Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-27, 18:19 30
Instynkt samozachowawczy pedalarza na bardzo wysokim poziomie
Zgłoś
elajza15 2025-03-27, 18:23 70
Widać, że celowo w typa wleciał, żeby potem dramatyzować....
Ja juz w 00:05 bym hamowała
Zgłoś
TheJack22 2025-03-27, 18:30 45
Jak dla mnie wina tej e-p🤬dy. Sam wjechał w bok pojazdu. A pomijając kto komu, to nadrzędną zasadą jest ograniczone zaufanie. Poza tym ładnie zap🤬lał. Silniczek się kupiło,ale na dobre hamulce już nie wystarczyło. Na miejscu kierowcy zleciłbym zbadanie, czy pojad elektryczny posiadał dozwolony silnik do 250 Watów i ogranicznik do 25 km/h, czy jednak o większej mocy, Zapewne powinien być zarejestowany, jako motorower i nie miał prawa poruszać się po ścieżce. Do tego wleci kara za brak obowiązkowego OC.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-27, 19:23 15
TheJack22 napisał/a:

Jak dla mnie wina tej e-p🤬dy. Sam wjechał w bok pojazdu. A pomijając kto komu, to nadrzędną zasadą jest ograniczone zaufanie. Poza tym ładnie zap🤬lał. Silniczek się kupiło,ale na dobre hamulce już nie wystarczyło. Na miejscu kierowcy zleciłbym zbadanie, czy pojad elektryczny posiadał dozwolony silnik do 250 Watów i ogranicznik do 25 km/h, czy jednak o większej mocy, Zapewne powinien być zarejestowany, jako motorower i nie miał prawa poruszać się po ścieżce. Do tego wleci kara za brak obowiązkowego OC.

Wstawaj. Zesrałeś się...

I nie o to mi chodzi że bronię peda, bo też mnie wk🤬iają, to ten, przynajmniej jechał po ścieżce. Również zgodzę się że wdupił celowo, nie zachował należytej uwagi etc etc...
Ale jak czytam tekst typu "na miejscu kierowcy zleciłbym... blablabla", to zastanawiam się komu byś to zlecił? CIA, KGB, FBI?

Luzuj majty kolo. 😉
Zgłoś
pazuzu 2025-03-27, 19:40 11
A niby czyja wina jak je pedalarza?? widzi że samochód skręca to powinien się zatrzyamac a nie wjeżdżać w auto. Pedal był ze 30 metrów przed tym skrecajacym autem, auto się zatrzymało więc pedalarz miał obowiązek ominąć auto
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-03-27, 19:44 17
100 % winny jest pedalarz, auto więc halo pierwsze na ścieżkę dla rowerów a pedalarz zaj🤬 z premedytacją w auto, mam nadzieję że rozj🤬 sobie głupi łeb
Zgłoś
kolosasz 2025-03-27, 19:49 2
k🤬a, ja jebię i p🤬lę. Na drogach dla aut dziura dziurę dziurą pogania a
Tusk kupuje asfalt z Brukseli i rozwija go przed pedalarzami

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Mikefox 2025-03-27, 19:58 9
Shaolin_Majster napisał/a:

Wstawaj. Zesrałeś się...
I nie o to mi chodzi że bronię peda, bo też mnie wk🤬iają, to ten, przynajmniej jechał po ścieżce. Również zgodzę się że wdupił celowo, nie zachował należytej uwagi etc etc...
Ale jak czytam tekst typu "na miejscu kierowcy zleciłbym... blablabla", to zastanawiam się komu byś to zlecił? CIA, KGB, FBI?
Luzuj majty kolo. 😉

Te Stevie Wonder, gdzie ty tam widzisz ścieżkę? Tam jest ciąg pieszo-rowerowy i to bez wyznaczonych stron poruszania się. Gość nie musi przepuszczać pedalarza, bo nie ma tam znaku D-6b. A nawet gdyby tam był, to rowerzysta ma pierwszeństwo, gdy już znajduje się na przejeździe, a samochód miałby dopiero wjechać. Zresztą, nie do końca wiadomo, czym poruszał się ten idiota. Tu podobny przypadek, gdzie idiotka wjechał w samochód i zarobiła mandat: 112tychy.pl/index.php?site=news_comments&newsID=5922

A teraz sprawdź organoleptycznie w majtach, czy nie masz coś ciepłego i śmierdzącego.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-27, 20:01
Mikefox napisał/a:

Te Stevie Wonder, gdzie ty tam widzisz ścieżkę? Tam jest ciąg pieszo-rowerowy i to bez wyznaczonych stron poruszania się. Gość nie musi przepuszczać pedalarza, bo nie ma tam znaku D-6b. A nawet gdyby tam był, to rowerzysta ma pierwszeństwo, gdy już znajduje się na przejeździe, a samochód miałby dopiero wjechać. Zresztą, nie do końca wiadomo, czym poruszał się ten idiota. Tu podobny przypadek, gdzie idiotka wjechał w samochód i zarobiła mandat:
A teraz sprawdź organoleptycznie w majtach, czy nie masz coś ciepłego i śmierdzącego.

Mam. To Twoja facjata.

Przeczytaj jeszcze raz, pomyśl, potem się dop🤬laj.
Zgłoś
Mikefox 2025-03-27, 20:12 5

Mam. To Twoja facjata.
Przeczytaj jeszcze raz, pomyśl, potem się dop🤬laj.

Ty musisz mieć IQ pedalarzy, bo oni mają niższe niż murzyni,m więc. cię zacytuję":

to ten, przynajmniej jechał po ścieżce.

Zatem pytam się, gdzie ty tam widzisz ścieżkę głąbie?
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-27, 20:17
Mikefox napisał/a:

Ty musisz mieć IQ pedalarzy, bo oni mają niższe niż murzyni,m więc. cię zacytuję":
Zatem pytam się, gdzie ty tam widzisz ścieżkę głąbie?

Chodziło mi o to że przynajmniej nie jedzie po jezdni, głąbie, skrót myślowy. Ale co poradzisz, jak niektórym trzeba "jak krowie, na rowie".
Dalej nie doszedłeś do clou tego posta, co oznacza ze masz umysł ameby, więc szkoda mojego czasu.
Miłego wieczoru.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-27, 20:25 1
elajza15 napisał/a:

Widać, że celowo w typa wleciał, żeby potem dramatyzować....
Ja juz w 00:05 bym hamowała

Bo nie masz jaj
Zgłoś
elim 2025-03-27, 20:39 2
Ten pedalarz ma więcej takich filmików na yt youtube.com/@odzkiRejestrator/videos To nie jego pierwszy raz w takiej akcji.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-27, 20:44 5
Mikefox napisał/a:

Te Stevie Wonder, gdzie ty tam widzisz ścieżkę? Tam jest ciąg pieszo-rowerowy i to bez wyznaczonych stron poruszania się. Gość nie musi przepuszczać pedalarza, bo nie ma tam znaku D-6b. A nawet gdyby tam był, to rowerzysta ma pierwszeństwo, gdy już znajduje się na przejeździe, a samochód miałby dopiero wjechać. Zresztą, nie do końca wiadomo, czym poruszał się ten idiota. Tu podobny przypadek, gdzie idiotka wjechał w samochód i zarobiła mandat:

Tam jest droga dla rowerów a przykład, który przytaczasz, to zdarzenie na przejściu dla pieszych. To dwie zupełnie różne sytuacje. 100% wina kierowcy auta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie