📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Widać, że celowo w typa wleciał, żeby potem dramatyzować....
Ja juz w 00:05 bym hamowała
A niby czyja wina jak je pedalarza?? widzi że samochód skręca to powinien się zatrzyamac a nie wjeżdżać w auto. Pedal był ze 30 metrów przed tym skrecajacym autem, auto się zatrzymało więc pedalarz miał obowiązek ominąć auto
elajza15 napisał/a:
Widać, że celowo w typa wleciał, żeby potem dramatyzować....
Bo nie masz jaj
Ten pedalarz ma więcej takich filmików na yt youtube.com/@odzkiRejestrator/videos To nie jego pierwszy raz w takiej akcji.
Mikefox napisał/a:
Te Stevie Wonder, gdzie ty tam widzisz ścieżkę? Tam jest ciąg pieszo-rowerowy i to bez wyznaczonych stron poruszania się. Gość nie musi przepuszczać pedalarza, bo nie ma tam znaku D-6b. A nawet gdyby tam był, to rowerzysta ma pierwszeństwo, gdy już znajduje się na przejeździe, a samochód miałby dopiero wjechać. Zresztą, nie do końca wiadomo, czym poruszał się ten idiota. Tu podobny przypadek, gdzie idiotka wjechał w samochód i zarobiła mandat:
A teraz sprawdź organoleptycznie w majtach, czy nie masz coś ciepłego i śmierdzącego.
Tam jest droga dla rowerów a przykład, który przytaczasz, to zdarzenie na przejściu dla pieszych. To dwie zupełnie różne sytuacje. 100% wina kierowcy auta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie