Ty mnie pytasz o zdanie, czy co? Jak widzę tytuł w formie pytania, to sp🤬alam jak najdalej od takiego gówna.
to uciekaj gdzie pieprz rośnie

po cholerę to tutaj?
Prawda cię boli Pisowcu?

podpis użytkownika
czarna fortunaPrawda cię boli Pisowcu?
Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste sk🤬ysynstwo.

Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste sk🤬ysynstwo.
Mam prawicowe poglądy imbecylu. Zapoznaj się z materiałem potem pluj jadem.
Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?
hahahha, ale zabolała cie twoja prawacka kloaka. J🤬 żółtego za tuszowanie pedofilii. JP2GMD
Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste sk🤬ysynstwo.[/quote
najpierw skończ podstawówkę ptysiupodpis użytkownika
Jestem pełny jak kubek, piękny jak Hubert, nie lubię wędlin ni kurew xD
Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?
A ci zgw🤬ceni przez przyjaciół Wojtyły mają odpuścić? Myślisz, że ludzie są tak durni, żeby wierzyć w niewiedzę Wojtyły odnośnie pedofilii? A kto wprowadził prawo w kościele o przenosinach pedofilów między parafiami, nie czasem Wojtyła?