ma do przejechania jeden przystanek. Za nią wsiada jakiś chłopak. Zamykają się drzwi a on do niej poproszę bilecik do kontroli. Spanikowana "gówniara" mówi że nie zdążyła kupić. On: będzie mandat 50 zł, płaci pani na miejscu. Gdy mu płaciła, podjeżdżali już do kolejnego przystanku. Gość zgarnął 5 dych i wysiadł. W domu się pytam czy miał jakąś plakietkę, mówi że coś miał ale nie wie co to było. Od tego czasu, mam ochotę kopać każdego kanara.
Zgłoś
Skurol 2024-08-01, 21:32 4
_Yarko_ napisał/a:

Postawili mu zarzut usiłowania zabójstwa.

Skoro się zachował jak typowa blm-owska małpa to niech gnije w pasiakach
Zgłoś
Vectra88 2024-08-01, 21:39
A w ogłoszeniach o pracę piszą że to bardzo ciekawa praca 😀
Zgłoś
Fajsoon 2024-08-01, 21:48 2
Liczę że w więźieniu go zr🤬ają
Zgłoś
kobo7 2024-08-01, 21:51
J🤬y czarny śmieć.
Zgłoś
Adam1610 2024-08-01, 21:56 2
W c🤬ju mam, gdyby nas rząd nie okradał to każdego by było stać na zakup biletu, może chłop jechał na prywatną wizytę do lekarza bo na NFZ by musiał czekać do października, i miał wybór albo się umówić na prywatną wizytę za 250 zł i patrz pech chciał że akurat miał ostatnie pieniądze w portfelu. Gdyby kupił bilet to by nie mógł pójść do lekarza, a tak i pacjent zadowolony i nowego klienta polecił ... Dobrze j🤬 kanarów, jak można być kanarem? K🤬a każdy zna Polskie realia, to jak się żyje w Polsce. Człowiek żyjąc walczy o przetrwanie. Ciągle tylko VAT TAX i na każdym kroku tylko VAT , opłaty za mieszkanie , jedzenie rata kredytu, rok szkolny za chwilę się zaczyna , wyprawkę trzeba kupić...
Zgłoś
spike2222 2024-08-01, 22:01 5
Drogie dzieci, właśnie widzicie film instruktażowy, jak sp🤬*lić sobie życie za 200zł (mandat za jazde bez biletu)

[ Dodano: 2024-08-01, 22:01 ]
Adam1610 napisał/a:

W c🤬ju mam, gdyby nas rząd nie okradał to każdego by było stać na zakup biletu, może chłop jechał na prywatną wizytę do lekarza bo na NFZ by musiał czekać do października, i miał wybór albo się umówić na prywatną wizytę za 250 zł i patrz pech chciał że akurat miał ostatnie pieniądze w portfelu. Gdyby kupił bilet to by nie mógł pójść do lekarza, a tak i pacjent zadowolony i nowego klienta polecił ... Dobrze j🤬 kanarów, jak można być kanarem? K🤬a każdy zna Polskie realia, to jak się żyje w Polsce. Człowiek żyjąc walczy o przetrwanie. Ciągle tylko VAT TAX i na każdym kroku tylko VAT , opłaty za mieszkanie , jedzenie rata kredytu, rok szkolny za chwilę się zaczyna , wyprawkę trzeba kupić...

Bawisz się w gre pod tytułem: Powiedz, że jesteś idiotą nie mówiąc, że jesteś idiotą?

[ Dodano: 2024-08-01, 22:03 ]
Dla twojej informacji - specjalnie sprawdzilem. Bilet w koszalinie na autobus kosztuje całe, zawrotne 3,8 PLN. Faktycznie, majątek . ..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie